Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 10 24, 01:35)
o nenori paskaiciuot ir su blum ir su hettich, tada pamatysi kainos skirtuma ir bus lengviau apsisprest. Be to cia mums irgi butu idomu suzinot kas gavosi  mirksiukas.gif

aha, tikrai idomu bigsmile.gif bet as nepajauciau didelio skirtumo tarp blumo ir hettich. pas mane blumas, pas drauge hettich. idomu, kaip toliau bus, besinaudojant. o kita turi su grasais, tai labai smagiai darinejasi stalciai. vat pasinaudosim visos keleta meteliu, tada galesim palyginamaji straipsni visiems surasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
reikalinga skubi konsultacija - kokioj vietoj turi buti laidas virtuves apsvietimui - apsvietimas bus montuojamas pakabinamu spinteliu apacioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 24, 19:17)
reikalinga skubi konsultacija - kokioj vietoj turi buti laidas virtuves apsvietimui - apsvietimas bus montuojamas pakabinamu spinteliu apacioje  4u.gif

ziurint kokioje stadijoje baldai, betkokiu aveju tiktu 1cm zemiau spinteliu. Sis variantas gal ir nevisais atvejais geriausias, bet tikantis visada. Tikiuosi pagalvojot ir apie to apsvietimo jungikli
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 24, 19:25)
ziurint kokioje stadijoje baldai, betkokiu aveju tiktu 1cm zemiau spinteliu. Sis variantas gal ir nevisais atvejais geriausias, bet tikantis visada. Tikiuosi pagalvojot ir apie to apsvietimo jungikli

jungiklis iskart padarytas ax.gif tik vat man vos ne i kambario viduri nuvede ta laida, tai turi perkelt ten kur turi buti rolleyes.gif o as nezianu kur turi buti blush2.gif koks standartinis virsutiniu spinteliu plotis, ar laidas turi buti prie pat sienos ar svarbu i spinteles plotis pataiko ir panasu man klausimai kyla blush2.gif 4u.gif
man dar meistrai dirba, komplektas dar nepradetas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 24 spalio 2008 - 18:34
QUOTE(ooo @ 2008 10 24, 18:33)
jungiklis iskart padarytas  ax.gif  tik vat man vos ne i kambario viduri nuvede ta laida, tai turi perkelt ten kur turi buti  rolleyes.gif  o as nezianu kur turi buti  blush2.gif  koks standartinis virsutiniu spinteliu plotis, ar laidas turi buti prie pat sienos ar svarbu i spinteles plotis pataiko ir panasu man klausimai kyla  blush2.gif  4u.gif
man dar meistrai dirba, komplektas dar nepradetas  ax.gif

Nu nelabai suprantu ka jus kombinuojat? Pas mus elektrikas padare rozete tiesiai virs pakabinamu spinteliu. Zodziu , jos nesimato( nebent kokie 2-metriniai individai matytu). Jinai yra sujungta su jungikliu ant sienos(pas mus visai kitoj pusej patalpos). Kai primontavo sviestuvus prei spinteliu, tereikejo ikisti tik i rozete. Ta apsvietima galiu ijungti ir su sienos jungikliu ir jungikliais prie sviestuvu.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 24, 20:02)
Nu nelabai suprantu ka jus kombinuojat? Pas mus elektrikas padare rozete tiesiai virs pakabinamu spinteliu. Zodziu , jos nesimato( nebent kokie 2-metriniai individai matytu). Jinai yra sujungta su jungikliu ant sienos(pas mus visai kitoj pusej patalpos). Kai primontavo  sviestuvus prei spinteliu, tereikejo ikisti tik i rozete. Ta apsvietima galiu ijungti ir su sienos jungikliu ir jungikliais prie sviestuvu.

pas mane praktiskai tas pats bus, tik kadangi pas mane junginejimas tik jungiklio pagalba, o sviestuviukai imontuojami tiesiai i spintele planuojami (kazkur buvau macius toki varinata), tai vede laida - kaip paprastam sviestuvui rolleyes.gif tik kad ir isvede ji vidury kambario lotuliukas.gif tai vat man ir idomu,kur jis turi buti - kaip supratau, gali prie pat sienos islindes buti ax.gif
Atsakyti
Niu sveikutes mamulkos 4u.gif noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele thumbup.gif .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 24, 19:07)
pas mane praktiskai tas pats bus, tik kadangi pas mane junginejimas tik jungiklio pagalba, o sviestuviukai imontuojami tiesiai i spintele planuojami (kazkur buvau macius toki varinata), tai vede laida - kaip paprastam sviestuvui  rolleyes.gif  tik kad ir isvede ji vidury kambario  lotuliukas.gif  tai vat man ir idomu,kur jis turi buti - kaip supratau, gali prie pat sienos islindes buti  ax.gif

