Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cobre @ 2008 10 28, 01:53)
bet tikrai patogiau indaplove ties kriaukle, kiek ten rankom plausi. o vat is kriaukles indai kartais keliauja i indaplove, ir tada tikrai patogiau, kai kriaukle salia.  ir kriaukles juk nebutina kelti, gali indaplove prie jos perstatyti.
cia mano nuomone ax.gif  jei jau indaplove naudojiesi, tai tada tau tavo iprociai geriau zinomi, tada ir del vietos apsisprendi, o jei dar ne , tada gal pasiklausinek, kaip kitoms patogiau. 4u.gif

QUOTE(jblmami @ 2008 10 28, 10:04)
drinks_cheers.gif . Plius is leksciu reik iskrapstyti likucius, pries dedant i indaplove. O siuksliu deze bus juk po plautuve?

Įtikinot biggrin.gif mano įpročiai indaplovės klausimu nesusiformavę, nes jos paprasčiausiai nesu turėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 28, 11:31)
Įtikinot  biggrin.gif mano įpročiai indaplovės klausimu nesusiformavę, nes jos paprasčiausiai nesu turėjus ax.gif

o ties kuriuo variantu apsistojai? nes jei su tom spitelem ir integruotu gartraukiu, tada ABocius teisus, pakabinamos spinteles turetu buti aukstesnes, tada daug solidziau ir graziau ziuretusi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 28, 11:09)
o ties kuriuo variantu apsistojai? nes jei su tom spitelem ir integruotu gartraukiu, tada ABocius teisus, pakabinamos spinteles turetu buti aukstesnes, tada daug solidziau ir graziau ziuretusi.

Tiesą sakant pati jau nežinau kaip daryt biggrin.gif Ačiū visom už komentarus, bet kokiu atveju galutinį variantą pamatysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 10 28, 09:59)
Sveikutes, as va susiduriau su tokia problema, kad nerandu to, ko noriu... doh.gif  Noriu tamsiai violetines (alyvines...  ar kazko pan.) virtuves komplekto blizgiu pavirsiumi... tik rasti toki dalyka neimanoma kaip jau suoratau... wacko.gif  Gal Jus koki "taska" zinote?... ax.gif

"'Hanak'' nudazo kokia nori spalva, bet ten brangoka.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 28, 14:24)
Tiesą sakant pati jau nežinau kaip daryt  biggrin.gif  Ačiū visom už komentarus, bet kokiu atveju galutinį variantą pamatysit  smile.gif

O kaip galvoji kampą daryt apatinėse spintelėse (ir viršutinėse, jei darysi)?
Atsakyti
Gal man patarsite ax.gif Kaip baldus daryti, kad viskas gerai būtų ax.gif

Įkeliu virtuvės planelį 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Bet turbūt nelabai matosi, o kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 08:45)
Gal man patarsite  ax.gif Kaip baldus daryti, kad viskas gerai būtų  ax.gif

Įkeliu virtuvės planelį 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Bet turbūt nelabai matosi, o kitaip nemoku  blush2.gif

Matosi kazkiek biggrin.gif Kaip suprantu ten ta patalpa kur 3 pazymeta... Baldu isdestyma reiketu apsvarstyti seimoje kokie Jusu poreikiai. Va man labai patiktu isdestyti virtuves baldus palei langus arba viena langa i ta puse kur isejimas,o valgomojo stala statyti prie tos sienos kur garazas. Siaip daugelis daro virtuves baldus i ta puse kur kiemas matosi, na pvz darai valgyti ir matai kaip vaikai zaidzia lauke ir pan. Bet cia labai indidualus dalykas pagal kiekvienos seimos iprocius ir poreikius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 10 28, 19:30)
O kaip galvoji kampą daryt apatinėse spintelėse (ir viršutinėse, jei darysi)?

Mestras rekomendavo tokį mechanizmą į apatinę, tik kad labai brangus jis doh.gif
user posted image

Matysim, gal paprastą karuselę dėsim, o viršuje tiesiog lentynėlė bus, ką nors rečiau naudojamo ten pasidėt galima.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 29, 09:25)
Matosi kazkiek biggrin.gif Kaip suprantu ten ta patalpa kur 3 pazymeta... Baldu isdestyma reiketu apsvarstyti seimoje kokie Jusu poreikiai. Va man labai patiktu isdestyti virtuves baldus palei langus arba viena langa i ta puse kur isejimas,o valgomojo stala statyti prie tos sienos kur garazas. Siaip daugelis daro virtuves baldus i ta puse kur kiemas matosi, na pvz darai valgyti ir matai kaip vaikai zaidzia lauke ir pan. Bet cia labai indidualus dalykas pagal kiekvienos seimos iprocius ir poreikius g.gif

Taip, 3.

Tai va, kad mes durnai iš karto padarėme ir iš karto vamzdį kanalizacijos padarė tame kampe prie garažo doh.gif Ir galvojome, kad ten bus kriauklė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 11:36)
Taip, 3.

Tai va, kad mes durnai iš karto padarėme ir iš karto vamzdį kanalizacijos padarė tame kampe prie garažo  doh.gif Ir galvojome, kad ten bus kriauklė  doh.gif

Ni tai ne bėda statykit stalą prie lango irgi jauku bus sedeti su kavos puoduku ir ziureti i kiema... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 29, 11:40)
Ni tai ne bėda statykit stalą prie lango irgi jauku bus sedeti su kavos puoduku ir ziureti i kiema...  wub.gif

Tai jo, nes kitaip jau nieko nebesugalvosime ax.gif

Tik reikia gerai apgalvoti kaip baldus išdėstyti, jau supratau, kad indaplovė turi būti šalia kriauklės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 29, 11:26)
Mestras rekomendavo tokį mechanizmą į apatinę, tik kad labai brangus jis doh.gif
user posted image

Šitas mechanizmas nepatogus, jo antrą dalį sunku pasiekti. Mano manymu, patogiausias iš kampinių yra šitas mechanizmas. Čia kiekvienas aukštas atskirai išsitraukia. Va dabar pažiūrėjau Brasos tinklalapyje - ten iki lapkričio 1 d. jo kaina 790 Lt (669 Lt + PVM) bigsmile.gif.
Atsakyti