Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos,kreipiuosi i jus dar karteli,gal galetumet man patart kokia firma ar meistra kuris padarytu moderniai,kokybiskai,svarstau apie blizges spinteles,baklazano spalvos gal.idomu kiek kainuotu 3-4metru biggrin.gif Gal daretes ir tiesiog galite rekomenduoti?Nes pati dar niekur neskambinau,kainu neliginau..Dar tik pradedam bute remonta... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherie Ice: 13 spalio 2008 - 15:42
gal kas zinot,ar galima salia kabinti orkaite kuri liesiasi sladytuva?ar nekenkia?
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45)
as iskart ir paklausiu smile.gif

kas perkelinejot duju skaitikli? smile.gif speju ne savom rankom... kas cia perkelineja ir kiek mazdaug kainavo smile.gif
kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena...  schmoll.gif daug spinteliu reiktu pjaustyt  doh.gif

mes visai neseniai perkėlėm dujų skaitiklį, net du kartus, nes iš pradžių galvojau, kad pavyks išvengti virinimo darbų (nes tam reikia atjungti dujas visam namui). Atėjo meistras, kurį mums Lietuvos dujos nurodė (dar ir firmą buvo nurodę, bet sakė, kad brangiau ima) ir labai greitai, per ne pilną valandą padarė. kainavo, jei be virinimo, 250 lt, su virinimu kažkiek daugiau, bet ne žymiai ax.gif

beje, pas mus irgi vamzdis per visą virtuvę palei lubas eina, bet jo pašalinti nepavyko, kadangi su kaimynais sujungta. Dar domėjausi dujų vamzdžių ir žarnelių slėpimu sienoje, bet pagal saugumo taisykles to daryti negalima unsure.gif
Atsakyti
Labuciukas,

Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... 4u.gif Per laika ivyko kai kurie pasikeitimai, ir, mano didziausiai laimei, atsirado galimybe pasimuryti sienele taip, kad virtuve butu siek tiek uzdaresne (nes virtuve bus kartu su svetaine).
Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? blush2.gif Labiausiai neisivaizduoju, ka cia padarius su tuo tusciu tarpu uz gartraukio? Noretusi irgi pratesti virsutiniu spinteliu eile, bet tada negalesiu tu spinteliu atidaryti, nes trukdys gartraukis, o tas tuscias tarpas kazkaip nei siaip nei taip atrodo... g.gif Gal kas kokiu minciu pametes? blush2.gif
Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda:
http://s250.photobuc.../elvos/Virtuve/
Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama 4u.gif
Is anksto aciu visiems pasisakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 10 13, 21:59)
Labuciukas,

Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... 4u.gif Per laika ivyko kai kurie pasikeitimai, ir, mano didziausiai laimei, atsirado galimybe pasimuryti sienele taip, kad virtuve butu siek tiek uzdaresne (nes virtuve bus kartu su svetaine).
Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? blush2.gif Labiausiai neisivaizduoju, ka cia padarius su tuo tusciu tarpu uz gartraukio? Noretusi irgi pratesti virsutiniu spinteliu eile, bet tada negalesiu tu spinteliu atidaryti, nes trukdys gartraukis, o tas tuscias tarpas kazkaip nei siaip nei taip atrodo... g.gif Gal kas kokiu minciu pametes? blush2.gif
Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda:
Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama 4u.gif

O čia kiek kvadratų?
Atsakyti
elva, toje vietoje už gartraukio gali paprastas lentynėles padaryti. Kad ir, pvz., vynui. Tiktų, manau, o erdvė būtų užpildyta ir išnaudota 4u.gif Šiaip viskas labai gerai, ta sienelė tikrai puikus sprendimas. Puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 10 13, 21:20)
O čia kiek kvadratų?

Bendra virtuves - svetaines erdve - apie 42 kv.m.; jei atskirai imti virtuve, tai galine siena - 2,8m, siena, prie kurios saldytuvas - 2,1m, likusi siena iki lango - 1,8m.

QUOTE(Fiona @ 2008 10 13, 21:22)
elva, toje vietoje už gartraukio gali paprastas lentynėles padaryti. Kad ir, pvz., vynui. Tiktų, manau, o erdvė būtų užpildyta ir išnaudota 4u.gif  Šiaip viskas labai gerai, ta sienelė tikrai puikus sprendimas. Puiku 4u.gif

Aciu uz ideja 4u.gif Lauksiu ir kitu pasiulymu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 10 13, 20:59)
Labuciukas,

Galima ir visai nieko nedeti. O galima ir atvira lentinele iki sienos padaryti. Pav. prieskonius susideti i grazius indus, virimo knygas. Vynui ten lentineles jokiu budu nedaryciau. Kas sildo vyna?
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 10 13, 21:59)
Labuciukas,

na pas jus padaryta elementari projektavimo klaida, todel ir gaunasi tokia nepatogi situacija. Yra 2 iseitis, arba koreguot projekta (pati minimaliausia korekcija atsisakyti 90cm gartraukio, jei nepervelu), arba visgi eiti tuo keliu kur jus dabar planuojate eiti, ten galima si bei ta padaryti. Kiek ateina i galva tai yra 3variantai. Atviros lentyneles (na vynine siaip truputi is stiliaus iskristu), spintele su zaliuzinem durelem, spintele su stumdomom durelem. Beje paskutiniu variantu gali dureles buti ir aliuminio remo su stiklu.
Atsakyti
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 10 13, 23:34)
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas  4u.gif

speju apsitvarkys viskas ir bus TOKIA virtuvyte is virselio zurnalo wub.gif Labai originali ir nematyta. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 14 spalio 2008 - 08:00