Tai taip pat daryciau virs virsutiniu spinteliu. Gali ir keliais cm auksciau. Nes matytusi tik labai jau aukstiems zmonems, arba jei atstumas iki tu spinteliu didelis. Pas mus nuo duru 7m ir nesimato. O jei atidarius duris(kazkur 11m atstumas), tik tada man matosi rozetes pats virsutinis krastelis(katik patikrinau). Taip mes ir saldytuvo rozete pasidarem.
Tiesa, juk nuo tu sviestuviuku eis kabelis(nesvarbu kur montuojami ar po ar viduj).Tai ji pakisi po kabancios spinteles nugarele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 24 spalio 2008 - 19:37
QUOTE(ooo @ 2008 10 24, 20:07)
pas mane praktiskai tas pats bus, tik kadangi pas mane junginejimas tik jungiklio pagalba, o sviestuviukai imontuojami tiesiai i spintele planuojami (kazkur buvau macius toki varinata), tai vede laida - kaip paprastam sviestuvui  rolleyes.gif  tik kad ir isvede ji vidury kambario  lotuliukas.gif  tai vat man ir idomu,kur jis turi buti - kaip supratau, gali prie pat sienos islindes buti  ax.gif

is pradziu ir as nesupratau. Jus turbut galvojete, kad laidas reikalingas lubose, anaiptol ne, jis turi islysti is sienos, na jei baldai dar neuzsakyti tai virs spinteliu galima daryt, jei uzsakyti tai geriau nepasitarus su gamintoju to nedaryt, o isvest laįda truputi zemiau spinteliu (is sienos)
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2008 10 24, 20:35)
Tai taip pat daryciau virs virsutiniu spinteliu. Gali ir keliais cm auksciau. Nes matytusi tik labai jau aukstiems zmonems, arba jei atstumas iki tu spinteliu didelis. Pas mus nuo duru 7m ir nesimato. O jei atidarius duris(kazkur 11m atstumas), tik tada man matosi rozetes pats virsutinis krastelis(katik patikrinau). Taip mes ir saldytuvo rozete pasidarem.
Tiesa, juk nuo tu sviestuviuku eis kabelis(nesvarbu kur montuojami ar po ar viduj).Tai ji pakisi po kabancios spinteles nugarele.

yra svarbu, nepovisu spinteliu nugarelem pakis, jei laidas eis uz spinteliu tam nepritaikitu, spinteles neprisiglaus prie sienos.
Papildyta:
QUOTE(Rasa1 @ 2008 10 24, 20:33)
Niu sveikutes mamulkos  4u.gif  noretau pagaliau pasigirti ir pasirodyti jum su musu pagaliau pastatyta virtuvele  thumbup.gif .. tik prasau labai jau ziauriai nekritikuoti .. isigijom ka galejom  ax.gif

...
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 24, 20:02)
yra svarbu, nepovisu spinteliu nugarelem pakis, jei laidas eis uz spinteliu tam nepritaikitu, spinteles neprisiglaus prie sienos.

Nu pirma karta girdziu g.gif . Net mano tevu sena(apie 30m) Vokes virtuve taip pat su tarpais. Korpusas remiasi i siena, o nugarele specialiai giliau pritvirtinama, kad butu vedinimas, nes kitaip sienos supelytu(ypac jei prie laukines sienos).
O cia ne vienu spinteliu nemaciau, kad butu "priklijuotos" prie sienos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 24, 21:02)
is pradziu ir as nesupratau. Jus turbut galvojete, kad laidas reikalingas lubose, anaiptol ne, jis turi islysti is sienos, na jei baldai dar neuzsakyti tai virs spinteliu galima daryt, jei uzsakyti tai geriau nepasitarus su gamintoju to nedaryt, o isvest laįda truputi zemiau spinteliu (is sienos)

mano atveju manau nesvarbu, ar is sienos, ar is lubu kysos laidas, nes toj vietoj lubos stiprokai pazemintos, tai pakabinamos spinteles bus iki pat virsaus 4u.gif nemegstu nuo virtuviniu spinteliu virsaus dulkes valyti blush2.gif
Atsakyti
soriukas ... turbut ne ten pataikiau unsure.gif
Atsakyti