QUOTE(vylabusle @ 2013 04 01, 09:17)
O man atrodo, kad gydytojas bandė jus psichologiškai paspausi, tikėdamasis, kad nerimas dėl vaikelio padės sutelkt jėgas. Na, nepavyko... O manote, kad jeigu meiliu balseliu būtų pačiulbėjęs - pavyktų stumti?
Ir reikia to meilesno balselio už pinigus?
Kai aš gimdysiu - dzin man bus daktarų mandagybės, manau... Jūsų atveju jums visk padarė gerai ir laiku - ką jūs dar pasigerinti norėtumėte tais pinigais?
Būtent taip ir aš galvoju, jog gyd norėjo paskatinti mane, kad stengčiaus labiau, iš paskutiniųjų. Jam pavyko, nes aš po to nejaučiau nei skausmo, nei galvojau apie save, stumiau, apsisikau, isstumiau sau hemaroju. O va po to, kai suvokiau, kad nieko man neišeis ir aš tikrai dabar žudau savo kūdikį specialiai, nes nesugebu, nes turbūt nemoku, ar jus isivaizduojat mano jausmus? nors viskas baigesi laimingai, po gimdymo man buvo leidziami raminamieji, nes as negalejau nustoti bliaut, vis teisinausi vyrui, kad as tikrai nenorėjau, kad as ne specialiai, na vienu zodziu.. ir tik dabar po 5men aš galiu apie tai kalbėti be "gumulo gerklėj" ir ašarų akyse.
Manau, kad gyd tiesiog "persūdė". Būtų pakakę grasinimų, jog kūdikis gali žuti, jei nestumsiu ir pan, o ne kaltinti mane jog negimdau jo specialiai.
Mandagumų man tikrai nereikia, gyd. apskritai su manimi nebendravo iki komplikacijos, perskaitykite dar kartą mano postą.
Ir tartis aš nesiruošiu, tai rašiau taip pat savo poste.
Tiesiog uždaviau klausimą apmąstymui, ar būtų kas pasikeitę. Aš manau, kad būtų. Manau, jog dėl paimtų pinigų nebūtų leidęs sau su manimi taip kalbėti. Manau, kad paėmęs iš žmogaus pinigus gyd. net ir esant kažkokiai antipatijai, "mestų" veidmainišką šypseną, tai kaip įsipareigojimas būti maloniu ir nesvarbu iš tiesų ar apsimestinai.
Manau, kad aš tiesiog užsiroviau. Bet aš tikiu, jog antras gimdymas bus skalndus, tiesiog, galbūt pasirinksiu kitus gimdymo namus. Ir pasikartosiu, jog man kūdikio pirkimas tikrai nepriimtinas. Geriau tuos pinigus panaudoti kokybiškesniems daiktams, maistui ar kitam augančio vaiko labui.