Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes biggrin.gif
Atsakyti
As pradejau vesti dienorastuka vos suzinojusi kad laukiuosi. Paprasciausia rasau laiskucius savo maziui. Bet kaip idomu paskaityti dabar....skaitai ir netiki, kad kaskada buvai stora ir apspardyta is vidaus, kad mazulka svere keturis, po to sesis kilus... :smile.gif Manau tai nuostabi dovanele vaikui. As pati buvau radusi man mamos rasyta dienorasti! Patikekit tai buvo kazkas fantastisko ohmy.gif Tik vat per visus remontus dienorastukas kaskur buvo "uzmurytas" :'(
Atsakyti
taip ta knygute as irgi saziningai pildziau, po to pradejau dienorasti vest, bet visas upas isgaravo kai dukrai mazdaug apie 3, o gal ir 4m buvo. gaila, reik kada vel pradet rasyt.

nezinau ka atiduociau kad perskaityti ar suzinoti kokia as buvau maza, mama nedaug ir atsimena, ypac smulkmenu, o idomu kokie draugai tada buvo, kokie ju vardai, ai viskas idomu. Tokia knygyte - dienorastis man atrodo butu geriausia dovana vaikui
Atsakyti
Neblogai, kai pilnametystes proga tevai vaikams padovanoja banko saskaita su jame kauptais draudimo ar siaip pinigeliais.
Taciau dar sauniau, kai vaikas tokia proga gautu jo mamos rasyta dienorasti - gimusiam, negimusiam, ivairiom formom ir t.t
As tik uz : kad tik laiko butu ir noro [smiley=jumpnbaby.gif]
Atsakyti
as taip pat nuo nestumo pradzios vis po laiskiuka mazylei parasydavau ir tikrai norejau laukdamasi kazka panasaus paskaityti apie save ir apie vyra, deja nieko nepaliko musu mamos, todel tikrai bus malonu musu dukrytei, kai uzaugs ir lauksis kudikelio paskaityti apie save  [smiley=000091.gif]
Atsakyti
Dar turiu pasidėjus tos dienos laikraščius, kurią vaikas gimė. Gal jam bus įdomu žinot, kas vyko Lietuvoj ir pasauly tądien.
Atsakyti
As taip pat pildau savo bambinuko knygele ir siaip rasau vaiko dienorasti su didziuliu malonumu. Net jeigu sunui tai nerupes, bet man po daugelio metu bus labai malonu ja pasklaidyti. O gal ta knygele isgyvens iki kol as turesiu anuku? Argi ne idomu jiems bus paskaityti apie savo teti?
Atsakyti
ir as rasau ta dienorastuka,tikiuosi bus idomu kai paaugs...
Atsakyti
Mes taip pat turime "Mažylio pirmieji metai" knygutę ir pildome ją. Netikiu, kad jam bus neįdomu paskaityti ir pasižiūrėti nuotraukėlių, kai jis buvo toks mažas ir žiopliukas  ;D. Aš labai džiaugiuosi, kad mano mama taip pat pildė panašią knygelę, dabar labai įdomu ją paskaityti ir pasijuokti  ;D
Atsakyti
as taip pat rasau "mamos dienorasti". nusipirkau grazu bloknota - tada dar nezinojau, kad buna spec knygutes.

gerai, kai viskas surasyta vienoj vietoj. kai uzaugs sunui bus idomu pavartyt, o busimai marciai naudinga smile.gif  gaila, kad nei as nei vyras tokiu neturim.

bet uztat tevai isaugojo pirma pazymiu knygele ir pirmos klases sasiuvyniu.  :)
Atsakyti
Per musu (mano su vyru) vestuves anyta padovanojo man dienorasti, kuriame rase apie mano busimaji  kai jis buvo mazas. Kadangi tuo metu jau laukiausi, tai tame paciame sasiuvinuke pradejau rasyti laiskus busimai dukrytei, o veliau - kaip ji augo.
Vistik gera dovana gavau smile.gif Dabar atsiverciu karts nuo karto ir palyginu su antros augimu.
Atsakyti
As irgi tokia knygele pildziau iki kokiu metuku o paskui kazkaip primirsau  [smiley=1.gif] ir dabar galiuosi. Nors gerai pasvarscius,labai nemazai filmuojames.Tai irgi gali buti kazkas panasaus i dienorasti. [smiley=flowerface.gif]
Atsakyti