Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mmuliukas @ 2008 10 13, 17:21)
gal kas zinot,ar galima salia kabinti orkaite kuri liesiasi sladytuva?ar nekenkia?

sveikute, pas mus kaip tik toks variantas - orkaite salia saldytuvo, taciau, kol kas ir viena , ir kitas veikia... Gal po 5 m. ir paskaysim, jog saldytuvas ar orkaite sugedo buten del tos prizasties, bet jei meistrai sitaip siulo, gamina, vadinasi, galima..

http://i527.photobuc...mpo-mazesne.jpg
Papildyta:
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 10 13, 16:42)
Sveikos,kreipiuosi i jus dar karteli,gal galetumet man patart kokia firma ar meistra kuris padarytu moderniai,kokybiskai,svarstau apie blizges spinteles,baklazano spalvos gal.idomu kiek kainuotu 3-4metru biggrin.gif Gal daretes ir tiesiog galite rekomenduoti?Nes pati dar niekur neskambinau,kainu neliginau..Dar tik pradedam bute remonta... 4u.gif  4u.gif

Lietuvoje niekas negamina kokybiskai blizgiu spinteliu. Yra tik vienintele ceku firma hannak,kuri veza is cekijos gatavai nudazytas ir tikrai labai kokybiskas. Nors mes gaminomes vituve ne pas juos, buvo kitu priezasciu,taciau kitiem spatarciau buten ju lakuota sspintutes... Buvo su kuo palyginti, kol ieskojom...
Papildyta:
QUOTE(--rita @ 2008 10 13, 14:20)
Norėjau paklausti dėl spalvos praktiškumo virtuvėj. Labai gražus variantas BALTA/ RUDA. Galvoju apie rudas spinteles ir šviesų  stalviršį (kaip aukščiau esančiose foto). Truputį abejoju ar nebus per tamsu. Tai nieko prieš ir kitą variantą panaudoti - Šviesios spintelės ir rudas stalviršis. Tik vat įdomu, kuris variantas išliks ilgiau švarus g.gif

laba, viena is auksciau esanciu foto - mano virtuve, aukstesnioji... Taciau ji ne is LMDF, o is luksto, t.y. plokste faneruota.. Del tos priezasties - visiskai netepli..Pvz., turiu is tamsios LMDF plokstes vonios spinteliu, kurias jau reikia labai labai priziureti, kiekvienas lasiukas ir pirsto antspaudziukas matosi.. manau, virtuveje toks daiktas - paisbaisetinas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 13, 23:34)
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas  4u.gif

thumbup.gif Na atrodo puikiai. O stalviršis ir sienų spintelės iš plokštės ar iš kažko kito? ax.gif Man laaaabai patinka taip kaip pas Jus įrėmintos spintelės...
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2008 10 14, 07:07)
sveikute, pas mus kaip tik toks variantas - orkaite salia saldytuvo, taciau, kol kas ir viena , ir kitas veikia... Gal po 5 m. ir paskaysim, jog saldytuvas ar orkaite sugedo buten del tos prizasties, bet jei meistrai sitaip siulo, gamina, vadinasi, galima..

http://i527.photobuc...mpo-mazesne.jpg
Papildyta:

o as vis galvojau kieno cia tokia simpatiska virtuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 13, 22:34)
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas  4u.gif

Na laibai grazu ir labai sauniai isnaudota erdve! Ir spalvytes labai labai man wub.gif

Beje kas ten kriauklej imontuota? ale "dursliokas"? Idomi ideja, tik tuomet itariu ir vanduo kazkaip i bendra vamzdi turi nuteket, o jis issiima? g.gif
Atsakyti
gutushke, o sienos tarp spinteliu ir stalvirsio dazytos? ar bus plyteles, stiklas? kaip tik siuo momentu galvoju, ka su sienom daryti, man tos plyteles - kaip dar viena detale, kurios man visai netruksta virtuvej, tik tiesiog del praktiskumo reikia kazka sugalvoti...
Atsakyti
QUOTE(pavasariukas @ 2008 10 14, 10:04)
gutushke, o sienos tarp spinteliu ir stalvirsio dazytos? ar bus plyteles, stiklas? kaip tik siuo momentu galvoju, ka su sienom daryti, man tos plyteles - kaip dar viena detale, kurios man visai netruksta virtuvej, tik tiesiog del praktiskumo reikia kazka sugalvoti...

tarp spinteliu pas amne plokste lygiai tokia, kaip spalvirsis - metalic. O ir sienos dramblio kaulo, foto kazkaip viskas susilieja..

Plokste tikrai atspari dregmei bei visokiems dalykiukams susijusiems su maisto ruosa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 10 14, 09:14)
o as vis galvojau kieno cia tokia simpatiska virtuve  biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2008 10 14, 09:07)

Lietuvoje niekas negamina kokybiskai blizgiu spinteliu. Yra tik vienintele ceku firma hannak,kuri veza is cekijos gatavai nudazytas ir tikrai labai kokybiskas. Nors mes gaminomes vituve ne pas juos, buvo kitu priezasciu,taciau kitiem spatarciau buten ju lakuota sspintutes... Buvo su kuo palyginti, kol ieskojom...

blogai ieskojot jei neradot. O jei neradot tai gal nereikia teigti, kad nieks negamina. Nesakau, kad visi kas bando dazyti blizgiai nudazo kokybiskai. As asmeniskai zinau tik viena firma, kuri tai daro gerai ir tikrai neblogiau nei cekai.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 13, 21:45)
na pas jus padaryta elementari projektavimo klaida, todel ir gaunasi tokia nepatogi situacija. Yra 2 iseitis, arba koreguot projekta (pati minimaliausia korekcija atsisakyti 90cm gartraukio, jei nepervelu), arba visgi eiti tuo keliu kur jus dabar planuojate eiti, ten galima si bei ta padaryti. Kiek ateina i galva tai yra 3variantai. Atviros lentyneles (na vynine siaip truputi is stiliaus iskristu), spintele su zaliuzinem durelem, spintele su stumdomom durelem. Beje paskutiniu variantu gali dureles buti ir aliuminio remo su stiklu.

