Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 18, 21:49)
Virš gartraukio galima daryti siaurą spintelę, pavyzdžiui prieskoniams sudėti.
O kokį gratraukį ruošiatės daryti? Jei vesit žarną į ventiliacinę angą, tai reikia pamastyti kaip ją paslėpti.  mirksiukas.gif

Tai va būtent,kad reiks žarną temt ir ne problema ją gražiai paslėpt po gipsu, lempukėm mirksiukas.gif bet ar trauks jis normaliai g.gif ar tai neturi reikšmės?

QUOTE(ABocius @ 2008 10 18, 21:49)
prastoko specialysto klausiai jei jis tau taip pasake. O tu jo neklausiai kaip jos idedamos ir kada tai reikatu daryt? Siaip jau ant uzdeto fasado ju nieks nedada, tai daroma ceche, na imanoma aisku uztet ir taip, bet tai nerimtas darbas

Nu tiek daug išmanai,o paistai niekus.Geriau gerais patarimais tu mus čia paprotintum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 18, 21:58)
Tai va būtent,kad reiks žarną temt ir ne problema ją gražiai paslėpt po gipsu, lempukėm mirksiukas.gif  bet ar trauks jis normaliai g.gif ar tai neturi reikšmės?

Ar traukimas nuo to turėtų priklausyti? g.gif Manau, nuo variklio galingumo priklauso, o ne nuo žarnos ilgio. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 18, 21:47)
Nea,aš klausiu apie tai ką darot su ta spintele kur gartraukis,ką ten dedat,ką laikot ar tiesioš šeip lieka,kaip spintelė su garine viduje ax.gif

na siuo metu ten stovi dantu krapstukai smile.gif laisvos vietos ten nedaug gylis 12 cm,
Atsakyti
mergaites, parekomenduokit, kokia baldu gaminimo firmute vilniuje g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 18, 22:07)
Ar traukimas nuo to turėtų priklausyti?  g.gif Manau, nuo variklio galingumo priklauso, o ne nuo žarnos ilgio.  mastau.gif

Tai tada gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 16:49)
Sveikos supermamos  smile.gif
daznokai skaitineju apie jusu namuciu interjerus, miegamuosius, vonias ir beabejo virtuves, tikrai pamaciau daug graziu virtuviu, originaliu ideju, o daznokai net ir stebedavausi kaip zmones nedidukes butu virtuves sugeba taip graziai apstatyti  4u.gif  viska ka cia maciau labai patiko, labai grazu, na ir nusprendziau, kad jusu teismui idesiu ir savo virtuvele, galbut kazkam patiks, galbut kazkas pasinaudos musu idejomis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Tikrai grazi virtuve bigsmile.gif

QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 21:34)
blizgi smile.gif priziuret visiskai nesunku, nes nuciupinejimu visiskai nesimato, pas draugus plokste tamsaus sokolado, tai visi nuciupinejimai matosi ziauriai, o pas mane nieko neismato  4u.gif

Tikra tiesa. Ir pas mane tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 18, 20:35)
    Dar apie gartraukį.Pas mus ventiliacinė anga bus gana tolokai nuo suplanuotos kaitlentės  ir garintuvo virš jos ar tai turi reikšmės ar jau mastyti kažką kitaip,kad būtų arčiau g.gif

Tikrai turi reiksmes. Kai as projektavausi savo virtuve, buvau visa tai jau issiaikinusi doh.gif . Tik prisimenu, kad sake jog kekvienas papildomas metras ir papildomas posukis mazina gartraukio nasuma. Zodziu gali tureti pati galingiausia gartrauki, bet jei toli nuo ventiliacines angos, tai rezultatas s...

Nu gal ABocius ka daugiau prakomentuos tongue.gif

Papildyta:
[quote=Naujakurė,2008 10 17, 07:09]
Grazi virtuve.
user posted image
Tik pasakyk man kam sitas reikalas skirtas? Lekstem? g.gif
[/quote]
Ir aš klausiau apie šitą daiktą,tai galiu ir atsakyt.Čia indų džiovyklė.Čia turbūt kai išplauni indus rankomis,tai sudedi išdžiovint g.gif
[/quote]

Tai kyla tolimesnis klausimas. O kam reikalinga tokia nepatogi dziovykla tokioj virtuvej, turint tokia indaplove? g.gif
Atsakyti
Na gi,ABociau kur esi mirksiukas.gif Reikia konsultacijos su garine ploja.gif per naktį nemiegojau begalvodama karsta.gif Posūkių neišeis daug, vienas daugiausiai,bet va ilgis gali būti apie tris metrus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 18, 21:22)
Nu pasižiūrėk pati į tas nuotraukas  doh.gif
Ir jei gali nufotkink rankenėlę iš arčiau.  ax.gif

kaip zadejau, nufotkinau is arciau

http://public.fotki....liukas/virtuve/
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 18, 21:58)
Tai va būtent,kad reiks žarną temt ir ne problema ją gražiai paslėpt po gipsu, lempukėm mirksiukas.gif  bet ar trauks jis normaliai g.gif ar tai neturi reikšmės?
Nu tiek daug išmanai,o paistai niekus.Geriau gerais patarimais tu mus čia paprotintum 4u.gif

cia mano reikalas ka kiek ir kaip sneket, svarbu, kad nemeluociau.
Istraukimo galia labiau priklauso nuo gartraukio galingumo, nei nuo isvedimo, tai kad pirkit nemaziau 1000-1500m3/h ir manau bus neblogai. Galingas gartraukis tikrai sugeba iveikt vamzdzio alkunes.
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 19, 10:19)
kaip zadejau, nufotkinau is arciau

http://public.fotki....liukas/virtuve/

atsiprasau, spinteles vidus tikrai nesimato, bet sonas matosi. Sakot naujiena ir mes nieko nezinom lotuliukas.gif as jau ir uzmirst spejau (na cia truputi perdedu) mes tokius dalykus pries 3 metus darydavom kai klientas labai nenoredavo atsikisiu rankeneliu, o atmetimo mechanizmu dar nebuvo tekdavo suktis, tik jusu variante tas dalykas ispildytas prastai, matyt nezino kaip tai reikia daryt, matosi spinteliu sonai, todel ir klausiau kas ten per velniava padaryta
Atsakyti
Aš galiu pasakyt, kad kiekvienas baldžius turi tokią savybę, vertinti kitų darbą, o svarbiausia - ieškoti kas blogai padaryta. Bet tikrai neabejoju, kad ir ABocius nepadaro darbą kiekvieną idealiai tongue.gif
P.S. pasižiūrėjau orų tinklapy - pilnatis pasirodo dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 10 19, 12:32)
Aš galiu pasakyt, kad kiekvienas baldžius turi tokią savybę, vertinti kitų darbą, o svarbiausia - ieškoti kas blogai padaryta. Bet tikrai neabejoju, kad ir ABocius nepadaro darbą kiekvieną idealiai tongue.gif
P.S. pasižiūrėjau orų tinklapy - pilnatis pasirodo dar  biggrin.gif

tai sakai tamsta dar pilnatis veikia, na ka uzuojauta 4u.gif
o kas sake kad as viska idealiai darau, tikrai nesu pats geriausias specas ir man patinka kai gaunu KONSTRUKTYVE kritika. Tik gaila, kad jos tenka gaut mazokai
Atsakyti