Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Pritariu nuomonem, kad nereikia moket pinigeliu. Abu vaikucius gimdziau be susitarimo, abu kartus isejo CP. Visas personalas buvo liux, labai jautrus ir malonus. Vyras pasakojo, kad kai lauke kol man padarys operacija prie jo priejo dra vienas "busimas tetukas" ir vis kamantinejo mano vyra, kiek mes sumokejom. Vyras atsake kad nieko nemokejom, tas nustebes, kaip cia imanoma. Vyras jam atsake, jeigu tau reikia tu ir mokek....Na as manau taip, daktarai dirba gimdymo srityje, ne tam kad mums pakenkt. juk cia jie yra stebuklu liudytojai. smile.gif Gal yra kazkokiu gydytoju seno kirpimo, kuriems reikia sumoket, bet aciu dievui tokiu mano kely nepasitaike. Taigi mielosios patariu nekisti jokiu pinigu, jeigu viskas buvo gerai, geriau padekokit, atneskit geliu ar siaip kokia miela smulkmena. Galu gale padekos laiskeli parasykite:) O del tu tarimosi, kaip rodo draugiu patirtis, nes ir susitarus, daktarai ne visad gali atvykti lemiamu momentu:) Taigi kam moket pinigus????:)Didziausios visoms sekmes!
Atsakyti
man buvo daug ramiau kai susitariau,nezinai kaip kas bus,tai bent jau pries tai susipazinti ir matyti ne visai jau nepazistama zmogu yra pliusas,nors man ir nepatinka ta sistema,kad turi moket:D bet musu saly jau geriau jeigu yra galimybe susimokesiu
Atsakyti
mes nemokejome ir su niekuo nesitarem, gimdymas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu ir tartis tai tik su akusere. Mano tokia nuomone g.gif
Atsakyti
Galvojau apie tarimasi su akusere, bet nespejau biggrin.gif pagimdziau dviem savaitem anksciau ir viskas buvo ciki thumbup.gif Dabar planuojam antra vaikeli - tai irgi nesitarsiu, nes nematau reikalo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vienas protingas zmogus (dirbantis toje srityje) patare nesitarti is pradziu su vyru i sia minti ziurejom kreivai, bet galiausiai nesitarem thumbup.gif ir esu labai patenkinta buvau apziureta apsokineta akuseres, jei uz ta lakstyma atsidekojome simboliskai smile.gif
Atsakyti
Pirma gimdyma nesitariau, nors vis dvejojau. Gimdymas buvo komplikuotas, bet gydytojas ir visas personalas buvo labai rupestingas. Todel padariau isvada, kad nebutina tartis, bet jei pinigekiu negaila visada galima paremti musu medikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmam gimdymui tariausi, nes taip darė visos draugės, pažystamos, pilni forumai buvo informacijos kad tik gimdyt susitarus. Antra karta važiavau gimdyt su niekuo nesitarus ir likau visiškai patenkinta, gimdymas praėjo taip kaip ir svajojau. Galiu palyginti ir toki ir toki gimdimą ir nematau jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulikas: 06 spalio 2012 - 16:23
vis blaskiausi tartis ar nesitarti. galiausia susitariau. na ir ka, mano gimdymo metu gydytoja buvo isvykusi. taigi, kaip ir likau nesitarusi. bet viskas praejo sklandziai.
Atsakyti
as manau, kad reikia tartis jeigu eini visa nestuma pas gydytoja, juo pasitiki ir zinai kad atvaziuos bet kada, o tu nuo to busi laiminga:)

kadangi as nebuvau tas variantas, todel kisti pinigus bet kam nenorejau.Netenkino zodziai: zinok jis labai geras.verta.

ir dziaugiuosi kad nemokejom, gimdymas truko 3 valandas, gal todel esu patenkinta gydytoja ir jos darbu.

visas praleistas laikas GM kainavo 220lt.tai mokama palata(uz ja buciau sumokejus ir 500lt)ir 20 lt seselei kuri pamoke kaip maitinti kudiki smile.gif
Atsakyti
as irgi niekam nemokejau, nematau reikalo istikruju.. nors gydytoja buvo superine, tik po to pamirsau atsidekot, na gal kai mazajai bus metukai reikes asmeniskai padekot smile.gif o GN man kainavo irgi mokama palata 150lt, ir tiek tiek smile.gif
Atsakyti
As abu kartu tariausi- pirma karta mokejau 1000lt, antra karta- 600lt blush2.gif Cia tai paciai gydytojai is VGN. Viskas buvo super, bet manau, kad taip pat butu super ir be pinigeliu, nes ir akusere, ir seseles, ir budintys gydytojai buvo labai malonus, paslaugus, nors jie is manes jokio atlygio ir negavo.
Trecia karta gimdysiu be isankstinio susitarimo biggrin.gif
Atsakyti