Visu pirma labai aciu uz atsiliepima i mano zinute 4u.gif Del projektavimo - labai sunku kazka suprojektuot, kai virykle turi buti butent toje vietoje (arba toj, kur dabar pas mane ir yra tas tuscias tarpas uz gartraukio, nes butent uz to tarpo (uz sienos) yra kaminas su padarytomis ventiliacijos angomis gartraukiui. O kriaukle turi butitam kampe, kur pas mane ir yra projekte... Kiek ka begalvojau daryt palikdama kriaukle ir virykle tose vietose, tai cia man pats patogiausias variantas, nes kitais atvejais stalo irankiu stalciai nusikelia kazkur toli nuo kriaukles (o as noriu, kad jie butu salia - del patogumo), arba indaploves nebeiseina istatyti prie kriaukles... Zodziu, kiek begalvojau variantu, tai del U raides formos baldu labai sunku pasidaryti kazkoki patogu varianta... doh.gif
Del 90cm gartraukio - jis pas mane dar nera nupirktas, bet noriu butent 90cm gartraukio, nes, gal cia tik kvailas isitikinimas, bet man atrodo, kad toks geriau sulaikys garus (sito as paniskai bijau, nes virtuve - kartu su svetaine), be to, tokie man ir dizaino prasme grazesni... blush2.gif
Del Jusu isvardintu triju variantu: vynui laikyti daugmaz esu numaciusi spintute po baru, apie zaliuzine spintute irgi galvojau, bet vis galvoju, gal yra koks nors kitas variantas, nes tos zaliuzes man nelabai graziai atrodo... blush2.gif O va del spintutes stumdomom durim susidomejau bigsmile.gif - kokiu principu ji atsidaro - ar tai at stumdosi kaip zaliuzes ar kazkaip kitaip? Matot, nelabai isivaizduoju, kaip ja butu galima atidaryti del to gartraukio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 14, 10:30)
blogai ieskojot jei neradot. O jei neradot tai gal nereikia teigti, kad nieks negamina. Nesakau, kad visi kas bando dazyti blizgiai nudazo kokybiskai. As asmeniskai zinau tik viena firma, kuri tai daro gerai ir tikrai neblogiau nei cekai.

uj, persiprasau, nieko nenorejau izeisti... , gal pasidalintumete sios firmos vardu?
Atsakyti
QUOTE(gitushke @ 2008 10 14, 10:51)
uj, persiprasau, nieko nenorejau izeisti... , gal pasidalintumete  sios firmos vardu?

as zianu pora, kur daro gerai - kaina tiesinio metro - nuo 4200 Lt ax.gif
jei ABocius zino pigiau, tai ir as noreciau suzinot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 14, 07:30)
speju apsitvarkys viskas ir bus TOKIA virtuvyte is virselio zurnalo  wub.gif Labai originali ir nematyta.  thumbup.gif

Tai va, atsidziauti negaliu, kad liko tik tvarkymas. Parasysiu tau i AZ detales del virtuves. Ismatavimus jau nurodziau dienorastyje, nes projekto neturiu siame kompe.

QUOTE(korcula @ 2008 10 14, 09:11)
thumbup.gif Na atrodo puikiai.  O stalviršis ir  sienų spintelės iš plokštės ar iš kažko kito?  ax.gif Man laaaabai patinka  taip kaip pas Jus įrėmintos spintelės...

Stalvirsis ir tie ireminimai is laminato 6 cm storio, o kabancios spinteles is blizgaus laminato.

QUOTE(jolcik @ 2008 10 14, 09:33)
Na laibai grazu ir labai sauniai isnaudota erdve! Ir spalvytes labai labai man wub.gif

Beje kas ten kriauklej imontuota? ale "dursliokas"? Idomi ideja, tik tuomet itariu ir vanduo kazkaip i bendra vamzdi turi nuteket, o jis issiima? g.gif

Kriaukleje tikrai drusliokas mirksiukas.gif, jis issiema ir tada yra tokia ili apvali kriaukle, kurioje kazka galima plauti. Ten normalus nubegimas vandens bus padarytas.

QUOTE(ABocius @ 2008 10 14, 10:30)

Na as matau, kad tu patyres zmogus ir greiciausia dirbantis sioje srityje, bet as pasakysiu kokia pas mane situacija buvo. As ieskojau tamsiai pilkos blizgios plokstes ir visi lietuviski baldininkai, pas kurios buvau nunesusi projekta sake, kad jie gali uzsakyti blizgu mdf, bet tik pastelines spalvos, nes tamsiu Lietuvoje nedazo. Vienas siule dazyti plokste Lenkijoje. Tai butent del to mano virtuve atvazavo is Italijos, nors as pasirinkau blizgu laminata, o ne dazyta mdf. Sako, kad jis patvaresnis.
Atsakyti
Elva,

Siulau pasiziuret cia:
http://www.interbald....php/pageid/126
Mes pas juos virtuve uzsakinejom ir esu labai patenkinta thumbup.gif Gal ir jums pravers. Kaina gal ir ne pati pigiausia, bet kokybe ir sprendimai man patiko.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti