Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(alvara @ 2008 10 20, 21:21)
Turiu klausimėlį. Kur geriau įrengti rozetes viryklei ir  gartraukiui? Pas mus galimi du variantai - tiesiai už viryklės, ar artimiausioje spintelėje? Kaip įmontuota pas jus?  4u.gif

Pas mus (nors niekas dar nepajungta) rozetės yra šalia esančioje spintelėje (kaip tik ten kampinė thumbup.gif ) ax.gif

Klausimas Ką jūs darot su gartraukio laidu mastau.gif Kur jis gali būti slepiamas?
Atsakyti
indu dziovykle spintelej salia kampines spinteles is desines,toliau eina gartraukio spintele,ir dar viena nedidele,o uz jos saldytuvas,pas mane viskas vienoj pusej,man taip patogu.rozetes pas mane uz saldytuvo pasleptos,jei reikia ka papildomai ijungti turiu ten ir prailgintuva.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 10 21, 08:36)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Kas del dizaineres tai as nesu visiskai patenkinta, kadangi esu labai isranki ir virtuves norisi tobulos tai kokias 2-3 savaites varginau ja savo pageidavimais, klausimais, abejonemis ir t.t. o ji galu gale pradejo daryti spaudima, kad greiciau uzsisakyciau komplekta  doh.gif

As tai kelis menesius vaiksciojau, nes turejau minciu ir del kitu firmu. Bet vis vien grizau pas juos. Pas mane tokia vyresne buvo dizainere (cia Kaune), is pat pradziu pasirode tokia nieko neismanncia, bet neblogu patarimu dave, nuolaida pritaike ir taip nuosirdziai apsidziauge, kaip musu plokste "'permete'' prie standartiniu (kaina zenkliai sumazejo). As taip pat labai prikabi. Dar ir po uzsakymo jai vis paskambindavau ir viska tikslinau, tai ji kantriai man viska is naujo aiskindavo ir buvo visada miela.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 10 17, 22:27)
Gražu wub.gif
O pati virtuvė man Macarenos primena, išdėstymas labai panašus smile.gif

Super thumbup.gif maniškė irgi gaminama balta, kai pamačiau šią virtuvę, supratau, kad viskas bus gerai wink.gif tik mūsų stalviršis bus toks pilkai metalinis ir rankenėlės įfrezuojamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 20, 07:10)
as sakiau kad neturi reiksmes? Zinama, kad turi, bet tokios kliutis iveikiamos galingumu, na jai sakot kad istraukimo nebus, tai jus klaidinat zmones, ka norit pasakyt kad kokios 3 alkunes ir 10m papildomo vamzdzio sugebes sustabdyt oro srauta?

Nu tikrai "geras" patarimas. Zodziu, galima ir raketos motora isistatyti ir suveiks lotuliukas.gif .
Bet, juk reikia ziureti ekonomiskumo. Visu pirma kiek kainuos "toks aparatas", kiek jis "sues" elektros. Juk tam ir parduodami skirtingu galingumu. Visa tai susiveda i finansus, plius aplinkos tersima(pas mus jau vaikai apie tai darzely ir mokykloj mokosi tongue.gif ). O kur dar triuksmas? Noro nebus "toki aparata" isijungti.
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2008 10 19, 16:24)
Sveikos merginos!
  Perskaicius foruma radau tikrai idomiu ideju, dar radau virtuves baldus, kurie labai patinka mano vyrui.Jis labai nori juodas spinteles su virtuveje esanciais ryskiai raudonais elementais pvz. vaza,lekste ant stalo ar kazkoks raudonas piesinys ant sienos.pamacius cia nuotraukyte atrodo jau tokia tamsi virtuve, atrodo kad sviesa tik ir teks deginti diena-nakti.Aisku jaukumas tikrai yra,gal net kazkokia ir romantika beeeeet tamsu jau labai ir net neisivaizduoju kaip pasielgti sioje situacijoje. Sviesaus medzio baldai man nepatinka. Padekit prasau, gal kas turi tas juodas spinteles ir nera jau taip tamsu, kaip atrodo nuotraukose. verysad.gif

Dekui uz atsakymus is anksto!

