Pirma gimdyma nesitariau - buvo tragedija.
Antra tariausi - likau patenkinta.
Is esmes esu pries tarimusis ir ypac kysius daktarams, todel buvo sunku nusileisti savo principams, bet skirtumas akivaizdus:
1. Uzsitikrinau sau patikima gydytoja
2. Eliminavau tikimybe uztaikyt ant "blogos pamainos", ant kurios uztaikiau pirma karta
3. Uzsitikrinau sau zmogiska bendravima.
Nesitariau ir visai nesigailiu Sunkus gmdymas buvo,bet vietoj to, kad pasirinktu cp padėjo man pagimdyti pačiai
Nesitariau nei per pirma,nei per antra nestuma,ir likau labai patenkinta,malonus personalas buvo.Taip,kad nesitarsiu ir per trecia,uz mane tikrai nepagimdys kai susitarsiu
QUOTE(skrite @ 2014 08 31, 22:45)
Pirma gimdyma nesitariau - buvo tragedija.
Is esmes esu pries tarimusis ir ypac kysius daktarams, todel buvo sunku nusileisti savo principams, bet skirtumas akivaizdus:
2. Eliminavau tikimybe uztaikyt ant "blogos pamainos", ant kurios uztaikiau pirma karta
Jei yra galimybė (ne iš paskutinių pinigų) ir noras gimdyti pas sau artimą gydytoją, tai kodėl ne. Aš abu kartus nesitariau, tačiau gimdžiau gimdymo namuose, kur pasitikėjau visais gydytojais ir akušerėmis
Mes nutarėm duot po visko. Baisiai gailiuosi tokio pasirinkimo.
1. Iš vienos gimdyklos perkėlė į kitą , prastesnę
2. Tris pamainas pamačiau ir visi pasitaikė skubantys, šiurkštūs, pašaipūs
3. Per 17h gimdymo atėjo į gimdyklą vso kelis kartus.
4. Kai vyras nueidavo pakviest tai atedavo po 30 min .
5.Kai pamiršau kaip teisingai kvėpuot tai pradėjo gasdinti vakumais, replėm
6.Uz durų teko išgirsti kaip kitoj gimdykloj esančius žmones bjauriai apkalbėjo . Matyt ir nedavė...
Kitą kartą gimdysiu pas patikimą gydytoją susimokėjus, nes dabar prisimenu ne tiek gimdymą, o kiek nemalonų gydytojų požiūrį į mus.
1. Iš vienos gimdyklos perkėlė į kitą , prastesnę
2. Tris pamainas pamačiau ir visi pasitaikė skubantys, šiurkštūs, pašaipūs
3. Per 17h gimdymo atėjo į gimdyklą vso kelis kartus.
4. Kai vyras nueidavo pakviest tai atedavo po 30 min .
5.Kai pamiršau kaip teisingai kvėpuot tai pradėjo gasdinti vakumais, replėm
6.Uz durų teko išgirsti kaip kitoj gimdykloj esančius žmones bjauriai apkalbėjo . Matyt ir nedavė...
Kitą kartą gimdysiu pas patikimą gydytoją susimokėjus, nes dabar prisimenu ne tiek gimdymą, o kiek nemalonų gydytojų požiūrį į mus.
Nežinau ar verta tartis, kadangi aš pati nesitariau nei pirmą nei antrą kartą. Abu vaikai gime santaryškių klinikose po Cezario pjūvio. Tai pirmas kartas buvo siaubingiausias metas mano gyvenime ir todėl tikriausiai visas gimdymas ir baigesi CP. O antrą kartą gavau siuntimą konsultuotis ir kadangi buvo tik 1,5m praėję po pirmo CP, tai paguldė planinei operacijai. Bet ji buvo puiki, viskas vyko labai sklandžiai ir vėliau tas tris dienas puikiai prižiūrėjo net ir iš vakaro moterys kurios dirba tam skyriui, kur guli visos laukiančios CP, buvo tiesiog nuostabios, labai maloniai bendravo, tačiau galbūt pirmą kartą gimdant ir gerai būtų buvę susitarti, bent jau aš pradžioje labai gailėjausi, kad nesitariau. Tačiau po antro vaikiuko supratau, kad ne nuo susitarimo viskas priklauso, o nuo pačių gydytojų.
Abu vaikus gimdžiau kauno klinikose. Su niekuo nesitariau ir prieš... niekam nieko nedaviau.
Kai gimė pirmas vaikas, vyras po gimdymo atsidėkojo akušerei.
Kai antras gimė- Pasakiau didelį AČIŪ akušerei kuri padėjo, man nuo iki... bet nieko nedaviau.
Abu kartus buvau labai patenkinta priežiūra
Kai gimė pirmas vaikas, vyras po gimdymo atsidėkojo akušerei.
Kai antras gimė- Pasakiau didelį AČIŪ akušerei kuri padėjo, man nuo iki... bet nieko nedaviau.
Abu kartus buvau labai patenkinta priežiūra
Abu vaikus gimdziau nesusitarusi,nepagimdys jie uz mane uz tuos pinigelius...abu kartus likau patenkinta,personalas buvo malonus,rupestyngas ir tikrai nepaliko likimo valiai toj gimdykloj guleti... abu vaikai gime AK Vilniuje...
Esu susitarus dėl planinio CP, bet klaikiai bijau nenumatytų situacijų: prasideda priešlaikinis gimdymas, mano gyd. nekelia ragelio. Tikiu, kad atvažiavus be susitarimo nenumirčiau, bet vis tik norėtųsi normalaus gimdymo. Ar epidūrą daro, jei atvažiuoji nesitarus? Nesupykit, kantriosios, bet su komentarais "aš gimdžiau be jokių epidūrų ir ne taip jau labai skaudėjo" nesivarginkit. Domina konkretūs atvejai: kaip kam pasisekė šiuo klausimu be išankstinio susitarimo? Aktuali patirtis Vilniuje.
QUOTE(kess @ 2015 01 18, 22:31)
Esu susitarus dėl planinio CP, bet klaikiai bijau nenumatytų situacijų: prasideda priešlaikinis gimdymas, mano gyd. nekelia ragelio. Tikiu, kad atvažiavus be susitarimo nenumirčiau, bet vis tik norėtųsi normalaus gimdymo. Ar epidūrą daro, jei atvažiuoji nesitarus? Nesupykit, kantriosios, bet su komentarais "aš gimdžiau be jokių epidūrų ir ne taip jau labai skaudėjo" nesivarginkit. Domina konkretūs atvejai: kaip kam pasisekė šiuo klausimu be išankstinio susitarimo? Aktuali patirtis Vilniuje.
As tariausi taip pat Antakalnyje. Man viskas buvo tvarkoje.Taip pat bijojau kas jei prasides gimdymas anksciau o gydytoja negsles tuo metu. Tai mane nuramino, kad padarytu cp ir budintis gydytojas, nes jau esu irasyta i planini cp. Epidiura aisku kad duos, juk kitaip ir operacijos neatliktu.
Del savo abejoniu jus geriau pasitarkite su gydytoju su kuriuo taretes del planinio cp. Kas jeigu prasides anksciau gimdymas. Manau jis nuramins ir viska paaiskins.
Sekmes jums