QUOTE(Vaka @ 2015 01 19, 11:08)
As tariausi taip pat Antakalnyje. Man viskas buvo tvarkoje.Taip pat bijojau kas jei prasides gimdymas anksciau o gydytoja negsles tuo metu. Tai mane nuramino, kad padarytu cp ir budintis gydytojas, nes jau esu irasyta i planini cp. Epidiura aisku kad duos, juk kitaip ir operacijos neatliktu.
Del savo abejoniu jus geriau pasitarkite su gydytoju su kuriuo taretes del planinio cp. Kas jeigu prasides anksciau gimdymas. Manau jis nuramins ir viska paaiskins.
Sekmes jums
Del savo abejoniu jus geriau pasitarkite su gydytoju su kuriuo taretes del planinio cp. Kas jeigu prasides anksciau gimdymas. Manau jis nuramins ir viska paaiskins.
Sekmes jums
Tai vat, kad dar į jokias eiles aš neįrašyta - gydytoja sakė, kad čia ne anksčiau 38 savaitės įrašo, o mano dar tik 30-a eina. Prieš kiek laiko į tas eiles įrašo iš tikrųjų? Tai ir bijau, kad jei, pvz, 37 sav. presidės gimdymas, mane grūs į gimdyklą ir nedarys epidūro... Prisiklausiau ir prisiskaičiau siaubo istorijų,kad pradeda aiškint "oi, dar per anksti epidūrui" "o dabar jau per vėlai", "anesteziologas operacinėj" ir pan. - čia kai nesitarę gimdyt važiuoja...
Papildyta:
Taigi,nenukrypstant nuo temos: jei atvažiuoji nesitarus ir cezarį daryt budintis gydytojas atsisako, ar Vilniuje bent nuskausmina vaginalinį gimdymą? Konkrečiai domina epidūrinė nejautra (nošpa ir fentanilis - ne nuskausminimas).