Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

As nuo savo darbo kolektyvo gavau tokia knyga, "Penkeri mano gyvenimo metai"
Tikrai labai saunu tokia tureti, o ir vaikui kai uzaugs bus smagu pavartyti ir paskaitineti. Dabar mano maziukei 9 men, tai jau visia smagu paskaitineti ka rasiau kai buvo jai kelios savaites ra menesiai. thumbup.gif
Atsakyti
PILDZIAU SUNUI TOKIA KNYGUTE.DABAR RASAU DUKRAI.IDUMU,YRA SU KUO PALIGINTI. 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytes nupirkau labai grazu albuma Penkeri mano gyvenimo metai,kuria saziningai ir su malonumu pildziau ir pildau iki siol (dukrytei jau tris metai), taip pat dar vedu atskira knygele, kurioje jos gimtadieniu sveciu palinkejimai, pomegiai, atradimai, visi pirmieji zodeliai jos kalba, svarbiausios datos, kitos idomybes=tiesiog nupirkau grazia knygele ir pati pildau 4u.gif
Po nepilnu 3 savaiteliu prie musu seimyneles turi prisijungti ir broliukas, jam taip pat jau nupirktas kudikio albumas, si karta-Mano pirmieji metai, bet pildymas kiekviena menesiuka-taip pat labai grazi knygele bigsmile.gif
Nemanau, kad sunku atrasti laiko pildyti tokiems albumams auginant vaikeli, be to tai visai malonus darbelis ir atminimas labai malonus lieka-mano mama toki zurnalikua dar tarybiniais laikais man pilde-labai ji vertinu ir saugau blush2.gif
Atsakyti
Mes turime tokia knygute

user posted image

Na nemazai ten yra ko pildyti, vietos nuotraukoms ir tt mirksiukas.gif
Atsakyti
Si ta uzsirasinejau kai jau laukiausi. O per palankynas mazylis gavo dovanu knygele "KUDIKIO ALBUMAS" tokia didele, grazi thumbup.gif pildau ja. Bet kartu ir rasau toki tarsi pastebejimu kalendoriu: kur kada keliavo, kada ka pradejo valgyti, sestis, dometis zaisliukais, ropoti, keliauti i tolimesnes keliones, kaip jautesi ir t.t.t.t... Kol kas rasau i savo uzrasu knygute (ji visada po ranka). Jau turiu isigijusi ir grazia knygele, i kuria radus ramaus laiko "perkelsiu" tai, ka pasirasiusi apie savo mazyli esu uzrasu knygeleje. Taip pat toje knygeleje gales visi kas nores rasyti palinkejimus per gimtadienius ar siaip sventes, darzelio aukletojos ar pirmosios mokytojos gales parasyti koki zodeli kita apie mazyli... wub.gif manau bus tokia grazi ir siltu prisiminimu knygele, kuria galesim perduoti uzaugusia "mazyliui" 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir as tokias knygutes, bet labai jau man nuobodu buvo aprasineti. Rasiau is pat pradziu: turim uzregistrave ir pirma dantuka, pirma zingsni ir pan smile.gif O paskui pradejau elektronini dienorsti rasyti. Tai ir mociute ir draugai Lietuvoje ir ne tik gyvenantys gali paskaityti , pasiziureti kaip vyriukas auga smile.gif
Atsakyti
Sutinku, elektroninis dienoraštis operatyviau visus pasiekia ir pan., bet kai tam žmogeliui bus daug metų, o jūsų gal nė nebebus, paėmęs tą dienoraštį ar albumėlį prisimins daug šiltų dalykų apie savo tėvus, tai yra, jus. Išliekamoji vertė taip sakant yra didesnė 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim knygutę "Mano pirmieji metai", pildau ją tikrai sąžiningai, o jei dar turiu ką pažymėti daugiau ką mano kleckiukas išmoko ar padarė, tai vedu dar atskirai ir jo dienoraštį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nepriklausoma @ 2010 03 13, 16:00)
Mes taip pat turim knygutę "Mano pirmieji metai", pildau ją tikrai sąžiningai, o jei dar turiu ką pažymėti daugiau ką mano kleckiukas išmoko ar padarė, tai vedu dar atskirai ir jo dienoraštį  4u.gif

mes ir ja turim sauni knygele,bus vaikuciui ka prisimint thumbup.gif
Atsakyti
O as niekur neradau tokiu dienorasciu, kur jus juos perkat? g.gif
zymiuosi svarbiausius ivykius paprastame blonknote, bet jei rasiu knygele, tai butinai perkelsiu viska i ja smile.gif
Atsakyti
mano sūnus turi senelių padovanotą tokį albumą apie visokius jo pasiekimus, su nuotraukytėm ir t.t. smile.gif Bet vyro mama atidavė man mažą užrašų knygelę, kurioje buso surašyti MB mėnesiniai svoriai, ūgiai, žodeliai, pasiekimai... Tai tą knygelę pratęsiau ir surašiau viską ir sūnelio smile.gif Net ir mums įdomu vis pasižiūrėti kaip vaikas tėtį lenkė arba vijosi... ax.gif
Atsakyti
Aš irgi rašau savo mergytei, gal ne visai dienoraštį, bet tokį kaip laikraštuką. Yra programa specialiai tam skirta. Galiu ten ir nuotraukas sukelti, ir tekstą rašyti, ir suredaguoti taip, kaip man patinka smile.gif O paskui tik reikės atsispausdinti viską ir bus dukrytei dovana 4u.gif
Atsakyti