Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Pirmaji pagimdžiau nesitarusi, viskas vyko kuo sklandžiausiai smile.gif ir vėliau akušerė atėjo į palatą, pamokė, kaip maitinti, kaip aprengti, babmbukę valyti ir pan. Visas pogimdyvinio personalas buvo super, čia Klaipėdoje. Na , o kad galvą glostytų ar masažuotų per gimdymą, ar dar kokių ypač maloninančių paslaugų, nereikia, nes tam yra šalia artimi žmonės (mano atveju buvo vyras, po gimdymo padėjo mama), kurių masažas daug malonesnis. Žinoma atsidėkoti teko, bet man tai buvo malonu už tokį jų rūpestįsmile.gif
Be to, kaip kažkas rašė temos pradžioje, važiuoji gimdyti, piniginę nepamiršti, jei jau iškiltų kokių nesutarimų ar nesusikalbėjimų. Paprasčiau sakant, pagal situaciją.
Dar vienas momentas - nusiteikime pozityviai, būkime ramios, optimistiškos.
Kitos problemų prisigalvoja net joms neprasidėjus:) Ir stresuoja žmonės - duot - neduot - kada duot - su kuo tartis - ar tikrai atvažiuos - ar tikrai nestoves tarpdury - ar... - ar..... -
čia tik mano nuomonė, ją įtakoja pirmoji patirtis kuri buvo gera. žinoma kiekvienas renkasi kas jam atrodo geriau. Žiūrėsim kaip bus po kelių savaičių biggrin.gif
Atsakyti
Gimdžiau nesitarus, Krikscioniskuose, neturiu jokiu nusiskundimu. thumbup.gif
Atsakyti
Jei pazinociau, koki nors daktara, ir tikrai zinociau kad jis geras, gal gal ir tarciausi g.gif bet dabar manau kad nesitarsim... g.gif Bet pinigu "extra" atvejui turesim... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Celine28 @ 2014 03 17, 13:05)
Pirmaji pagimdžiau nesitarusi, viskas vyko kuo sklandžiausiai smile.gif ir vėliau akušerė atėjo į palatą, pamokė, kaip maitinti, kaip aprengti, babmbukę valyti ir pan. Visas pogimdyvinio personalas buvo super, čia Klaipėdoje. Na , o kad galvą glostytų ar masažuotų per gimdymą, ar dar kokių ypač maloninančių paslaugų, nereikia, nes tam yra šalia artimi žmonės (mano atveju buvo vyras, po gimdymo padėjo mama), kurių masažas daug malonesnis. Žinoma atsidėkoti teko, bet man tai buvo malonu už tokį jų rūpestįsmile.gif
Be to, kaip kažkas rašė temos pradžioje, važiuoji gimdyti, piniginę nepamiršti, jei jau iškiltų kokių nesutarimų ar nesusikalbėjimų. Paprasčiau sakant, pagal situaciją.
Dar vienas momentas - nusiteikime pozityviai, būkime ramios, optimistiškos.
Kitos problemų prisigalvoja net joms neprasidėjus:) Ir stresuoja žmonės - duot - neduot - kada duot - su kuo tartis - ar tikrai atvažiuos - ar  tikrai nestoves tarpdury - ar... - ar..... -
čia tik mano nuomonė, ją įtakoja pirmoji patirtis kuri buvo gera. žinoma kiekvienas renkasi kas jam atrodo geriau. Žiūrėsim kaip bus po kelių savaičių biggrin.gif

as irgi manau kad ka reiskia nusiteikimas smile.gif jei vaziuosim ir reksim kaip isterikes biggrin.gif tai manau kad normalaus elgesio nera ko tiketis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 07, 23:08)
Jei pazinociau, koki nors daktara, ir tikrai zinociau kad jis geras, gal gal ir tarciausi  g.gif  bet dabar manau kad nesitarsim...  g.gif  Bet pinigu "extra" atvejui turesim...  ax.gif

mesirgi vaziuosim nesitare, o extra pinigeliu vyras tikrai tures pasiimti del visa ko smile.gif
Atsakyti
Mes ir nesitare vaziuosim, bet iskyla klausima kiek paskui duoty gydytojui ir akuresei pinigeliu. Kiek jus palnuojat duoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2014 05 20, 12:32)
Mes ir nesitare vaziuosim, bet iskyla klausima kiek paskui duoty gydytojui ir akuresei pinigeliu. Kiek jus palnuojat duoti?  blush2.gif

