QUOTE(Diax @ 2008 10 21, 22:01)
Kažką reiks mąstyt - pas mus ta siena kiaura (joje visos namo ventiliacinės angos išvedžiotos
Na, ir dar vieną klausimuką užduosiu
Ar prie tokio viršutinių spintelių atidarymo mechanizmo galima tvirtinti stiklą? Na ta prasme, jei apatinės (viršutinės spintelės) durelės būtų iš stiklo (vien iš stiklo, o ne įrėminto furnitūroje), o viršutinės durelės - iš furnitūros? Tikiuosi aiškiai suformulavau klausimą
Man atrodo viskas įmanoma, tik sekantis klausimas būtų kiek tai kainuos...
Jei yra galimybė, derinčiau stalviršio ir kriauklės spalvas.
Rinkdamasi kriauklę pirmiausia žiūriu į formą (kad ji būtų patogi ir atitiktų lūkesčius), o vėliau į spalvą (iš mano pasirinktos kriauklių gamos spalvynas nedidelis - tik viena spalva , galima rinktis tik paviršių ).
Na, ir dar vieną klausimuką užduosiu
Ar prie tokio viršutinių spintelių atidarymo mechanizmo galima tvirtinti stiklą? Na ta prasme, jei apatinės (viršutinės spintelės) durelės būtų iš stiklo (vien iš stiklo, o ne įrėminto furnitūroje), o viršutinės durelės - iš furnitūros? Tikiuosi aiškiai suformulavau klausimą
Man atrodo viskas įmanoma, tik sekantis klausimas būtų kiek tai kainuos...
Jei yra galimybė, derinčiau stalviršio ir kriauklės spalvas.
Rinkdamasi kriauklę pirmiausia žiūriu į formą (kad ji būtų patogi ir atitiktų lūkesčius), o vėliau į spalvą (iš mano pasirinktos kriauklių gamos spalvynas nedidelis - tik viena spalva , galima rinktis tik paviršių ).
Ačiū Aš tai apie patogumą, formą kokia man tinka ir patinka, jau tai apmaščius ir apsisprendus senai, tik vat liko toks dalykas kaip spalva... Turbūt vis dėl to reiks imti juodą, neišskirdinėti jos...