Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cobre @ 2008 10 20, 14:13)
mums ne voke, bet irgi nieko nepajunginejo. atejo elektrikai (ne viska buvo baige daryti), tada santechnikai ir viska pajunge.

sako kad mazos firmos montuoja ir jungia visa technika
ir kainos per pus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yste @ 2008 10 20, 15:55)
sako kad mazos firmos montuoja ir jungia visa technika
ir kainos per pus....  unsure.gif

maza, bet nepajunginejo. nors ka as zinau, gal pajungimas irgi skirtingus dalykus reiskia? g.gif gartraukis montuojamas (elektrikas laidus sujunge), kaitlente ir orkaite - i rozetes, o ikisti ikiso, ir dar itvirtinti turi orkaite, kai dabar dar atvaziuos, saldytuvas nemontuojamas, tai nieko nezinau, indaplove montuojama, itvirtino, o pajunge santechnikai, kriaukle istate, o prijunge santechnikai. zodziu, jie nelindo nei prie santechniniu nei prie elektriniu reikaliuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(el_teide @ 2008 10 19, 14:31)
gal kas galit parekomenduot kas gerai ir uz protinga kaina galetu pagaminti klasikinio stiliaus masyvo(sendinto balinto azuolo ar uosio) virtuve? kai gaunu pasiulymus tai: jei grazu tada neiperkama,jei iperkama-negrazu... i visokias vokes ar nabukus nesizvalgau, ieskau zemiskesniu variantu... ax.gif ir dar svaigstu apie lieta stalvirsi...tad bandau nemokedama uz firmos varda sutaupyti ant lieto stalvirsio blush2.gif . esu "stiliu" skaicius,kad tokias mano svajoniu virtuves Marijampolej uz protinga kaina daro,tik gaila kad neparase kas tie auksarankiai...jei zinot gerus masyvo virtuviu gamintojus ir kas uz nebloga kaina daro lietus stalvirsius parasykit kontaktus, busiu labai dekinga  4u.gif

Iš masyvo Marijampolėj baldus gamina Statranga
http://www.statranga.lt/
Dar yra Faber
http://www.faberbald...hp/faber_grupe/
Ar jie gamina virtuves,nežinau.Daugiau niekas su masyvu nedirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 20 spalio 2008 - 15:05
QUOTE(skarinka @ 2008 10 20, 14:19)
Ir mums nenorejo jungti, bet labai graziai paprasiau, tai uz papildoma suma (tikrai nedilele) viska pajunge. Tik ,tai ne VOKE, Alantas.

Jus is Alanto uzsisakinejote virtuve? rolleyes.gif Kaip kokybe ar nenuvyle ar pateisino lukescius? Gal galetumete foto savo virtuves ideti? Butu labai idomu blush2.gif As su Alantu derinau ilgai projektuka, nes pati iki galo neapsisprendziau ko noriu, o galu gale atidejau projekta kol susipirksiu visa buitine technika, bet zadu grizti pas juos.
Atsakyti
[quote=Mademoisellee,2008 10 20, 09:07]
O kaip vadinasi apatiniu spinteliu spalva? Ar ten dazyta ar blizgi plokste? Man labai spalva patiko smile.gif
dramblio kaulo blizgi plokte smile.gif
Atsakyti
Labuka ax.gif Taip ir sakiau, kad dar su klausimais sugrįšiu blush2.gif

1. Noriu pakabinamų siaurų spintelių - jų ilgis bus 75 cm, tik dėl aukščio neapsisprendžiu g.gif Norisi kuo siauresniu, bet patogių biggrin.gif
Turėtų atrodyt panašiai taip kaip šioje nuotraukoje:

user posted image

2. Nežinau koks yra standartinio stalčiuko gylis (apatinės spintelės, iš kart po darbastaliu), kuriame paprastai dedami stalo įrankiai.
Vizualizacijai (nuotruakoje tie stalčiai iš abiejų šonų, iš kart po darbastaliu):

user posted image

Tikiuosi, kad man padėsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paduskele @ 2008 10 20, 11:39)
is nuotraukos gi labai sunku spresti apie apsvietima  g.gif  reigia ziureti savo patalpas kos ten apsvietimas, ar jo reikes ar ne ir tada spresti ar tamsus baldai tiks ar ne  mirksiukas.gif

Tai vat tame ir reikalas, kad yra tik nuogos sienos,net dar nezinom sienu spalvu, o vat juoda virtuves komplekta svajojam jau ilgai,todel ir noreciau patarimu isgirsti.Gal kas net turi juodas ar nors tamsaus medzio spinteles ar visa komplekta!
Dekui uz atsakyma! tongue.gif
Papildyta:
[quote=Diax,2008 10 20, 17:18]
Labuka ax.gif Taip ir sakiau, kad dar su klausimais sugrįšiu blush2.gif

