Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 10 18, 14:30)
eee...aaa...kosmaras kazkoks...ir dar rankeneliu pamirso uzdet

o kam, juk ten ileidziamos ir labai patogios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 15:14)
Noriu pasirodyti ir as su savo virtuviniu  4u.gif tik nemoku ikelti nuotrauku blush2.gif  Idedu dvi nuorodas ten bus galima pamatyti.

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/83

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/84

man tai thumbup.gif, spalvos thumbup.gif nu vienu zodziu man grazu, na tik netinka man vienas dalykas-kriaukle prie lango. Bet viskas ziurisi graziai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 18 spalio 2008 - 14:32
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 15:08)
o kam, juk ten ileidziamos ir labai patogios smile.gif

nu nesimato kazkaip tu ileidziamu, o ten virs staliu nespinteliu sonai matosi?
Atsakyti
[quote=ABocius,2008 10 18, 15:42]
nu nesimato kazkaip tu ileidziamu, o ten virs staliu nespinteliu sonai matosi?
[/quot

Taip, matau kad jums tai naujove, ar jus tokiu niekada negaminote? Stalciaus krastelis apvilktas kanteliu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2008 10 18, 15:30)
man tai  thumbup.gif, spalvos thumbup.gif  nu vienu zodziu man grazu, na tik netinka man vienas dalykas-kriaukle prie lango. Bet viskas ziurisi graziai thumbup.gif

Aciu,
del kriaukles, tiesiog nenorejau visko sugrusti i viena puse.
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 13:14)
Noriu pasirodyti ir as su savo virtuviniu  4u.gif tik nemoku ikelti nuotrauku blush2.gif  Idedu dvi nuorodas ten bus galima pamatyti.

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/83

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/84

Na man tai viskas čia gražu, tik kriauklės ir aš nedėčiau prie lango, ir vyninę uždaryčiau, bet čia aš. Šiaip man tai gražus modernus vaizdas. Ir man žymiai gražiau nei baltas virtuvinis..(atsiprašau, man tik nepatinka kai viskas balta balta kaip operacinėj blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 10 18, 16:09)
Na man tai viskas čia gražu, tik kriauklės ir aš nedėčiau prie lango, ir vyninę uždaryčiau, bet čia aš. Šiaip man tai gražus modernus vaizdas. Ir man žymiai gražiau nei baltas virtuvinis..(atsiprašau, man tik nepatinka kai viskas balta balta kaip operacinėj  blush2.gif )

Aciu,
yra labai daug nuostabiu virtuviniu komplektu ir kiekvienas savaip mielas, svarbiausia, kad paciam seimininkui patiktu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Bet ziuriu ABociui kazkaip niekas neitinka. O man patiko virtuvyte, nors pati galvoju apie tamsia.
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2008 10 18, 16:45)
Sveiki,

Bet ziuriu ABociui kazkaip niekas neitinka. O man patiko virtuvyte, nors pati galvoju apie tamsia.

Aciu labai, ABocius is tiesu labai priekabus, bet kritikos as visai nebijau mirksiukas.gif
Atsakyti

aciu 4u.gif kad viskas sutilptu, nuosirdziai patariu pasisamdyti dizaineri 4u.gif

Aš jau taip ir darysiu, kad padėtų zonas išskirti, nes pas pačią fantazijos ne kas... doh.gif
Atsakyti
Vėtrėja-gražu miela,tvarkinga.Kaip panaudojat tą vietą,erdvę kur apdirbta garinė ar taip ir lieka tiesiog apdirbta?
O koks paviršius ar plokštė nėra tepli,na kad nereikia eit išpaskos vaikų ir valinėt jų paliktus pėdsakus g.gif ?

Yra labai daug nuostabiu virtuviniu komplektu ir kiekvienas savaip mielas, svarbiausia, kad paciam seimininkui patiktu -sutinku visu šimtu procentų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 10 18, 14:30)
eee...aaa...kosmaras kazkoks...ir dar rankeneliu pamirso uzdet

o kas dabar negerai? juk tvoros už lango nėra . lotuliukas.gif

O dėl rankenėlių, kam tie tarpai palikti? g.gif Juk įleidžiamos daromos nepalikus tarpų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 17:17)
Aciu labai, ABocius is tiesu labai priekabus, bet kritikos as visai nebijau mirksiukas.gif

tai paaiskink man tamsuoliui kur tos rankeneles isileidzia kad ju is isores nesimato? Beja nevien ties stalciais, bet ir ties durenem virsuje spinteles sonai matosi, ar as klystu? Na taip man tikrai naujiena rankeneles det taip kad spinteliu vidus matytusi.
Atsakyti