Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Nuo gimimo rasem dienorasti,  ir mums labai praverte kai su vaiku tos bedos prasidejo, kur tik vaziuojam pas gyditojus uzduoda kalusyma galim paziureja tiksliai atsakyt kas kada buvo, kada keitesi vaikas ir pn.
Atsakyti
Brooke, kuriam knigyne pirkai? as maciau tik vienam bet buvo paskutinis egzempliorius ir tas pats toks jau nutampytas tai nesinorejo pirkti, vagos knigyne kiek ziurejau tai nemaciau tokiu knygu. ir tiesa kokia tiksli kaina nes ten nebuvo parasyta? wink.gif

Siaip 43, bet jei uzsisakai internete (www.knyguklubas.lt Reikia uzsiregistruoti!), po triju dienu gali atsiimti "Alma Littera" knygyne (Juozapaviciaus, atrodo, gatve.. Cia Vilniuj..) uz 38 wink.gif
  Mes taip ir darem, nes irgi nelabai sekesi rast smile.gif
Atsakyti
Savanoriu prospekte salia Drogo esanciame knygyne maciau nemazai  "Vaiko knygu" wink.gif
Atsakyti
cia visos rasot apie gimusius vaikeliusir jiem rasomas knygeles  :)
O as norejau paklausti, gal zinot, ar yra kokiu knygeliu, kurias galetu pildyti besilaukiancios?
As irgi labai noriu rasyti dienorasti kaip mano leliukas augo pilvelyje, bet nenoriu rasyti i paprasciausia sasiuvini  :(
Atsakyti
Krika, o kodel tau netinka paprasta maza, su kokiu linksmu paveiksliuku uzrasu knygute? As pavyzdziui tokia ir pildziau ir dabar tebepildau (2m) Pasidariau pagal savo norus su ivairiom nuotraukelem is zurnaliuku, aprasiau kiekviena mensiuka ir ne tik, o stai dabar aprasineju savo klecko aktyvuji gyvenima, kurio i specialia knyga nekaip ir patalpinsi ;D Tiesiog knygele paverciau mazu patogiu dienorastuku wink.gif
Atsakyti
cia visos rasot apie gimusius vaikeliusir jiem rasomas knygeles  smile.gif
O as norejau paklausti, gal zinot, ar yra kokiu knygeliu, kurias galetu pildyti besilaukiancios?
As irgi labai noriu rasyti dienorasti kaip mano leliukas augo pilvelyje, bet nenoriu rasyti i paprasciausia sasiuvini  sad.gif

Na aš visą laukimosi istoriją rašiau, t.y. spausdinau tiesiai į kompą. Nežinau kiek ten vaikui bus įdomu sužinot, bet man tai tikrai bus įdomu paskaityt, jei kada antro lauksiuos. O šiaip spec. knygelių niekur nemačiau, bet manau jei nori gražiai viską apipavidalint, kad nebūtų paprasčiausiam sąsiuvinyje, tai manau visai gražu būtų nusipirkt dienoraščiui rašyt skirtą albumėlį, jie ir gražūs ir tvirtais viršeliais, kai kurie net su spynelėm prikabintom būna smile.gif Na, o jei, tarkim, esi nors kiek minimaliai kūrybiška, ne tokia kaip aš wink.gif, tai gali ir pati pabandyt kažką padaryt savom rankom.
Atsakyti
Turim turim turim smile.gif!
  Labai grazi [smiley=taip.gif]
Tik nuvyle, kad ten, kur apirankytei, plauku sruogai, vieta, paprasciausiai kartonas atsilenkia..  :-/

o tu ta apyrankyte ir plaku sruoga idek i permatoma maisiuka (na pvz kai perki koki papuosala ar laikrodi jie buna i tokius maziukus maisiukus ideti) ir priklijuok.. manau ten uzteks vietos ir ta kartona dar uzlenkt
Atsakyti

o tu ta apyrankyte ir plaku sruoga idek i permatoma maisiuka (na pvz kai perki koki papuosala ar laikrodi jie buna i tokius maziukus maisiukus ideti) ir priklijuok.. manau ten uzteks vietos ir ta kartona dar uzlenkt

As taip ir mastau, bet kad vietos ten tikrai labai mazai skirta ???
Atsakyti
mamos, ar as bloga mama, jei man niekaip ta knyga nesiraso ?  :-/
Atsakyti

Ot užlenkei tu čia  ;D ;D
Mama tu tokia pat gera, o jei nesirašo su pirmu, tai gal rašysis su antru, trečiu.... ;D ;D
Atsakyti

jo užlankstei ;D ;D. Tai negi mūsų mamos blogos jei jos nerašė jokių knygų? wink.gif aš kai sužinaujau, kad laukiuosi nusipirkau bloknotą, sakiau rašysiu kiekvieną savaitę kiek priaugau koks jis turėtų būti ir pan. ir kas gavosi, o gi nieko, prasidėjo visokios bėdos ir pagalvojau, kad gal geriau palauksiu kol vaikutis gims. o pažiūrėjus tą knygą, pamačiau, kad ten fiksuojami tik patys svarbiausi dalykai, tia manau , kad turėtų užtekt laiko ir noro ja rašyt  ;D. viską reikia daryti su meile, jei tau nesirašo tai ir nerašyk, nes gausis nenuoširdu ir tai jausis  ;)
Atsakyti
Nestukems, kurios visiskai neturi fantazijos (tokia kaip as  ;D), o budamos nescios nori rasyti savo leliui laiskucius ir nenorincios rasyti i paprasta sasiuvini (taip pat kaip ir as) radau iseiti - tam reikes spalvoto printerio ir apsilankymo cia: www.graphicgarden.com/misc9/eng/print/sttnrya4.htm

Cia galima rasti daug ivairiai apipavidalintu A4 formato lapu.
Gal patiks  ;) Man patiko  ;D
Atsakyti