Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 24, 19:33)
Niu sveikutes mamulkos  4u.gif  noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele  thumbup.gif .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom   ax.gif

Nu man visai grazu bigsmile.gif . Tik man saldytuvas schmoll.gif . Jei jau virtuve sujungta su svetaine, tai gal integruotas geriau atrodytu? g.gif

Ten ten pataikei 4u.gif . Tik vakare nebetokie aktyvus visi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 24 spalio 2008 - 21:25
Rasa1, labai grazi Tavo virtuve wub.gif Panasi bus ir musu namuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 24, 21:53)
Nu pirma karta girdziu g.gif . Net mano tevu sena(apie 30m) Vokes virtuve taip pat su tarpais. Korpusas remiasi i siena, o nugarele specialiai giliau pritvirtinama, kad butu vedinimas, nes kitaip sienos supelytu(ypac jei prie laukines sienos).
O cia ne vienu spinteliu nemaciau, kad butu "priklijuotos" prie sienos. g.gif

matau bandai prisimest labai daug zinancia. nereikia burt nesamoniu. Pries 30metu nieks nugareliu neatitraukinejo, bent lietuvoj, na voke kada ikurta gincytis negaliu, bet manau pries 30metu nebuvo. Del atitrauktu nugareliu tikrai nieko nenusimanot ir nekuom daugiau apie dregme ant sienu ir ju pelyjima. Tai jei taip gudri tai gal nors pasakysit kuo spinteles remesi prie sienu, kodel ten nesibaiminama, kad supelis? O gal pas vokiecius labai "kruti" projektuotojai, kad sienos pelyja.
vienu zodziu nezinai, geriau patylek ir daugiau gincytis su tamsta nesiruosiu.
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 24, 20:33)
Niu sveikutes mamulkos  4u.gif  noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele  thumbup.gif .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom  ax.gif

labai graži virtuvė thumbup.gif O kokia grindų danga g.gif virtuvės daly?...
Atsakyti
Niu sveikutes mamulkos  4u.gif  noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele  thumbup.gif .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom  ax.gif

virtuve grazi, grindys thumbup.gif tik man baro metaline koja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 24, 22:03)
matau bandai prisimest labai daug zinancia. nereikia burt nesamoniu. Pries 30metu nieks nugareliu neatitraukinejo, bent lietuvoj, na voke kada ikurta gincytis negaliu, bet manau pries 30metu nebuvo. Del atitrauktu nugareliu tikrai nieko nenusimanot ir nekuom daugiau apie dregme ant sienu ir ju pelyjima. Tai jei taip gudri tai gal nors pasakysit kuo spinteles remesi prie sienu, kodel ten nesibaiminama, kad supelis? O gal pas vokiecius labai "kruti" projektuotojai, kad sienos pelyja.
vienu zodziu nezinai, geriau patylek ir daugiau gincytis su tamsta nesiruosiu.

Oi kokie mes pikti blink.gif . Tik kandziotis nepradekit. Mes su jumis nepazistami. Tad islaikykit tona ir nesitujinkit.
Ar ta gamykla pries 30metu voke vadinosi nu nebeprisimenu doh.gif . Jei labai jau reikia, gal paprasyti tevu, kad jums nuotrauka pakabinamu spinteliu is apacios padarytu ir atsiustu lotuliukas.gif , kad taip smarkiai nesinervuotumet?
Apie sienu pelyjima labai gerai nusimanau. Ir galiu labai paprastai paaiskinti. O jus?
Forumas tam ir yra, kad galetume visi pasisakyti. Ir ne jums man nurodineti, ar man tyleti ar ne. Susidare toks ispudis, kad esat is tu vyru, kuriems visos bobos-durnes.
Tikrai noreciau(kaip ne kuri rase) pamatyti jusu sedevra. Nes jus tik kritikuojat viska.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Noreciau pasitarti: Planuoju uzsakyti koju Stalo sistema kaip cia:http://www.brasa.lt/brasa/index.php?cid=16&sek_id=165&but=4, galvoju kur galima butu uzsakyti matini stikla stalui? g.gif Ilgai svrsciau del stalvirsio arba baldine splokstes, bet labai jau noriu matinio stiklo. gal ir nepraktiska bus, bet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 25 spalio 2008 - 21:56

labai grazi virtuve thumbup.gif kieno daryta? kokia kaina? as irgi daryciau imontuota saldytuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 25, 22:55)
Sveiki 4u.gif
Noreciau pasitarti: Planuoju uzsakyti koju Stalo sistema kaip cia:http://www.brasa.lt/brasa/index.php?cid=16&sek_id=165&but=4, galvoju kur galima butu uzsakyti matini stikla stalui?  g.gif Ilgai svrsciau del stalvirsio arba baldine splokstes, bet labai jau noriu matinio stiklo. gal ir nepraktiska bus, bet  ax.gif

gali viska uzsakyt toj pacioj brasoj. Gali stikla uzsakyt uab novalda, galiu aliuminio sistema uzsakinet uab bek, ten turetu but pigiau, na as vardinu baldinku populiares vieteles.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 24, 22:21)
Nu man visai grazu bigsmile.gif . Tik man saldytuvas  schmoll.gif . Jei jau virtuve sujungta su svetaine, tai gal integruotas geriau atrodytu? g.gif
As irgi su mielu noru ji  integruociau .. tik kad va su pinigeliais nebeisitekom  unsure.gif
Ten ten pataikei 4u.gif . Tik vakare nebetokie aktyvus visi biggrin.gif

niu tai cioootkiai tadu drinks_cheers.gif

QUOTE(--rita @ 2008 10 25, 09:13)
labai graži virtuvė thumbup.gif O kokia grindų danga g.gif virtuvės daly?...

Danga tai pliteles .. matai , mes jau pirkom irengta buta , ta prasme su grindu danga .. tik keleta detaliu dadarem ax.gif

QUOTE(vvandene @ 2008 10 25, 15:18)
virtuve grazi, grindys  thumbup.gif  tik man baro metaline koja  schmoll.gif

na baro uzsimane maniskis .. ir nieko tu jam neirodysi doh.gif norejo ir vsio lotuliukas.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 25, 23:42)
labai grazi virtuve thumbup.gif  kieno daryta? kokia kaina? as irgi daryciau imontuota saldytuva ax.gif

darem per bendradarbes vyra .. jis su kolega dviese daro .. viskas buvo ne per firma ir be pvmu ... o mokejom 5800 uz virtuve ... ir 1000 uz bara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 25, 23:55)
gali viska uzsakyt toj pacioj brasoj. Gali stikla uzsakyt uab novalda, galiu aliuminio sistema uzsakinet uab bek, ten turetu but pigiau, na as vardinu baldinku populiares vieteles.

ABocius Aciu 4u.gif Tikejausi is Jusu gauti patarima blush2.gif , tikrai dekui aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 25 spalio 2008 - 23:31
Grazi virtuvyte Rasa1 thumbup.gif , o ten tarp apatiniu ir pakabinamu spinteliu baldine plokste ?
Atsakyti