Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Na va, dalinuosi savo triūso rezultatu, kuris man patinka kur kas labiau, nei pirminis varinatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 27 spalio 2008 - 20:22
o jei be virsutiniu kampiniu spinteliu g.gif tik a viena linija?
o beje man tas gartraukis neimontuojamas labai labai tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 10 27, 21:19)
o jei be virsutiniu kampiniu spinteliu  g.gif  tik a viena linija?
o beje man tas gartraukis neimontuojamas labai labai tiko  ax.gif

natūroje tas kampas prie kriauklės ne toks jau mažas yra ir jei viena linija spinteles daryt man kažko lyg trūksta tam kampe. O gartraukiai ir man tokio tipo patinka, bet neįkomponuoju jo gražiai.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 21:12)
Na va, dalinuosi savo triūso rezultatu, kuris man patinka kur kas labiau, nei pirminis varinatas  smile.gif

user posted image

daug nesigilinu, bet is pirmo zvilgsnio galiu duot keliata pastabu.
Virsutines spinteles truputi perzemos.
Pries lentynele salia lango reiktu aukstesnes pakabinamos spinteles, kad lentyna galetu kazkuo uzsibaigti, o dar geriau atsisakyti spinteliu prie tos sienos.
Mazoka darbinio stalvirsio tarp kriaukles ir virykles, galetu buti truputi daugiau.
Jei kazkas neaisku klauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 27 spalio 2008 - 20:48
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 21:12)
Na va, dalinuosi savo triūso rezultatu, kuris man patinka kur kas labiau, nei pirminis varinatas  smile.gif

fainas variantas thumbup.gif tik kriaukle deciau priesai pat langa.
Atsakyti
O man kriauklė po langu labai nepatogu,nespėji lango valyt.Ta pusinė spinta man tokia wub.gif aš ir kažko tokio norėčiau,tokia fainutę indauja įsivaizduoju:wub: o kas ten bus pas tave?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 11:09)
Sveikos (i) gal galit patart del mano projektuko, labiausiai funkcionalumu dabar rūpinuosi, nes programoje nerandu tokių spalvų, kokių norėčiau. Viršuje nenoriu smarkiai apgriozdinti spintelėmis, bet dabar kažko lyg ir truksta... Fasadą planuojam is nat medžio.

user posted image

O man sitas variantas geriau patinka. Tik vietoj tos mazos pakabinamos spinteles su lentynele virsui prie lango deciau aukstesne pakabinama spintele(kaip ir tos kur prie gartraukio). Man tos pusdides spinteles wub.gif . Ir tokio stiliaus gartraukis geriau tinka prie tokiu spinteliu frontu(klasikines wub.gif ). O jei dar dar grazia keramine plautuve su naturalaus akmens stalvirsium(aisku, jei finansiskai iseina). Man butu wub.gif .
O cia atskira virtuve bus, ar sujungta? Ir kurioj pusej durys?

P.S. Indaplove daryciau tik pilnai integruota. Zymiai elegantiskiau atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 27 spalio 2008 - 21:36
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 27, 22:00)
O man kriauklė po langu labai nepatogu,nespėji lango valyt.Ta pusinė spinta man tokia  wub.gif  aš ir kažko tokio norėčiau,tokia fainutę indauja įsivaizduoju:wub: o kas ten bus pas tave?

Ten ir bus indauja biggrin.gif "Išeiginius" indus joje laikysiu. Apie kriauklę šalia lango kažkas irgi rašė, kad nėra labai praktiška būtent dėl apsitaškymo, o pas mane ir langas per kraną neatsidarytų, tai savaime šis variantas atpuolė.
Bet apie ABociaus pastebėjimą, kad stalviršio darbinio per mažai tarp kriauklės ir viryklės visai nesusimasčiau. Tik kad pataisyt nelabai išeis turbūt. Viryklės vieta - konstanta šiuo atveju verysad.gif
QUOTE(jblmami @ 2008 10 27, 22:34)
O man sitas variantas geriau patinka. Tik vietoj tos mazos pakabinamos spinteles su lentynele virsui prie lango deciau aukstesne pakabinama spintele(kaip ir tos kur prie gartraukio). Man tos pusdides spinteles  . Ir tokio stiliaus gartraukis geriau tinka prie tokiu spinteliu frontu(klasikines  ). O jei dar dar grazia keramine plautuve su naturalaus akmens stalvirsium(aisku, jei finansiskai iseina). Man butu  .
O cia atskira virtuve bus, ar sujungta? Ir kurioj pusej durys?

P.S. Indaplove daryciau tik pilnai integruota. Zymiai elegantiskiau atrodo.

Indaplovė ir bus pilnai integruota. Tiesiog neieškjau programoje tiksliai tokios ax.gif Virtuvė sujungta su svetaine. Priešais langą sienos nėra. O natūralaus akmens stalviršis planuojamas mano virtuvėje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 27 spalio 2008 - 21:53
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 20:24)
Na priešais langą negaliu kriauklės daryt, nes langas neatsidarytų ax.gif 
Tarp indaplovės ir kriauklės darau stalčius dėl to, kad juose planuoju laikyti lėkštes, na indus. Tai vat ir galvoju, kad jei tarp indaplovės ir kriauklės bus šie stalčiai, tai nereikės vaikštinėt po virtuvę dėliojant lėkštes, nepriklausomai nuo to rankom ar indaplove juos plausiu.
Dėl tuščios erdvės paskutiniam variante, tai tikra tiesa, bet nei spintelių nei lentynėlių ten nenoriu  g.gif

bet tikrai patogiau indaplove ties kriaukle, kiek ten rankom plausi. o vat is kriaukles indai kartais keliauja i indaplove, ir tada tikrai patogiau, kai kriaukle salia. ir kriaukles juk nebutina kelti, gali indaplove prie jos perstatyti.
cia mano nuomone ax.gif jei jau indaplove naudojiesi, tai tada tau tavo iprociai geriau zinomi, tada ir del vietos apsisprendi, o jei dar ne , tada gal pasiklausinek, kaip kitoms patogiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 19:24)
Na priešais langą negaliu kriauklės daryt, nes langas neatsidarytų ax.gif 

Būna tam pritaikytų maišytuvų - pvz. tokie.
Atsakyti
Sveikutes, as va susiduriau su tokia problema, kad nerandu to, ko noriu... doh.gif Noriu tamsiai violetines (alyvines... ar kazko pan.) virtuves komplekto blizgiu pavirsiumi... tik rasti toki dalyka neimanoma kaip jau suoratau... wacko.gif Gal Jus koki "taska" zinote?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 28, 00:53)
bet tikrai patogiau indaplove ties kriaukle, kiek ten rankom plausi. o vat is kriaukles indai kartais keliauja i indaplove, ir tada tikrai patogiau, kai kriaukle salia.  ir kriaukles juk nebutina kelti, gali indaplove prie jos perstatyti.
cia mano nuomone ax.gif  jei jau indaplove naudojiesi, tai tada tau tavo iprociai geriau zinomi, tada ir del vietos apsisprendi, o jei dar ne , tada gal pasiklausinek, kaip kitoms patogiau. 4u.gif

drinks_cheers.gif . Plius is leksciu reik iskrapstyti likucius, pries dedant i indaplove. O siuksliu deze bus juk po plautuve?
Atsakyti