Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Gal ir pesimistiskai nuskambes, bet kartais susitarimai nieko gero neduoda. ir net priesingai, pridaro problemu. viena drauge turejo pazistama akusere, kurios paprase dalyvaut gimdyme. budincioji ta diena akusere pasisiause ir nieko daryt nenorejo, nes negavo savo dalies. tai ar verta atsidekot savo pazistamai, plius dar ir ta diena dirbanciai komandai? g.gif
Atsakyti
nesitariau ir likau labai patenkinta thumbup.gif nesitarciau, nebent zinociau kad laukia komplikuotas gimdymas
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 11, 17:53)
i... Juk dabar tikrai lengva papulti ant kokios neissimiegojusios daktarytes, su ne ta ciklo faze ( jos irgi zmones), kuri aplaidziai paziures arba atliks tik tiek kiek priklauso, nes valstybe moka grasius, ir ne kiek ne daugiau; nekalbant jau apie bendravimo elementarias problemas, kai galutinai silpna gimdyve psichologiskai suluosina...

o jeigu tu susitarei su gydytoja, tai jau esi garantuota, kad ji pries tai bus issimiegojus ir su ta ciklo faze?
Atsakyti
Aš nesitariau, nes manau ir taip sumoku nemažai mokesčių ir nesu niekam nieko skolinga g.gif O be to nemokėčiau matyt biggrin.gif
Gimžiau Vilniuje Raudono kryžiaus ligoninėje, procesas užtruko 36 val, dar po to buvo komplikacijų, taip kad ligoninėje praleidau 16 dienų (bet viskas vyko taip ilgai ne dėl daktarų kaltės). Tikrai likau labai patenkinta, per visą tą laika mačiau gal dvi paburbančias akušeres, bet visi daktarai ir visos vaikų seselės ir akušerės tikrai buvo nusiteikę padaryti viską, kad tik mes su lėlyte jaustumėmės gerai smile.gif
Tas susitarimas priklauso nuo mamos, jei ji jausis saugiau davus, tegul duoda. Manau svarbiausia, kad gimdyvė jaustųsi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2010 10 20, 18:16)
o jeigu tu susitarei su gydytoja, tai jau esi garantuota, kad ji pries tai bus issimiegojus ir su ta ciklo faze?

Cia toks liaudyje posakis, kai zmones blogai elgiasi ir sau tuom teisinas, kad jie irgi zmones ir jiem gali but bloga nuotaika ;-)

Juk dauguma tas nuotaikas kontroliuojam, bendraudami su klientais :-)
Atsakyti
Kadangi aš dabar labai svarstau apie tarimąsi ir skaitau nuomones man iškilo toks klausimas, jei aš susitariu su gydytoju, o jis gimdymo dieną budi. Tai šiaip ar taip jis turėtų rūpintis tuo metu ne tik manimi ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 10 21, 00:56)
Kadangi aš dabar labai svarstau apie tarimąsi ir skaitau nuomones man iškilo toks klausimas, jei aš susitariu su gydytoju, o jis  gimdymo dieną budi. Tai šiaip ar taip jis turėtų rūpintis tuo metu ne tik manimi ar kaip g.gif

Tai žinoma, kad jam ir taip priklauso tavo ir netik tavo priimti gimdymus.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2010 10 21, 11:30)
Tai žinoma, kad jam ir taip priklauso tavo  ir netik tavo priimti gimdymus.

bet kiek aš suprantu susitarimo esmė ir yra, kad jis priima tik mano gimdymą tuo metu, o ne laksto dar po visą skyrių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 10 10, 23:15)
Kainavo nemažai, pinigų neturėjau daug, bet pagalvojau, kad geriau mano vaikelis turės prastesnį vežimuką, bet didesnes galimybes gimti be traumų ir apsuptas dėmesio.

