Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 17:49)
Sveikos supermamos  smile.gif
daznokai skaitineju apie jusu namuciu interjerus, miegamuosius, vonias ir beabejo virtuves, tikrai pamaciau daug graziu virtuviu, originaliu ideju, o daznokai net ir stebedavausi kaip zmones nedidukes butu virtuves sugeba taip graziai apstatyti  4u.gif  viska ka cia maciau labai patiko, labai grazu, na ir nusprendziau, kad jusu teismui idesiu ir savo virtuvele, galbut kazkam patiks, galbut kazkas pasinaudos musu idejomis smile.gif

user posted image

Gražu wub.gif
O pati virtuvė man Macarenos primena, išdėstymas labai panašus smile.gif
Atsakyti
Mergina05, sauni virtuve!!! Viena stilingiausiu , matytu siame puslapyje thumbup.gif
Tik speju, juoda pedante reik but , kad ta sterilumo ivaizdi palaikyt nuolat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 18 spalio 2008 - 07:42
QUOTE(voveriena @ 2008 10 18, 08:40)
Mergina05, sauni virtuve!!! Viena stilingiausiu  , matytu siame puslapyje thumbup.gif
Tik speju, juoda pedante reik  but , kad ta sterilumo ivaizdi palaikyt nuolat  doh.gif

aciu 4u.gif
tikrai zinok nereikia buti pedante, nieko as joje perdaug nesveiciu, sestadieniais dazniausiai prabegu su sluoste visa ir viskas, ir visas darbas jos prieziuroj ax.gif
Atsakyti
Radau reklaminį skelbimuką apie Nabuko baldus. Gal daugmaž kas orentacinę "Vakarės" kainą žinotų. Labai jau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45)
as iskart ir paklausiu smile.gif

kas perkelinejot duju skaitikli? smile.gif speju ne savom rankom... kas cia perkelineja ir kiek mazdaug kainavo smile.gif
kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena...  schmoll.gif daug spinteliu reiktu pjaustyt  doh.gif

Na mano kaimyne susitare su moteriske, kuri tikrina duju skaitiklius, tai ji neoficialiai pasiule savo kolega. Atvaziavo, ismatavo, skaitikli pakeite, vamzdzius patrauke kur reikejo...
Kainavo 400Lt (cia su skaitikliu)
Per firma tas pats meistrelis butu padares uz minimum dviguba kaina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 17:49)
Sveikos supermamos  smile.gif
daznokai skaitineju apie jusu namuciu interjerus, miegamuosius, vonias ir beabejo virtuves, tikrai pamaciau daug graziu virtuviu, originaliu ideju, o daznokai net ir stebedavausi kaip zmones nedidukes butu virtuves sugeba taip graziai apstatyti  4u.gif  viska ka cia maciau labai patiko, labai grazu, na ir nusprendziau, kad jusu teismui idesiu ir savo virtuvele, galbut kazkam patiks, galbut kazkas pasinaudos musu idejomis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

As turiu jums viena klausima:
Kaip jums uzstatyta palange?
Labai sutaupytu vieta, nu bet as nezinau ar galeciau be priejimo prie lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 10 17, 17:37)
Dabar turiu tamsiai rudos spalvos, antra kart nedaryciau  doh.gif
Gal pasakytumėt, kodėl??? ar todėl, kad labai tepli mastau.gif?
bet tepli, kiek suprantu, jei blizgi? o jei ne?
Atsakyti
mergina05, nu man thumbup.gif , tada aišku kodėl viskas taip gražiai telpa g.gif 60 kv. nemažai. Pas manęs 39 kv. nu kažkaip nesutelpa viskas gerai doh.gif
Atsakyti
margina05 puiki virtuve ir labai patiko virtuvinio lango uzuolaidos, ar tai markizes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 10 18, 10:29)
Papildyta:
As turiu jums viena klausima:
Kaip jums uzstatyta palange?
Labai sutaupytu vieta, nu bet as nezinau ar galeciau be priejimo prie lango  g.gif

na bent jau man to priejimo prie butent virtuvinio lango visiskai nereikia, as kaip tik kai projektavo virtuve prasiau, kad stalvirsis butu iki pat lango, man taip patogiau ir vietos ant stalvirsio daugiau, virtuviniu rankandu daug telpa tongue.gif o jei butu dabar skyle ir priejimas prie lango, tai net neisivaizduoju kaip atrodytu g.gif

QUOTE(rackiene @ 2008 10 18, 12:03)
mergina05, nu man  thumbup.gif  , tada aišku kodėl viskas taip gražiai telpa  g.gif  60 kv. nemažai. Pas manęs 39 kv. nu kažkaip nesutelpa viskas gerai  doh.gif

aciu 4u.gif kad viskas sutilptu, nuosirdziai patariu pasisamdyti dizaineri 4u.gif

QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 13:15)
margina05 puiki virtuve ir labai patiko virtuvinio lango uzuolaidos, ar tai markizes? ax.gif

aciu 4u.gif kaip tos uzuolaidos vadinasi, jei atvirai, tai as net ir nezinau blush2.gif nes uzuolaidas visam name as nepirkau, o siuvausi...siuvejai patys viska matavosi ir siule kaip ant kokio lango kas butu graziau, virtuvei pasiule tokia, man labai patiko, tai tokia ir pasiuvo smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti ir as su savo virtuviniu 4u.gif tik nemoku ikelti nuotrauku blush2.gif Idedu dvi nuorodas ten bus galima pamatyti.

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/83

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/84
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2008 10 18, 14:14)
Noriu pasirodyti ir as su savo virtuviniu  4u.gif tik nemoku ikelti nuotrauku blush2.gif  Idedu dvi nuorodas ten bus galima pamatyti.

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/83

http://www.arpolis.l...tuves_baldai/84

eee...aaa...kosmaras kazkoks...ir dar rankeneliu pamirso uzdet
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 10 18, 11:43)
Gal pasakytumėt, kodėl??? ar todėl, kad labai tepli mastau.gif?
bet tepli, kiek suprantu, jei blizgi? o jei ne?

Jei neblizgi irgi tepli. Bent jau pas mane Wenge termopalo, tai nuo vaiko rankyciu delnuku ir pirstuku nespeju valyti.
Atsakyti