Is mano gyvenimo. Turim balta blizgancia virtuve su juodo(su lyg perlamutru maisyta) granito stalvirsiu ir tokiom pat grindim. Pries projektuojan sviesa(kur darysim, kokius sviestuvus ir kiek ju) klausiau elektrika. Kas ir kaip. Rezultate pripirko sviestuvu( turiu rusy dar 2 virtuvem ir lempuciu be proto doh.gif ), prigreze naujose lubose skyliu ir gavosi s... Jis pats buvo nustebes, kad taip juoda spalva sugeria sviesa. Tai paskui tiek problemu turejom doh.gif . Esamom skylem pritaikyti kitus dar galingesnius sviestuvus. Ir kur ju neieskojom. Vos ne per visa Europa. Gavom Cekijoj. Vaizdas ne idealus, bet nors skyliu lubose nebesimato doh.gif . Cia apie juoda spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 20, 13:16)
turiu. ir galingas ir manau firma nebloga. bet iki kamino, kur yra ventiliacijos anga, teko varyti i sona. trauka ne kokia, triuksmo uztektinai.
turiu  maziau nei 10 metru ir kelias alkunes ir galinga gartrauki, bet neturiu geros traukos. teorijos teorijom, bet yra kaip yra.

mano imontuojamas, nepamenu, kuris modelis, nes pirkta pries trejus metus, bet manau firma nebloga, o galingumas tikrai nemazas. ne namie, tai nepasitikslinsiu. turejau vilti, kad nusipirkus galinga traukos problemos nebus. viltis zlugusi biggrin.gif gal koki pramonini reikejo pirkti g.gif

jei jus manote, kad remiuosi tik teorijom, labai stipriai klystate, firmos atlieka bandymus ir patikrina viska praktikoje. nebuciau pasidomejes, nesnekeciau. o jus net savo gartraukio galingumo nezinote, ta ka bekalbet, na atleiskit, bet tikrai tuo nieko nepasakete. be to is gartraukio nera ko laukt stebuklu, kad visi garai bus surinkti.
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2008 10 20, 14:19)
Anksciau man Jusu pastabos buvo vertos demesio. A dabar komentuojate,    Linuxes (manau, kad pamenate jos komentarus) stiliuje (tik mano nuomone yra teisinga, taik as vienas zinau viska). Cia as tik tarp kitko.
O apie gartraukio trauka, tai zinoma,kad alkunes ir papildomi vamzdzio metrai pristabdys oro srauta. As cia is patirties. O be to ir buitines technikos konsultantai apie taip pat issamiai paaiskindavo. mirksiukas.gif

jei atsakyti "i tarpkitko". atydziai perskaitykit mano paskutiniu puislapiu postus ir paziurekit, ar niekur nepripazystu, kad klydau, o tada galvokite isnaujo. stengiuosi sneket atsakingai ir neklaidinti zmoniu. ir leiskit paklaust, ko jus siekiate tokiomis zinutemis, jauciat malonuma gincynantis neitema?
o del gartraukio traukos, na atydziai skaitykite ka rasau, as is rasau, kad nuo papildomu metru ir alkuniu priklauso istraukimo galia, nesuprantu, kaip jus skaitete jei nesupratote.

Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2008 10 21, 14:44)
Nu tikrai "geras" patarimas. Zodziu, galima ir raketos motora isistatyti ir suveiks lotuliukas.gif .
Bet, juk reikia ziureti ekonomiskumo. Visu pirma kiek kainuos "toks aparatas", kiek jis "sues" elektros. Juk tam ir parduodami skirtingu galingumu. Visa tai susiveda i finansus, plius aplinkos tersima(pas mus jau vaikai apie tai darzely ir mokykloj mokosi tongue.gif ). O kur dar triuksmas? Noro nebus "toki aparata" isijungti.

Zinot pats akonomiskiausia budas yra gyventi misko trobeleje, be elektros lotuliukas.gif Bet kazkodel zmones prisiperka ivairiausiu elektros prietaisu ir jais naudojasi, nu kokie "neekonomiski".
na zmoguo nera ventiliacijos angos padogioje vietoje, tai tenka kazkaip suktis. del triuksmo, tarp kitko gartraukiu gamintojai siulo pirkti kuo galingesni (pagal finansines galimybes) ir leisti ji nevisu galingumu, tada triuksmas buna mazesnis, sakysit neekonomiska, bet uztat uz papildomai isleistus pinigus turi komfortiskesne aplinka. jei visi ziuretu ekomomiskuma mersedes-benz jau seniai nebebutu pardavusi nei vieno automobilio, cia jusu kritika man panasi i tai lygtai mersu savininkams issakytumete priekaista uz neekonomiskuma.
Jus peikiate mano pasiulyma, tai matyt turite geresni, prasau sakyt, isklausysim ir tikrai jei jis bus geresnis, nulenksiu pries jus galva.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 10 20, 19:18)
Labuka  ax.gif Taip ir sakiau, kad dar su klausimais sugrįšiu  blush2.gif

1. Noriu pakabinamų siaurų spintelių - jų ilgis bus 75 cm, tik dėl aukščio neapsisprendžiu  g.gif Norisi kuo siauresniu, bet patogių  biggrin.gif
Turėtų atrodyt panašiai taip kaip šioje nuotraukoje:

