QUOTE (Saulyte @ 2004 04 19, 18:20) |
Va, dar sugalvojau, kad galima nufilmuoti kaip vaikutis pilveli kilnoja. Manau, jam bus super idomu paskui pasiziureti! ![]() Papasakokit, mamytes, nuo kelintos savaites jau pradeda ryskiai matytis, kaip spardosi? Juk, kiek girdejau, net per striuke matosi ![]() ![]() |
Va cia nebloga ideja - reikes pakusinti vyreli, kad greiciau kamera pirktumemes. Mes tai planuojame tureti kasete, kurioje nufilmuotume ka tik gimusi musu

Ir su kraicio skrynia man labai patiko ideja (as tai galvojau apie paprasta kartonine dezute iki siol, bet gal reiks ka rimtesnio paieskoti). Tik kiek pamenu, mano babytes kraicio skrynia kur ant auksto kaime stovi tai baisiai didele,

QUOTE (SiDo @ 2004 04 20, 09:44) |
Ir su kraicio skrynia man labai patiko ideja (as tai galvojau apie paprasta kartonine dezute iki siol, bet gal reiks ka rimtesnio paieskoti). Tik kiek pamenu, mano babytes kraicio skrynia kur ant auksto kaime stovi tai baisiai didele, ![]() |
Taip tos tikrosios kraicio skrynios tai baisiai dideles, ta kur mes radome, tai vyras kai pamate, sako kur mes ta desime

As tai laukiu, kol mano meskiniukas nupaisys ka nors, tai iskart ireminsiu ant sienos-va cia tai bus avangardinis menas.
O siaip tai pirksiu knygyne dienorastuka, tai ten visos gaires nurodytos, ka idomaus apie vaikeli registruoti.
O siaip tai pirksiu knygyne dienorastuka, tai ten visos gaires nurodytos, ka idomaus apie vaikeli registruoti.
Prisiminiau, kaip machiau per RTL (ten tokia labai faina laida rode apie lialiuku gimima), kaip abu teveliai pasidare ish gipso pilvo atspaudus ir po to juos ishpaishe. Labai faina ideja, tik vat kur ja igyvendinti. Beje, labai juokinga buvo tai, kad tevelio pilvuko atspaudas beveik sutapo su mamytes
. O dar mano vyras man chia viena vakara ishpaishe ant pilvuko zuikio snukeli ir nufotkino.

Rašau dukrai dienoraštį nuo jos gimimo, planuoju baigti rašyti kai jai sueis 16 ar 18 metų. Tai bus lyg romanas
Kol kas rašau viską kompiuteryje, išsaugau dar ir į diskelius. O kai baigsiu, įrišiu storą gražią knygą su iliustracijomis, nuotraukomis. Rašau ne tik jos pasiekimus, bet ir kaip aš pati jaučiuosi, kas vyksta mūsų šeimynėlės gyvenime, linksmas istorijas, keliones. Įdedu į dienoraštį nuorodas - kokiam žurnaliuke būna išspausdintos jos nuotraukytės, kokį konkursą laimėjo, kaip buvo atvažiavusi televizija ir filmavo mus, kad yra padaryta video įrašas. Buvo čia toks mėnuo, kai neparašiau nieko į dienoraštį, nes vis neatrasdavau laiko, tai po to ėmiau ir sukėliau į dienoraštį savo postus iš supermamos forumo
ir parašiau, kad vis tiek visos mintys ir pasisakymai - tik apie ją, tad manau nesupyks, kad "tinginiavau", gal jai net dar įdomiau bus.
Be dienoraščio, dar turim ir molyje padarytus rankytės, pėdutės antspaudėlius, turim fotosesijos nuotraukų 1-ojo gimtadienio proga. Video įrašų jau nemažai.

Be dienoraščio, dar turim ir molyje padarytus rankytės, pėdutės antspaudėlius, turim fotosesijos nuotraukų 1-ojo gimtadienio proga. Video įrašų jau nemažai.
Apie savo dukros (jai dabar 4 metai) pasiekimus aš irgi aprašinėjau dienoraštyje - kiek kartų kakojo, kiek kartų valgė, kada pirmas dantukas išdygo ir t.t.
Kadangi mes neturim videokameros, tai aš sugalvojau bent audio kasetėje įrašyti garsus. Žinokit labai faina dabar paklausyti, kaip ji krykštavo pirmaisiais mėnesiai, kaip savo kalba vebleno pirmus žodžius, kaip padeklamavo pirmą eilėraštį ir t.t.
Ir pačiai dukrai labai įdomu, ji vis prašo uždėti kasetę ir mielai klauso.
Ir dabar mes įrašinėjame paprastus mudviejų pokalbius, daineles. Tikrai įdomu...
Kadangi mes neturim videokameros, tai aš sugalvojau bent audio kasetėje įrašyti garsus. Žinokit labai faina dabar paklausyti, kaip ji krykštavo pirmaisiais mėnesiai, kaip savo kalba vebleno pirmus žodžius, kaip padeklamavo pirmą eilėraštį ir t.t.
Ir pačiai dukrai labai įdomu, ji vis prašo uždėti kasetę ir mielai klauso.
Ir dabar mes įrašinėjame paprastus mudviejų pokalbius, daineles. Tikrai įdomu...

Mamytės turbūt kiekviena kažkaip įamžinant kaip Jūsų mažylis
elgėsi,ką darė , ka valgė ir t.t galbūt dabar atrodo , kad visa tai užrašysiu į paprastą sąsuvinukąir tai bus tik man prisiminimui, bet kaip tai padaryti gražiai?
Pasidalinkite kaip jūs rašote savo vaiko dienoraštį
gal yra pirkti specialus, o gal pačios kompuose maketuojate?

Pasidalinkite kaip jūs rašote savo vaiko dienoraštį

pupule nubek i maksima ir tarp knygu rasi specelei tam skirta rasysi ir nuotraukas klijuosi ira ruzavos ir zydros
tik kainos nezinau.
sekmes

sekmes
O aš rašau į paprasčiausią šių metų darbo kalendorių. Kai ką įklijuoju, kai ką įrašau ir pan. Man tai labai gražus tas ALMA LITERA Kūdikio albumas, bet kad ten tik svarbiausi momentai bus užfiksuoti, o kasdienius pasiekimus kur surašyti?
Nors aš dar tik laukiu savo leliaus, bet jau pagalvojau apie tokį dalyką, kaip kūdikio dienoraštis. Pavarčiau kelias knygeles ir pradėjau daryti su kompiuteriu pati. Atsispausdinsiu ir sudėsiu į albumą, kurį taip pat pati padariau, manau, kad bus labai puikus ir jei trūks lapų ar dar ko nors dakursiu, tai vat tiek.