Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 25, 21:55)
Sveiki 4u.gif
Noreciau pasitarti: Planuoju uzsakyti koju Stalo sistema kaip cia:http://www.brasa.lt/brasa/index.php?cid=16&sek_id=165&but=4, galvoju kur galima butu uzsakyti matini stikla stalui?  g.gif Ilgai svrsciau del stalvirsio arba baldine splokstes, bet labai jau noriu matinio stiklo. gal ir nepraktiska bus, bet  ax.gif

Turiu matinio stiklo stala, nes MB labai tokio norejo. Man tai jis ne schmoll.gif . Po 3metu jis jau susibraizes. Turiu visa laika visiems priminti, kad nesidetu tiesiai ant stalo leksciu, nes vel toliau braizosi. Plius kai dedi ant jo, tai labai skamba gerai doh.gif . Plius visi pirstu anspaudai matosi. Tai valau ir valau, nes kitaip atrodo, kad savaite buciau nevaliusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gita. @ 2008 10 26, 12:15)
Grazi virtuvyte Rasa1  thumbup.gif , o ten tarp apatiniu ir pakabinamu spinteliu baldine plokste ?

Jo smile.gif dejom plokste .. nes is pradziu neradau man patinkanciu plyteliu .. o ir pamaniau kad pigiau iseis g.gif o ir graziau atrodo , bent jau man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 26, 15:38)
Turiu matinio stiklo stala, nes MB labai tokio norejo. Man tai jis ne schmoll.gif . Po 3metu jis jau susibraizes. Turiu visa laika visiems priminti, kad nesidetu tiesiai ant stalo leksciu, nes vel toliau braizosi. Plius kai dedi ant jo, tai labai skamba gerai doh.gif . Plius visi pirstu anspaudai matosi. Tai valau ir valau, nes kitaip atrodo, kad savaite buciau nevaliusi doh.gif

Rimtai? g.gif Tai sakai nepraktiska? O man taip norisis doh.gif tai reikia ir stalvirsio varianta( vietoj stiklo) apsavarstyti g.gif
Aciu tau, kad patirtimi pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 26, 19:08)
Rimtai? g.gif Tai sakai nepraktiska? O man taip norisis doh.gif tai reikia ir stalvirsio varianta( vietoj stiklo) apsavarstyti g.gif
Aciu tau, kad patirtimi pasidalinai 4u.gif

Tikrai nepatariu. Atrodo graziai, kol naujas ir nenaudojamas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 26, 20:16)
Tikrai nepatariu. Atrodo graziai, kol naujas ir nenaudojamas 4u.gif .

Eh,kaip gaila verysad.gif Tai is ko geriau valgomaji stala pasigaminti: is masyvo neiperkame doh.gif , liek stalvirsis arba baldine plokste 18 ar 25mm g.gif Dar mums reikia nestandartiniu ismatavimu, tai nupirkt neiseis, lieka tik gamintis.

Dekui dar karta aciuks.gif , vel mastysiu, o tai jau taip ramu buvo kai sugalvojau is matinio stiklo uzsakyti stala g.gif
Atsakyti
Skaitineju ir as po biski,bandau susikurti savo virtuves vizija rolleyes.gif Idomu nuotraukas kitu paziuret, ideju pasisemti ax.gif O i kokia ventiliacine anga jungiat garintuva name?Mes mastom i kamino ventiliacine anga pajungt,nezinau kaip kiti daro blush2.gif Siaip kas iesko baldu,siulau uzsukti pasizvalgyt Kaune i Taubaldi,gan prieinamos kainos ten,mano uosviai butent is ju virtuvini pirko,medzio masyvo su plokste,kol kas tikrai kokybe nesiskundzia, kiek kas mate tai dar nebuvo tokiu kuriem nepatiktu biggrin.gif Skonio reikalas aisku. 4u.gif
http://www.taubaldis...ai/tauras-3.htm
Atsakyti
Sveikos (i) gal galit patart del mano projektuko, labiausiai funkcionalumu dabar rūpinuosi, nes programoje nerandu tokių spalvų, kokių norėčiau. Viršuje nenoriu smarkiai apgriozdinti spintelėmis, bet dabar kažko lyg ir truksta... Fasadą planuojam is nat medžio.

user posted image
Atsakyti
O gartraukis butent toks koks koks projektelyje?
Man ta spintele tarp saldytuvo ir gartraukio atrodo per maza kaip tarp tokiu gargaru kabo blush2.gif
Siaip graziau atrodytu ant kazkurios sienos kad kabetu spinteles o kita be pakabinamu spinteliu butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 10 27, 12:17)
O gartraukis butent toks koks koks projektelyje?
Man ta spintele tarp saldytuvo ir gartraukio atrodo per maza kaip tarp tokiu gargaru kabo blush2.gif
Siaip graziau atrodytu ant  kazkurios sienos kad kabetu spinteles o kita be pakabinamu spinteliu butu blush2.gif

Ačiū, reiks pabandyt pasidėlioti, gal ir gražiau bus ax.gif
Atsakyti
Na net nezinau kodel, bet man labai norisi sukeist kriaukle su virykle vietomis g.gif
Ir va galvoju ar negraziau butu jei ta pusakste spintele butu arba lygi su stalvirsiu arba saldytuvo aukscio, kazkaip laiptuotai gaunas....na cia aisku man taip pasirode is pirmo zvilgsnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2008 10 27, 12:21)
Ačiū, reiks pabandyt pasidėlioti, gal ir gražiau bus ax.gif

As pakabinamu spinteliu net nekabinciau. Na jei labai noreciau, tai tik toje sienoje kur gartraukis. Arba nedaryciau aukstos paskutines spinteles ir is abieju lango pusiu kabinciau spinteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarinka: 27 spalio 2008 - 12:51
Na mano irgi svajone greiciau virtuve jau tureti... bet dar tik pradesime remontuotis... dar baldai tik ateityje... o jau svaigstu baisiausiai lotuliukas.gif na turbut visos taip... 4u.gif
Atsakyti