Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 10 17, 20:23)
kampines spinteles  4u.gif
Papildyta:

man tai toj virtuvej labiausia nepatinka ta tvora kur pro langa matosi, nemegstu tokiu tvoru blink.gif
o savo buvau ikeles ir neviena, gal kokias penkias  4u.gif

nemanau,kad blogai, viskas ten gerai, spintele atsidaro normaliai, o virtuve surinkinejo gamintojai.
tvora aklina, nes gyvenam prie misko...spalva be rysio ir man nepatinka, bet kazka sugalvosim...
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 20:28)
nemanau,kad blogai, viskas ten gerai, spintele atsidaro normaliai, o virtuve surinkinejo gamintojai.
tvora aklina, nes gyvenam prie misko...spalva be rysio ir man nepatinka, bet kazka sugalvosim...

na nepyk pajuokavau truputeli. O rankenele tai tikrai reikejo horizontaliai statyt, na suprantu kad ta horizontaliai butu netilpus, bet padoriai darant gamintojas turejo nupirkt trumpesne. Bet ka cia ta rankenele, gyvenimo smulkmena. O baldai grazus, suprojektuota gerai.
Atsakyti
norim virtuvej daryti nulenkiama staliuka na toki, kuri gali nulenkt, kai nebereikia. bet baldininkai sako, kad nera patvariu vyriu (ar kaip jie vadinas), kurie islaikytu stalvirsi 4cm ilgai. zodziu , sako, reiks keist tuos vyrius kas pusmeti, nes islus. o negi negalima daryt to staliuko is plokstes, o ne is stalvirsio? ir ar tikrai patvariu vyriu nera? klausiu nusimananciu apie baldus. aciu.
Atsakyti
ABocius toks prie bajerio sakyčiau mastau.gif Gal apie tvoras į tvorų skyrių pasikonsultuot hihihi.gif
Pakartok dar savo virtuvę yra nemačiusių,gal rasim gerų idejų aciuks.gif
Papildyta:
mergina-labai gražu.O kur kėdes pirkot? O virtuvinį darėt Lietuvoje,koks stalviršis,gražiai kriauklė įmontuota? Pats spintelių apipavidalinimas panašus kaip ir Lilajar. Ai,nu man daug klausimų karsta.gif Ir kuo tolyn tuo jų daugyn(kuo toliau į mišką,tuo medžių daugiau.Taip ir man )mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 17, 21:31)
ABocius toks prie bajerio sakyčiau mastau.gif Gal apie tvoras į tvorų skyrių pasikonsultuot    hihihi.gif 
  Pakartok dar savo virtuvę yra nemačiusių,gal rasim gerų idejų  aciuks.gif
Papildyta:
mergina-labai gražu.O kur kėdes pirkot? O virtuvinį darėt Lietuvoje,koks stalviršis,gražiai kriauklė įmontuota? Pats spintelių apipavidalinimas panašus kaip ir Lilajar. Ai,nu man daug klausimų karsta.gif Ir kuo tolyn tuo jų daugyn(kuo toliau į mišką,tuo medžių daugiau.Taip ir man )mastau.gif

aciu 4u.gif kedes pirkom deformoj (kaune salia hyper maximos savanoriu pr) tiksliau uzsakinejom is katalogu, kedes labai patogu priziuret, nes kedziu uzvalkalai lipuckem prisilipina, nulipinu ir isskalbiu ir vel prilipinu smile.gif Virtuvini projektavo ir gamino "Nabukas". Stalvirsis akmuo, o kriaukle neimontuota, o islieta is akmens...stalvirsis ir kriaukle vientinsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 17, 21:45)
aciu  4u.gif kedes pirkom deformoj (kaune salia hyper maximos savanoriu pr) tiksliau uzsakinejom is katalogu, kedes labai patogu priziuret, nes kedziu uzvalkalai lipuckem prisilipina, nulipinu ir isskalbiu ir vel prilipinu smile.gif Virtuvini projektavo ir gamino "Nabukas". Stalvirsis akmuo, o kriaukle neimontuota, o islieta is akmens...stalvirsis ir kriaukle vientinsa  4u.gif

4u.gif O kaip stalviršis patogu,nesibraižo ar šeip jis ko nors bijo? Jei nepaslaptis kokia kaina stalviršio su išlieta kriaukle,na apytiksliai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 17, 21:51)
4u.gif  O kaip stalviršis patogu,nesibraižo ar šeip jis ko nors bijo? Jei nepaslaptis kokia kaina stalviršio su išlieta kriaukle,na apytiksliai aciuks.gif

siek tie braizosi, bet visa seima ismokom jau, pasidet patiesaliukus ir viskas gerai smile.gif o daugiau nieko jis nebijo, nei karscio, nei salcio, nei vandens...o pats stalvirsis su ta kriaukle dabar tiksliai jau nebepamenu, bet kazkur apie 12tukst.Lt kainavo smile.gif
Atsakyti
Ačiū už kantrybę 4u.gif Bet manau,kad klausimams galo dar nesimato hihihi.gif Taip smagu pasidžiaugti kitų grožybėmis wub.gif kaži kas gausis patiems mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 10 17, 21:16)
norim virtuvej daryti nulenkiama staliuka na toki, kuri gali nulenkt, kai nebereikia. bet baldininkai sako, kad nera patvariu vyriu (ar kaip jie vadinas), kurie islaikytu stalvirsi 4cm ilgai. zodziu , sako, reiks keist tuos vyrius kas pusmeti, nes islus. o negi negalima daryt to staliuko is plokstes, o ne is stalvirsio? ir ar tikrai patvariu vyriu nera? klausiu nusimananciu apie baldus. aciu.

Iš plokštės tas staliukas ilgai gražus nebus.Susibraižys,nusitrins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 10 17, 21:16)

nezinau apie ka tiksliai eina kalba, jei apie paprastus baldinius lanktus tai aisku ju staliukui naudot negalima, bet jei baldinikui rupi klietas tai jis turi paieskot tinkamo varianto. O staliukui netaip svarbu ar stalvisis ar plokste, pavojingiausia bus kai atsiremi. O apskritai mechanizmu nera geru, kad ir tvirti ir padoriai atrodytu, nebent kokia naujove, kurios as nezinau.
Atsakyti
Mergina05, pas tave čia ta blizgi plokštė?Ar baltą virtuvę labai sunku prižiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Doona @ 2008 10 17, 22:27)
Mergina05, pas tave čia ta blizgi plokštė?Ar baltą virtuvę labai sunku prižiūrėt?

blizgi smile.gif priziuret visiskai nesunku, nes nuciupinejimu visiskai nesimato, pas draugus plokste tamsaus sokolado, tai visi nuciupinejimai matosi ziauriai, o pas mane nieko neismato 4u.gif
Atsakyti