alma litera albumas pakankamai brangus ir bent jaw man labai margas . knygynuose yra paprastesni albumai ruzavi ir melyni .
dar vienas tokiu albumu trukumas tas kad ten viskas rasoma apibendrintai .. "pirmos maudynes" ir pan ... tos kurios turi dawgew lawko manau tikrai verta nepatingeti ir kazka sukurti grazhaws . juk yra visokiu programu ..
Mes turim ir Alma Litera Kūdikio albumą ir dar kompe rašau kitą. Pirmasis labai jau greit užsipildė, ten tik iki 1 metukų gimtadienio padaryta ir viskas. Jis gražus, bet labai jau mažai ką ten gali įrašyti. Nuotraukų įdedi ir vos keletu sakinių aprašai gimimą, maudynes, keliones, krikštynas, Kalėdas ir Gimtadienį. Kadangi jį gavome dovanų, aš jį užpildžiau ir dažnai duodu dukrai pavartyt, jai patinka jį žiūrinėti. Bet kas mėnesį dar parašau ir į kompą įvairių dalykėlių. O kai jau sumanysiu, kad dienoraštis baigtas (gal iki sueis 16 metų, gal 18?), tada jau nunešiu jį įrišti kaip knygą.
Turiu ir as ta rozini.Gavom dovanu ir dabar ten klijuoju nuotraukas ir rasau pacius svarbiausius ivykius.Bet kiekvienai smulkmenelei rasau specialu dienorasti kol kas i paprasta sasiuvini,bet neuzilgo pradesiu spausdinti ir padarysiu kaip grazia knyga.ten bus visi svarbiausi mano vaiko gyvenimo ivykiai ir pacios menkiausios smulkmeneles bei pasiekimai.O kai jam bus 16 ar 18 metu padovanosiu ja,kad galetu paskaityti apie save nuo tada,kai tecio mazytis spermatozoidas atsidure mamytes pilve .Manau jam turetu patikti

Mums taip pat padovanojo per krikstynas iki vieneriu metu "Kudikio knyga". Tik apriboja ir mazai gali ten rasyt. Tai darau kompe truputi ir visa tai zadam su teveliu patalpinti i interneto puslapi

Turiu kudykio albuma, bet kaip tik vakar pagalvojau, kad reiktu sukurti kudykio dienorasti
o tie ruzavi ir zydri, ten daug vietos rasymui?
O su kokia kompe programa galima padaryti kudykio dienorastuka?
Reikia juk pardeti, kol neuzsimirso

O su kokia kompe programa galima padaryti kudykio dienorastuka?
Reikia juk pardeti, kol neuzsimirso

Aš apžiūrėjau tuos specialius kūdikio albumus knygynuose, ir nors idėja man patiko, jie patys - nelabai - paveiksliukai ne mano skonio, vietos rašymui mažai ir pan. Sumąsčiau daryti pati, ieškojau gražaus sąsvinio ar kažko tokio - kompe daryti man jo nesinori, rankom rašytas albumas šiltesnis. Ir radau idealų daiktą - Vilbroj prie fotoalbumų radau albumą-segtuvą, į kurį gali segti bet ką, tik reikia prakalti keturias skylutes. Vienu žodžiu, standartinė papkė. Tik tos papkės viršelis - kūdikio nuotrauka, manajam albume vaikiukas vynuogės kostiumu aprengtas. Nuotraukos stilius panašus į Anne Geddes nuotraukų, bet fotografas kitas - Tom Arma. Tom Arma
Albume iš karto buvo 10 kartoninių lapų su plėvele, po kuria dedamos nuotraukos. O tekstui rašyti planuoju nusipirkti kokio gražesnio popieriaus. Kainavo 22 Lt.
Albume iš karto buvo 10 kartoninių lapų su plėvele, po kuria dedamos nuotraukos. O tekstui rašyti planuoju nusipirkti kokio gražesnio popieriaus. Kainavo 22 Lt.
QUOTE (Jauja @ 2004 06 06, 12:35) |
Aš apžiūrėjau tuos specialius kūdikio albumus knygynuose, ir nors idėja man patiko, jie patys - nelabai - paveiksliukai ne mano skonio, vietos rašymui mažai ir pan. Sumąsčiau daryti pati, ieškojau gražaus sąsvinio ar kažko tokio - kompe daryti man jo nesinori, rankom rašytas albumas šiltesnis. Ir radau idealų daiktą - Vilbroj prie fotoalbumų radau albumą-segtuvą, į kurį gali segti bet ką, tik reikia prakalti keturias skylutes. Vienu žodžiu, standartinė papkė. Tik tos papkės viršelis - kūdikio nuotrauka, manajam albume vaikiukas vynuogės kostiumu aprengtas. Nuotraukos stilius panašus į Anne Geddes nuotraukų, bet fotografas kitas - Tom Arma. Tom Arma Albume iš karto buvo 10 kartoninių lapų su plėvele, po kuria dedamos nuotraukos. O tekstui rašyti planuoju nusipirkti kokio gražesnio popieriaus. Kainavo 22 Lt. |
As kompe dariau tik vieta rasymui, su paveiksliukais ir visa kita. Veliau viska atspausdinsiu ir tada rasysiu ranka. Nes viska rasyt kompu tai tikrai butu nelabai idomu.
QUOTE (Brooke @ 2004 06 08, 17:32) |
Aš vedu "Kūdikio albumą" ir dar kompę tokį, kad galima būtų atsispausdint po to, rašau, su iliustracijom, bet dabar labai užsimaniau į internetą savo mažulę ikišt ![]() ![]() |
Butinai pranesk, kai ikelsi i ineta

Vakar knugyne machiau nauja "Kudikio Knyga".Tokia balta,daug paveiksleliu.Kainavo 30lt.Ten irgi toks pat principas:pirmos kaledos,pirmos maudynes...Gal jau kazhkas isigijo?Butu idomu ishgirsti nuomone.Man reikia 3 tokiu knygu (2 drauges tuoj gimdys+ viena sau) ,bet niekaip neishsirenku

Ir as atradau naujas knygeles
berniukams ir mergytems
Kaina apie 16 Lt.

Gal kuri turit? Kaip jos ten?

Gal kuri turit? Kaip jos ten?
Rasau rasau visokiu dienorascius, ir kudikio albuma uzpildziau ir internetini puslapi turiu padariusi ir nuo gimimo dienorasti rasau, pirma menesi kas diena, paskui kas savaite, kas menesi, dabar jau turbut kas kokius tris menesiu parasau, vos beprisimenu kas ivyko, bet tiesiog laiko nera. O dabar dar ir video dienorasti darysiu, filmuoju visokius nuotykius " slapta kamera". Tai is tikruju super gera dovana. Atminimas mamos ir irodymas kad is tiesu buvai be galo laukiamas ir mylimas.