Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

QUOTE (Saulyte @ 2004 04 19, 18:20)
Va, dar sugalvojau, kad galima nufilmuoti kaip vaikutis pilveli kilnoja. Manau, jam bus super idomu paskui pasiziureti! clap.gif

Papasakokit, mamytes, nuo kelintos savaites jau pradeda ryskiai matytis, kaip spardosi? Juk, kiek girdejau, net per striuke matosi laugh.gif laugh.gif

Va cia nebloga ideja - reikes pakusinti vyreli, kad greiciau kamera pirktumemes. Mes tai planuojame tureti kasete, kurioje nufilmuotume ka tik gimusi musu 2.gif , o po to kaip jis auga - kaip zaidzia, pradeda sedeti, vaikscioti ir t.t.

Ir su kraicio skrynia man labai patiko ideja (as tai galvojau apie paprasta kartonine dezute iki siol, bet gal reiks ka rimtesnio paieskoti). Tik kiek pamenu, mano babytes kraicio skrynia kur ant auksto kaime stovi tai baisiai didele, g.gif
Atsakyti
QUOTE (SiDo @ 2004 04 20, 09:44)
Ir su kraicio skrynia man labai patiko ideja (as tai galvojau apie paprasta kartonine dezute iki siol, bet gal reiks ka rimtesnio paieskoti). Tik kiek pamenu, mano babytes kraicio skrynia kur ant auksto kaime stovi tai baisiai didele, g.gif

Taip tos tikrosios kraicio skrynios tai baisiai dideles, ta kur mes radome, tai vyras kai pamate, sako kur mes ta desime blink.gif blink.gif blink.gif mums puse buto uzims laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 04 20, 07:48)
Taip tos tikrosios kraicio skrynios tai baisiai dideles, ta kur mes radome, tai vyras kai pamate, sako kur mes ta desime blink.gif blink.gif blink.gif mums puse buto uzims laugh.gif

Nebent naudosite ja ir kaip balda - pavyzdziui kaip stala ar lentyna. rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif Kazko tokio specialaus neturiu, bet pildau "LIbero " ligonineje padovanota dienorastuka ir nuo pat gimimo filmuojam. Jau pusantros kasetes turim prifilmave graziausiu akimirku. thumbup.gif Be to-turiu-pirmaja sruogele. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 20 balandžio 2004 - 09:58
As tai laukiu, kol mano meskiniukas nupaisys ka nors, tai iskart ireminsiu ant sienos-va cia tai bus avangardinis menas.
O siaip tai pirksiu knygyne dienorastuka, tai ten visos gaires nurodytos, ka idomaus apie vaikeli registruoti.
Atsakyti
Prisiminiau, kaip machiau per RTL (ten tokia labai faina laida rode apie lialiuku gimima), kaip abu teveliai pasidare ish gipso pilvo atspaudus ir po to juos ishpaishe. Labai faina ideja, tik vat kur ja igyvendinti. Beje, labai juokinga buvo tai, kad tevelio pilvuko atspaudas beveik sutapo su mamytes smile.gif . O dar mano vyras man chia viena vakara ishpaishe ant pilvuko zuikio snukeli ir nufotkino.
Atsakyti
Rašau dukrai dienoraštį nuo jos gimimo, planuoju baigti rašyti kai jai sueis 16 ar 18 metų. Tai bus lyg romanas wink.gif wub.gif Kol kas rašau viską kompiuteryje, išsaugau dar ir į diskelius. O kai baigsiu, įrišiu storą gražią knygą su iliustracijomis, nuotraukomis. Rašau ne tik jos pasiekimus, bet ir kaip aš pati jaučiuosi, kas vyksta mūsų šeimynėlės gyvenime, linksmas istorijas, keliones. Įdedu į dienoraštį nuorodas - kokiam žurnaliuke būna išspausdintos jos nuotraukytės, kokį konkursą laimėjo, kaip buvo atvažiavusi televizija ir filmavo mus, kad yra padaryta video įrašas. Buvo čia toks mėnuo, kai neparašiau nieko į dienoraštį, nes vis neatrasdavau laiko, tai po to ėmiau ir sukėliau į dienoraštį savo postus iš supermamos forumo wink.gif ir parašiau, kad vis tiek visos mintys ir pasisakymai - tik apie ją, tad manau nesupyks, kad "tinginiavau", gal jai net dar įdomiau bus.
Be dienoraščio, dar turim ir molyje padarytus rankytės, pėdutės antspaudėlius, turim fotosesijos nuotraukų 1-ojo gimtadienio proga. Video įrašų jau nemažai.
Atsakyti
Apie savo dukros (jai dabar 4 metai) pasiekimus aš irgi aprašinėjau dienoraštyje - kiek kartų kakojo, kiek kartų valgė, kada pirmas dantukas išdygo ir t.t.

Kadangi mes neturim videokameros, tai aš sugalvojau bent audio kasetėje įrašyti garsus. Žinokit labai faina dabar paklausyti, kaip ji krykštavo pirmaisiais mėnesiai, kaip savo kalba vebleno pirmus žodžius, kaip padeklamavo pirmą eilėraštį ir t.t.
Ir pačiai dukrai labai įdomu, ji vis prašo uždėti kasetę ir mielai klauso.
Ir dabar mes įrašinėjame paprastus mudviejų pokalbius, daineles. Tikrai įdomu... clap_1.gif
Atsakyti
Mamytės turbūt kiekviena kažkaip įamžinant kaip Jūsų mažylis wub.gif elgėsi,ką darė , ka valgė ir t.t galbūt dabar atrodo , kad visa tai užrašysiu į paprastą sąsuvinukąir tai bus tik man prisiminimui, bet kaip tai padaryti gražiai? g.gif
Pasidalinkite kaip jūs rašote savo vaiko dienoraštį thumbup.gif gal yra pirkti specialus, o gal pačios kompuose maketuojate?
Atsakyti
pupule nubek i maksima ir tarp knygu rasi specelei tam skirta rasysi ir nuotraukas klijuosi ira ruzavos ir zydros thumbup.gif tik kainos nezinau.

sekmes
Atsakyti
O aš rašau į paprasčiausią šių metų darbo kalendorių. Kai ką įklijuoju, kai ką įrašau ir pan. Man tai labai gražus tas ALMA LITERA Kūdikio albumas, bet kad ten tik svarbiausi momentai bus užfiksuoti, o kasdienius pasiekimus kur surašyti?
Atsakyti
Nors aš dar tik laukiu savo leliaus, bet jau pagalvojau apie tokį dalyką, kaip kūdikio dienoraštis. Pavarčiau kelias knygeles ir pradėjau daryti su kompiuteriu pati. Atsispausdinsiu ir sudėsiu į albumą, kurį taip pat pati padariau, manau, kad bus labai puikus ir jei trūks lapų ar dar ko nors dakursiu, tai vat tiek. thumbup.gif
Atsakyti