Abu kartus nesitariau, nieko ir nedavėm po gimdymo.
Ačiū pasakėm ir tiek.
Kas susiję su gimdymu, likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2014 05 20, 12:32)
Mes ir nesitare vaziuosim, bet iskyla klausima kiek paskui duoty gydytojui ir akuresei pinigeliu. Kiek jus palnuojat duoti?  blush2.gif

manau po gimdymo jau nuspresime atsidekoti ar ne smile.gif priklauso viskas nuo to kaip gimdymas vyks ax.gif
Atsakyti
mes nesitarėm su gydytoju ir po to nieko nedavėm ax.gif Padėkojom ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2014 01 02, 09:53)
Jau seniai buvo irodyta moksliniais tyrimais, kad yra geriau gimdyt pas pazistoma gydytoja, geriausia kad jis priziuretu tavo  nestuke.gif. Tavo gimdymas bus trumpesnis, ramesnis, nes net jeigu gydytojai bus labai draugiski, palaikantys, tas pazistomas veidas gimdymo metu reiskia daug. Tai gi as manau jeigu yra galimybe tai sau organizuot, geriau taip ir padaryt smile.gif Bet tarimasis paskutine minute gal nera labai gera ideja.

Pritarčiau dėl to, kad jautiesi žymiai ramiau, kai nėštumą prižiūri tas pats gydytojas, pas kurį vėliau gimdai... Su dukra taip buvo.
Dabar laukia antras kartas, priežiūrai lankiausi poliklinikoje, ko dabar labai gailiuosi, nes viskas atmestina buvo, jei nereikalauji, tai ir negausi... Ir gimdyti labai bijau, nes nežinau kokia komanda budės, ko tikėtis iš jų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 06 15, 11:32)
Pritarčiau dėl to, kad jautiesi žymiai ramiau, kai nėštumą prižiūri tas pats gydytojas, pas kurį vėliau gimdai... Su dukra taip buvo.
Dabar laukia antras kartas, priežiūrai lankiausi poliklinikoje, ko dabar labai gailiuosi, nes viskas atmestina buvo, jei nereikalauji, tai ir negausi... Ir gimdyti labai bijau, nes nežinau kokia komanda budės, ko tikėtis iš jų ir pan.

o as nepritarciau, kaip ir anksciau minejau gimdziau pas ka papuoliau ir nenusivyliau.
lankiausi paprastoje poliklinikoje, pas paprasta ginekologe, I visus rupimus klausimus atsake ,viska papasakojo.
gimdziau klp, daug kas mini,kaip koki siaubo kambari, bet kiek teko susitikti( pataloginis,gimdykla,po gimdyvinis sk.) viskas saunu, tik ziurint ko netsuke nori, ar cacos lelios ar narmalaus bendravimo, man asmeniskai norejosi profesionalumo o nepaglostimu ta ir gavau, bet ir jokia karve ,kiaule tokiu epitetu neisgirdau.
Atsakyti
QUOTE(Kosmonautė @ 2014 03 18, 16:43)
Gimdžiau nesitarus, Krikscioniskuose, neturiu jokiu nusiskundimu. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Ir aš taip pat thumbup.gif
Be to, man kažkaip svarbesnė buvo priežiūra po gimdymo, o ten visos pamainos super thumbup.gif
Atsakyti
Aš su niekuo nesitariau. Gimdžiau VGN, kadangi buvo daug "cezarių", gydytoja atėjo jau pasibaigus gimdymui, priėmė tik akušerė. Kadangi gimdymas sklandus, neturėjau jokių priekaištų, bet vyras nunešė tortą dukros gimimo dienos proga.
Atsakyti