2. Nežinau koks yra standartinio stalčiuko gylis (apatinės spintelės, iš kart po darbastaliu), kuriame paprastai dedami stalo įrankiai.
Vizualizacijai (nuotruakoje tie stalčiai iš abiejų šonų, iš kart po darbastaliu):

Tikiuosi, kad man padėsit  blush2.gif

1. toje nuotraukoje aukstis tai apie 30cm, bet jei jus noresite deti indu dziovykla, tai 35cm butina, o kad butu patogu naudotis tai neprosal ir 40cm. tik tada zinoma suprastes spinteles forma, jei jos plotis 75cm.
2. fasado aukstis ~14cm, na o pacio stalcio 86mm dazniausia buna (nors imanoma padaryti ir didesni), bet cia matmuo su dugnu, jei "svarus" gylis tai butu 68mm.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 21, 15:40)
Zinot pats akonomiskiausia budas yra gyventi misko trobeleje, be elektros lotuliukas.gif  Bet kazkodel zmones prisiperka ivairiausiu elektros prietaisu ir jais naudojasi, nu kokie "neekonomiski".
na zmoguo nera ventiliacijos angos padogioje vietoje, tai tenka kazkaip suktis. del triuksmo, tarp kitko gartraukiu gamintojai siulo pirkti kuo galingesni (pagal finansines galimybes) ir leisti ji nevisu galingumu, tada triuksmas buna mazesnis, sakysit neekonomiska, bet uztat uz papildomai isleistus pinigus turi komfortiskesne aplinka. jei visi ziuretu ekomomiskuma mersedes-benz jau seniai nebebutu pardavusi nei vieno automobilio, cia jusu kritika man panasi i tai lygtai mersu savininkams issakytumete priekaista uz neekonomiskuma.
Jus peikiate mano pasiulyma, tai matyt turite geresni, prasau sakyt, isklausysim ir tikrai jei jis bus geresnis, nulenksiu pries jus galva.

Jo g.gif jus su ekonomiskumu, aiskiai, turit problemu cool.gif
Tam ir daromi projektai ir paskaiciavimai, kad isgauti pati efektyviausia sprendimo buda.
Tokio pasiulymo dar negirdejau ir neskaiciau kaip jus cia rasot "tarp kitko gartraukiu gamintojai siulo pirkti kuo galingesni (pagal finansines galimybes) ir leisti ji nevisu galingumu, tada triuksmas buna mazesnis" Sitas jusu pasiulymas ir nelaime gali prisaukti. Jei kas pajungs visu galingumu, o dirbs zidinys ar kur netoli koks apsildymo pecius, tai galima ir apsinuodyti. Pas mus tai zymiai stipriau kontroliuojama ir tai tik i zmoniu nauda.
Atsakyti
gas kas zinot kokio gylio gali buti spinteles, na maziausio, nes noriu padaryti spinteliu eile, kad atskirti kambari nuo virtuves g.gif nes standartas kazkur 86cm man platokos
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 10 21, 17:20)
Jo g.gif  jus su ekonomiskumu, aiskiai, turit problemu cool.gif
Tam ir daromi projektai ir paskaiciavimai, kad isgauti pati efektyviausia sprendimo buda.
Tokio pasiulymo dar negirdejau ir neskaiciau kaip jus cia rasot "tarp kitko gartraukiu gamintojai siulo pirkti kuo galingesni (pagal finansines galimybes) ir leisti ji nevisu galingumu, tada triuksmas buna mazesnis" Sitas jusu pasiulymas ir nelaime gali prisaukti. Jei kas pajungs visu galingumu, o dirbs zidinys ar kur netoli koks apsildymo pecius, tai galima ir apsinuodyti. Pas mus tai zymiai stipriau kontroliuojama ir tai tik i zmoniu nauda.

cia as persakiau gamintoju pasiulyma, tai kad man garbes nepriskirti, ta garbe atitenka elica firmai biggrin.gif jei jus manote kad uz juos esate gudresne.
na na o kur jusu pasiulyma?
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 21, 16:23)
cia as persakiau gamintoju pasiulyma, tai kad man garbes nepriskirti, ta garbe atitenka elica firmai biggrin.gif jei jus manote kad uz juos esate gudresne.
na na o kur jusu pasiulyma?

Skaitykit postus. Sprendimai daromi projektuojant.
O kur jusu gudrumas?
As dirbus projektavime tik ne vedinime. Kur viskas budavo projektuojama ir paskaiciuojama, o ne is kazkokios reklamos nesamones kartojamos.
O dabar pasiskaiciau ekstra del jusu nekonstruktyvios kritikos "Stiftung Warentest". Nekartosiu to paties.
Atsakyti