O, kad vaikelis gims be traumų tai garantuoja kyšio davimas? Nejuokinkit, čia gal pačiai būsimai mamytei pasiguodimas, kad vat duosiu, tai jau nieko neatsitiks. Negi įsivaizduojat, kad lieps kur kampe be priežiūros pačiai tyliai pagimdyti? Yra daug temų apie gimdymo namus, kurie geri, kurie blogesni, tik rinkitės.
Man patiko kitoj temoj tokie pamąstymai apie tarimąsi: įsivaizduokit, kad gydytoja tariasi per mėnesį su 5 gimdyvėm. Tartkim pirmadienį pradeda gimdyti viena, ji išsikviečia tą gydytoją, pagimdo, viskas gerai, bet gydytojai paskambina iš karto antra jau gimdanti ir gydytoja lekia padėti kitai (po kokios bemiegės nakties). Tada ateina jos laikas dar oficialiai į darbą eiti, o paskui gal paskambins ir trečia gimdyvė. Kuria eilėje norėtumėt būti?
Taip pat kiek žinau apie Kauno KGN, tai ten jei gydytoja priima gimdymą ne savo darbo metu, tai reikia oficialiai susimokėti pinigėlius (pažystama tarėsi su gydytoja ir teko mokėti paskui į kasą apie 600lt + negražu buvo visai gydytojai neduoti tai davė dar 300lt neoficialiai).
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 10 21, 17:53)
bet kiek aš suprantu susitarimo esmė ir yra, kad jis priima tik mano gimdymą tuo metu, o ne laksto dar po visą skyrių g.gif

Tikrai ne, taip tutareisi, bet gal tavo gimdymas vyks skalndžiai o kitai reiks cezarį daryti. Tai nemanau, kad prie anos siūs akušerę?
O gimdyma gali priimti akušerė. Ir visas apmokėjimas vyksta po gimdymo.

QUOTE(Taboo @ 2010 10 22, 10:25)
O, kad Taip pat kiek žinau apie Kauno KGN, tai ten jei gydytoja priima gimdymą ne savo darbo metu, tai reikia oficialiai susimokėti pinigėlius (pažystama tarėsi su gydytoja ir teko mokėti paskui į kasą apie 600lt + negražu buvo visai gydytojai neduoti tai davė dar 300lt neoficialiai).

Jo pas mus Šiauliuose taip pat jai ginekologas susitares su gimdyve ne savo darbo metu į kasą reikia sumokėti apie 300 Lt.
Atsakyti
AŠ NESITARIAU NEI PIRMĄ GIMDYDAMĄ, NEI ANTRĄ. O KAM TARTIS? NEPRIIMTI NEGALI PRASIDĖJUS GIMDYMO PROCESUI
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2010 10 20, 17:16)

Tai žmonės visada tikisi, kad už pinigėlius gaus šypseną.. biggrin.gif

QUOTE(archeologe @ 2010 10 20, 23:56)
Kadangi aš dabar labai svarstau apie tarimąsi ir skaitau nuomones man iškilo toks klausimas, jei aš susitariu su gydytoju, o jis  gimdymo dieną budi. Tai šiaip ar taip jis turėtų rūpintis tuo metu ne tik manimi ar kaip g.gif

Tikrai jis neatsisakys budėjimo skyriuje tuo metu, kai jūs gimdysit.. schmoll.gif Ir kokia garantija, kad kitoj gimdykloj neprasidės komplikuotas gimdymas..

QUOTE(Taboo @ 2010 10 22, 09:25)
O, kad vaikelis gims be traumų tai garantuoja kyšio davimas? Nejuokinkit, čia gal pačiai būsimai mamytei pasiguodimas, kad vat duosiu, tai jau nieko neatsitiks. Negi įsivaizduojat, kad lieps kur kampe be priežiūros pačiai tyliai pagimdyti? Yra daug temų apie gimdymo namus, kurie geri, kurie blogesni, tik rinkitės.
Man patiko kitoj temoj tokie pamąstymai apie tarimąsi: įsivaizduokit, kad gydytoja tariasi per mėnesį su 5 gimdyvėm. Tartkim pirmadienį pradeda gimdyti viena, ji išsikviečia tą gydytoją, pagimdo, viskas gerai, bet gydytojai paskambina iš karto antra jau gimdanti ir gydytoja lekia padėti kitai (po kokios bemiegės nakties). Tada ateina jos laikas dar oficialiai į darbą eiti, o paskui gal paskambins ir trečia gimdyvė. Kuria eilėje norėtumėt būti?

drinks_cheers.gif
Atsakyti