Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Na, turim ir mes ta zydraja knygele ;D Dar vakar siek tiek "korekciju" joje padariau. arteja antrasis gimtadienis, reikes nuotrauku padaryti ir iklijuoti :smile.gif Tikrai geras dalykas smile.gif kai mazius bus didesnis, butinai jam parodysiu. Kol kas jis dar su ja "nesusipazines", nes bijau, kad anksciau laiko knygutes lapai neis ::)lakstytu
Atsakyti
Ale merginos, siandien knygyne pamaciau toki dideli grazu albuma, berods Vaiko albumas vadinasi. Jau koks grozis neispasakytas... esme tokia pati, kaip tos zydros ir rausvos knygos, apie kuria cia rasot, tik jis didesnis,spalvingesnis,krutesnis, idomesnis. ten ir foto klijuot, ir rasyt idomiausius dalykus, tokia spalvingai apipavidalinta knyga..  Net seile nutyso, bet kad vaikas mano jau per dickis... Kaina irgi nemaza - virs 40 lt, bet dovanu tokios uzsiprasyt negriekas.
Atsakyti
Tik turiu pasakyti, kad toji knyga - rožiniu viršeliu - turi vieną didelį trūkumą, dėl kurio nuolat pyksta mano dukra: viskas ten yra - ir tėveliai, ir seneliai, ir krikšto tėvai, bet kur broliai ir seserys? Negi leidėjai mano, kad visi augina tik po vieną vaiką? wink.gif
Atsakyti
O as va labai norejau kadaise tokios knygos, bet nebuvo kazkaip ju. Bandziau rasyti dienorasti i sasiuvinuka, bet nieko is to neisejo... Ir dabar labai gaila del to. Galvoju, kad kai turesiu antra, reiketu tuo uzsiimti, bet tokia kvaila dilema iskyla tada - kaltes jausmas pries dukra, kad ji netures, o brolis ar sese tures. Va ir nezinau ka daryti...  :-/
Gal kas galit patarti? Gal irgi apie tai galvojote? ???
Atsakyti
Aš manau, kad geriau vėliau negu niekad. Juk visada galima išsaugoti ir vyresnio vaiko istoriją. Pvz. gal dar neiškrito pirmas dantukas, tai į gražią dėžutę (būna spec. dantukams) jį padėti, ar gal yra likęs "antram" koks mėgiamas žaisliukas, tai palikti ir neduoti pribaigti.... Galų gale sąsiuvinys ar pažymių knygelė irgi bus ydomu. O antrojo būtinai pildykit. Gal ir negalėsit savo vaikučių tarpusavy palyginti, užtai vėliau bent vienas turės ką paskaityti.  ;D
Atsakyti
Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką?Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs?

Norejau jau nescia budama pradet, taciau kazkaip nebuvo apie ka rasyt, taigi pasizymejau tik pagrindinius ivykius ir datas, o dabar jau emiau rasyt normalu dienorastuka smile.gif
Is patirties zinau, kad vaikams tai tikrai bus idomu [smiley=taip.gif] Iki siol pykstu ant savo tevu, kad nepilde net tos plonytes "Pasiekimu" knygeles, gautos ligoninej.. Teko paciai tardyt tevus, kas, kaip, kada ir pildyt :-/..
Atsakyti

Norejau jau nescia budama pradet, taciau kazkaip nebuvo apie ka rasyt, taigi pasizymejau tik pagrindinius ivykius ir datas, o dabar jau emiau rasyt normalu dienorastuka smile.gif
Is patirties zinau, kad vaikams tai tikrai bus idomu [smiley=taip.gif] Iki siol pykstu ant savo tevu, kad nepilde net tos plonytes "Pasiekimu" knygeles, gautos ligoninej.. Teko paciai tardyt tevus, kas, kaip, kada ir pildyt :-/..

Dabar yra nauja knyga "Kūdikio albumas", Alma litera išleido.
Daug storesnė už tą kur rožiniais ir žydrais viršeliais. Ta tinka ir berniukui ir mergytei, nuotraukų klijuot nereikia, yra tokie rėmeliai joms įdėt. Nemoku paaiškint, užeikit į knygynus ir pažiūrėkit.
Aš jau nusipirkau  :). Kainuoja apie 43 lt.
Atsakyti
misko uoga, zinau as apie ta knyga [smiley=taip.gif] Jau senokai apie ja svajoju  [smiley=yar.gif], o po kokios savaites tureciau isigyt smile.gif..
Atsakyti
misko uoga, zinau as apie ta knyga [smiley=taip.gif] Jau senokai apie ja svajoju  [smiley=yar.gif], o po kokios savaites tureciau isigyt smile.gif..

Aš parodžiau vyrui tą albumą, sakau, gal padovanokim, nes mano pusseserė nesenai pagimdė, eisim aplankyt. Vyras sako - nedovanokim, geriau pasilikm sau. Labai gražus ;D
Atsakyti
Siandien gavom dovanu siek tiek pinigeliu.. Jau apsidziaugiau, kad galesiu ta albuma greiciau isigyt, bet, va, kartu ir telefono saskaita atejo >:(.., taigi, teks dar savaitele palaukt sad.gif..
Atsakyti
Turim turim turim smile.gif!
  Labai grazi [smiley=taip.gif]
Tik nuvyle, kad ten, kur apirankytei, plauku sruogai, vieta, paprasciausiai kartonas atsilenkia..  :-/
Atsakyti
Brooke, kuriam knigyne pirkai? as maciau tik vienam bet buvo paskutinis egzempliorius ir tas pats toks jau nutampytas tai nesinorejo pirkti, vagos knigyne kiek ziurejau tai nemaciau tokiu knygu. ir tiesa kokia tiksli kaina nes ten nebuvo parasyta? wink.gif
Atsakyti