QUOTE(Paduskele @ 2008 10 20, 11:39)
is nuotraukos gi labai sunku spresti apie apsvietima
reigia ziureti savo patalpas kos ten apsvietimas, ar jo reikes ar ne ir tada spresti ar tamsus baldai tiks ar ne
Tai vat tame ir reikalas, kad yra tik nuogos sienos,net dar nezinom sienu spalvu, o vat juoda virtuves komplekta svajojam jau ilgai,todel ir noreciau patarimu isgirsti.Gal kas net turi juodas ar nors tamsaus medzio spinteles ar visa komplekta!
Dekui uz atsakyma!
Papildyta:
[quote=Diax,2008 10 20, 17:18]
Labuka
Taip ir sakiau, kad dar su klausimais sugrįšiu
1. Noriu pakabinamų siaurų spintelių - jų ilgis bus 75 cm, tik dėl aukščio neapsisprendžiu
Norisi kuo siauresniu, bet patogių
Turėtų atrodyt panašiai taip kaip šioje nuotraukoje:
2. Nežinau koks yra standartinio stalčiuko gylis (apatinės spintelės, iš kart po darbastaliu), kuriame paprastai dedami stalo įrankiai.
Vizualizacijai (nuotruakoje tie stalčiai iš abiejų šonų, iš kart po darbastaliu):
Tikiuosi, kad man padėsit
[/quot
Atsiprasau, bet parasysiu tik savo nuomone.man nepatinka tokios ilgos spinteles,o kai ypac buna su permatomu stiklu ar kas nors panasau, man labai ngrazu.Pas mano drauge yra tokios spinteles ir su tokiu truputi uztamsintu stiklu,ir atrodo kaip toj spintelej prikrauta velnias zino ko, nors atidarius tvarka.Tada jau geriau daryt spinteles bet nepermatomas. As isvis nemegstu kazkodel kabanciu spinteliu.