QUOTE(ooo @ 2008 10 24, 20:07)
pas mane praktiskai tas pats bus, tik kadangi pas mane junginejimas tik jungiklio pagalba, o sviestuviukai imontuojami tiesiai i spintele planuojami (kazkur buvau macius toki varinata), tai vede laida - kaip paprastam sviestuvui
tik kad ir isvede ji vidury kambario
tai vat man ir idomu,kur jis turi buti - kaip supratau, gali prie pat sienos islindes buti
is pradziu ir as nesupratau. Jus turbut galvojete, kad laidas reikalingas lubose, anaiptol ne, jis turi islysti is sienos, na jei baldai dar neuzsakyti tai virs spinteliu galima daryt, jei uzsakyti tai geriau nepasitarus su gamintoju to nedaryt, o isvest laįda truputi zemiau spinteliu (is sienos)
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2008 10 24, 20:35)
Tai taip pat daryciau virs virsutiniu spinteliu. Gali ir keliais cm auksciau. Nes matytusi tik labai jau aukstiems zmonems, arba jei atstumas iki tu spinteliu didelis. Pas mus nuo duru 7m ir nesimato. O jei atidarius duris(kazkur 11m atstumas), tik tada man matosi rozetes pats virsutinis krastelis(katik patikrinau). Taip mes ir saldytuvo rozete pasidarem.
Tiesa, juk nuo tu sviestuviuku eis kabelis(nesvarbu kur montuojami ar po ar viduj).Tai ji pakisi po kabancios spinteles nugarele.
yra svarbu, nepovisu spinteliu nugarelem pakis, jei laidas eis uz spinteliu tam nepritaikitu, spinteles neprisiglaus prie sienos.
Papildyta:
QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 24, 20:33)
Niu sveikutes mamulkos
noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele
.. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom
...