1. Noriu pakabinamų siaurų spintelių - jų ilgis bus 75 cm, tik dėl aukščio neapsisprendžiu g.gif Norisi kuo siauresniu, bet patogių biggrin.gif
Turėtų atrodyt panašiai taip kaip šioje nuotraukoje:

user posted image

2. Nežinau koks yra standartinio stalčiuko gylis (apatinės spintelės, iš kart po darbastaliu), kuriame paprastai dedami stalo įrankiai.
Vizualizacijai (nuotruakoje tie stalčiai iš abiejų šonų, iš kart po darbastaliu):

user posted image

Tikiuosi, kad man padėsit blush2.gif
[/quot

Atsiprasau, bet parasysiu tik savo nuomone.man nepatinka tokios ilgos spinteles,o kai ypac buna su permatomu stiklu ar kas nors panasau, man labai ngrazu.Pas mano drauge yra tokios spinteles ir su tokiu truputi uztamsintu stiklu,ir atrodo kaip toj spintelej prikrauta velnias zino ko, nors atidarius tvarka.Tada jau geriau daryt spinteles bet nepermatomas. As isvis nemegstu kazkodel kabanciu spinteliu. unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
nutariau pasirodyti ir as,nemoku gerai nufotkinti.baldai daryti jau pries 3 metus,tai ne is naujuju,bet man patys mieliausi,virtuvej labai gerai jauciuosiu,spalva-mano megstamiausia,kitokios spalvos ne isivaizduoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 10 20, 16:00)
Jus is Alanto uzsisakinejote virtuve?  rolleyes.gif  Kaip kokybe ar nenuvyle ar pateisino lukescius? Gal galetumete foto savo virtuves ideti? Butu labai idomu  blush2.gif  As su Alantu derinau ilgai projektuka, nes pati iki galo neapsisprendziau ko noriu, o galu gale atidejau projekta kol susipirksiu visa buitine technika, bet zadu grizti pas juos.

Taip Alante. Esu labai patenkinta ir kokybe, ir dizaineres bendravimu (kas man yra labai svarbu, nes labai sunkiai apsisprendziu ir tikrai labai ilgai ja varginau savo abejonemis), ir surinkejo darbu. Padare per menesi. Virtuve musu nedidele 3 m. Naudojuosiu nuo kovo men. Kol kas jokiu pretenziju neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2008 10 20, 20:51)
Atsiprasau, bet parasysiu tik savo nuomone.man nepatinka tokios ilgos spinteles,o kai ypac buna su permatomu stiklu ar kas nors panasau, man labai ngrazu.Pas mano drauge yra tokios spinteles ir su tokiu truputi uztamsintu stiklu,ir atrodo kaip toj spintelej prikrauta velnias zino ko, nors atidarius tvarka.Tada jau geriau daryt spinteles bet nepermatomas. As isvis nemegstu kazkodel kabanciu spinteliu. unsure.gif

O man patinka rolleyes.gif Todėl tokias ir noriu matyt savo virtuvėje. Beje, tokios dvi siauros spintelės bus su matiniu ciklu rolleyes.gif Man irgi nepatinka, kai per jas daiktai matosi, todėl prašysiu meistro, kad dėtų tokį stiklą per kurį beveik niekas nepersišviečia (o tokių yra).

Dar laukiu atsakymų į savo klausimus ax.gif

Beje, dar viena problema iškilo doh.gif Vienoje iš siaurųjų spintelių noriu pasidaryti lėkščių džiovyklę (vienos lėkštės diametras 24-25 cm). Tai jau dabar akivaizdu, kad spintelė negali būti siauresnė nei 30 cm (šiaip apie tokį aukštį ir mąstau, bet ar jis bus patogus sudėti lėkštes mastau.gif doh.gif ). Aukštesnių siaurųjų spintelių nenoriu cry.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 20, 20:59)
nutariau pasirodyti ir as,nemoku gerai nufotkinti.baldai daryti jau pries 3 metus,tai ne is naujuju,bet man patys mieliausi,virtuvej labai gerai jauciuosiu,spalva-mano megstamiausia,kitokios spalvos ne isivaizduoju. smile.gif

O kur indų džiovyklė pas jus?
Atsakyti
Turiu klausimėlį. Kur geriau įrengti rozetes viryklei ir gartraukiui? Pas mus galimi du variantai - tiesiai už viryklės, ar artimiausioje spintelėje? Kaip įmontuota pas jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 10 20, 21:14)
Taip Alante.  Esu labai patenkinta ir kokybe, ir dizaineres bendravimu (kas man yra labai svarbu, nes labai sunkiai apsisprendziu ir tikrai labai ilgai ja varginau savo abejonemis), ir surinkejo darbu. Padare per menesi. Virtuve musu nedidele 3 m. Naudojuosiu nuo kovo men. Kol kas jokiu pretenziju neturiu.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Kas del dizaineres tai as nesu visiskai patenkinta, kadangi esu labai isranki ir virtuves norisi tobulos tai kokias 2-3 savaites varginau ja savo pageidavimais, klausimais, abejonemis ir t.t. o ji galu gale pradejo daryti spaudima, kad greiciau uzsisakyciau komplekta doh.gif
Atsakyti