QUOTE(Cobre @ 2008 10 20, 13:16)
turiu. ir galingas ir manau firma nebloga. bet iki kamino, kur yra ventiliacijos anga, teko varyti i sona. trauka ne kokia, triuksmo uztektinai.
turiu maziau nei 10 metru ir kelias alkunes ir galinga gartrauki, bet neturiu geros traukos. teorijos teorijom, bet yra kaip yra.
mano imontuojamas, nepamenu, kuris modelis, nes pirkta pries trejus metus, bet manau firma nebloga, o galingumas tikrai nemazas. ne namie, tai nepasitikslinsiu. turejau vilti, kad nusipirkus galinga traukos problemos nebus. viltis zlugusi
gal koki pramonini reikejo pirkti
jei jus manote, kad remiuosi tik teorijom, labai stipriai klystate, firmos atlieka bandymus ir patikrina viska praktikoje. nebuciau pasidomejes, nesnekeciau. o jus net savo gartraukio galingumo nezinote, ta ka bekalbet, na atleiskit, bet tikrai tuo nieko nepasakete. be to is gartraukio nera ko laukt stebuklu, kad visi garai bus surinkti.
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2008 10 20, 14:19)
Anksciau man Jusu pastabos buvo vertos demesio. A dabar komentuojate, Linuxes (manau, kad pamenate jos komentarus) stiliuje (tik mano nuomone yra teisinga, taik as vienas zinau viska). Cia as tik tarp kitko.
O apie gartraukio trauka, tai zinoma,kad alkunes ir papildomi vamzdzio metrai pristabdys oro srauta. As cia is patirties. O be to ir buitines technikos konsultantai apie taip pat issamiai paaiskindavo.
jei atsakyti "i tarpkitko". atydziai perskaitykit mano paskutiniu puislapiu postus ir paziurekit, ar niekur nepripazystu, kad klydau, o tada galvokite isnaujo. stengiuosi sneket atsakingai ir neklaidinti zmoniu. ir leiskit paklaust, ko jus siekiate tokiomis zinutemis, jauciat malonuma gincynantis neitema?
o del gartraukio traukos, na atydziai skaitykite ka rasau, as is rasau, kad nuo papildomu metru ir alkuniu priklauso istraukimo galia, nesuprantu, kaip jus skaitete jei nesupratote.
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2008 10 21, 14:44)
Nu tikrai "geras" patarimas. Zodziu, galima ir raketos motora isistatyti ir suveiks
.
Bet, juk reikia ziureti ekonomiskumo. Visu pirma kiek kainuos "toks aparatas", kiek jis "sues" elektros. Juk tam ir parduodami skirtingu galingumu. Visa tai susiveda i finansus, plius aplinkos tersima(pas mus jau vaikai apie tai darzely ir mokykloj mokosi
). O kur dar triuksmas? Noro nebus "toki aparata" isijungti.
Zinot pats akonomiskiausia budas yra gyventi misko trobeleje, be elektros
Bet kazkodel zmones prisiperka ivairiausiu elektros prietaisu ir jais naudojasi, nu kokie "neekonomiski".
na zmoguo nera ventiliacijos angos padogioje vietoje, tai tenka kazkaip suktis. del triuksmo, tarp kitko gartraukiu gamintojai siulo pirkti kuo galingesni (pagal finansines galimybes) ir leisti ji nevisu galingumu, tada triuksmas buna mazesnis, sakysit neekonomiska, bet uztat uz papildomai isleistus pinigus turi komfortiskesne aplinka. jei visi ziuretu ekomomiskuma mersedes-benz jau seniai nebebutu pardavusi nei vieno automobilio, cia jusu kritika man panasi i tai lygtai mersu savininkams issakytumete priekaista uz neekonomiskuma.
Jus peikiate mano pasiulyma, tai matyt turite geresni, prasau sakyt, isklausysim ir tikrai jei jis bus geresnis, nulenksiu pries jus galva.