Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

QUOTE(Revla @ 2012 05 26, 19:18)
na nezinau, jis tai buvo labai nustebes ir nenorejo imti vokelio ax.gif

na jau na jau, geras artistas pasitaike lotuliukas.gif tai reikejo ir neduot, jei jau nenorejo imt tongue.gif

o jei rimtai - tai jei jau tariesi, tai reikia ir atsilyginti. Gaila, kad isvis pas mus tokia sistema, kad paskui tikrai nebesupranti, ar su tavimi elgiasi blogai, nes tu pinigu nedavei, ar siaip dirbt nemoka g.gif
As abu kartus nemokejau pinigu uz gimdyma, kaip bus su treciuoju kartu - nezinau, nes noreciau gimdyti pas gydytoja, kuris priimtu vertikalu gimdyma, tai gali tekti tartis ir uz tai moketi. Bet noreciau moketi per kasa, kad butu viskas legalu. O ten kaip jau iseis, taip ir bus smile.gif
Vilniuje gal mes labai nepajuntam, bet kiek man giminaites pasakoja - tai provincijoj isvis klaiki padetis su tuo reikalu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 19, 12:12)
na jau na jau, geras artistas pasitaike  lotuliukas.gif  tai reikejo ir neduot, jei jau nenorejo imt tongue.gif

o jei rimtai - tai jei jau tariesi, tai reikia ir atsilyginti. Gaila, kad isvis pas mus tokia sistema, kad paskui tikrai nebesupranti, ar su tavimi elgiasi blogai, nes tu pinigu nedavei, ar siaip dirbt nemoka  g.gif

Jis prieme mano gimdyma, viskas puikiai, pries tai visus tirimus man padare, nemokamai vaiskciojau pas ji nestumo pabaigoj...tai kodel jam nemoketi? As buvau tokia laiminga ir is visos sirdies jam tais pinigai norejau atsidekoti.
Atsakyti
Abu kartus nesitariau. Pirmąkart gydytoja bjauri buvo, na ir aš ne dovanėlė (labai rėkiau), tai ji man tikrindavo atsidarymą per sąrėmį (klykiau dar labiau), na bet gerai, kad vyras buvo šalia, tai mane apsaugojo, kad bent neiškeiktų.. Nuskausmino anesteziologė gerai, neturiu priekaištų. Antrąkart gimdžiau kitoje vietoje, viskas buvo super: malonus, švelnus personalas, gydytoja tikrindavo atsidarymą taip, kad net nejausdavau nieko. Gal todėl nereikėjo nei epidūro, ir pagimdžiau per 1 h po vandenų nuleidimo. pirmąkart per 6h. Jei gimdyčiau dar kartą, taip pat nesitarčiau. Nematau reikalo. Aišku, mano apsisprendimą labai įtakojo tai, kad nėštumai nekomplikuoti, nerizikingi, cp indikacijų nebuvo, kitu atveju, gal ir tarčiausi, kad būtų ramiau...
Atsakyti
pirma karta tariausi sumokejau isviso 1000lt,viskas baigesi cezariu,prieziura buvo puiki,gavau vienviete palata,.

antra kart gimdziau ana menesi,buvo planinis cezaris,bet nesitariau su niekuo,prieziura buvo sakyciau dar geresne negu pirma karta,ir vistiek vienviete palata gavau

tai as manau jei nera jokiu komplikaciju galima ir nesitarti
Atsakyti
Mamytes paaiskinkit man kaip reikia elgtis kai planuojamas CP? Kiek zinau ginekologe, kuri seka nestuma, turi israsyti siuntima ir kas su juo? Kaip ir kur reikia kreiptis? Ar leidzia pasirinkti gydytoja kai is anksto nesitariama su jokiu?
Atsakyti
QUOTE(Milisa @ 2012 06 25, 20:36)
Mamytes paaiskinkit man kaip reikia elgtis  kai planuojamas CP? Kiek zinau ginekologe, kuri seka nestuma, turi israsyti siuntima ir kas su juo? Kaip ir kur reikia kreiptis? Ar leidzia pasirinkti gydytoja kai is anksto nesitariama su jokiu?

su siuntimu kreipiatės į gimdymo namus, kuriuose planuojate gimdyti..ten jus pakonsultuos budintis gydytojas, pasiūlys CP datą, tada tą suplanuotą dieną atvažiuosit į GN ir jums CP padarys tą dieną budintis gydytojas..Jeigu nesitarsit su jokiu konkrečiu gydytoju.
Atsakyti
O su kuo tartis? Su gydytoju? Ar su akušere? Ar su abiem???
Atsakyti
QUOTE(Versus12 @ 2012 06 30, 15:35)
O su kuo tartis? Su gydytoju? Ar su akušere? Ar su abiem???

Į jūsų klausimą, ar tartis su gydytoju, ar su akušere (su abiem tikrai nereikia), konkretaus atsakymo nebus, nes kiekviena elgiasi skirtingai, tai ir jums spręsti tik individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 01, 12:58)
Į jūsų klausimą, ar tartis su gydytoju, ar su akušere (su abiem tikrai nereikia), konkretaus atsakymo nebus, nes kiekviena elgiasi skirtingai, tai ir jums spręsti tik individualiai  4u.gif

Na jo, suprantu, kaip ir viska galima spresti individualiai, bet dar nesu gimdziusi tai kaip ir nezinau tiksliai kieno vaidmuo yra svarbiausia ir su kuo geriau tartis, del to klausiu jau gimdziusiu moteru nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versus12 @ 2012 07 02, 10:07)
Na jo, suprantu, kaip ir viska galima spresti individualiai, bet dar nesu gimdziusi tai kaip ir nezinau tiksliai kieno vaidmuo yra svarbiausia ir su kuo geriau tartis, del to klausiu jau gimdziusiu moteru nuomones smile.gif

nuomonių bus daug ir įvairių, kaip apsispręsit? vienoms labiau gydytojas gimdymo metu padėjo šalia būdamas, kitoms užteko ir akušerės, kitos išvis nesitarė ir pagimdė.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , gal kam neseniai buvo atliktas CP ir kiek už tai atsidėkojote, mokėjote gydytojai? Lauksiu atsakymų į az.
Atsakyti
Aš abu kartus tariausi, man taip ramiau, pirmąkart gimdžiau pas tą, pas kurią lankiausi viso nėštumo metu, o antrąkart ji kaip tik buvo išvažiavusi, rekomendavo kitą gerą gydytoją, tai nuėjom su ja susipažinti, irgi tokia pati miela kaip maniškė, dabar net nežinau, pas kurią geriau bus trečią gimdyt smile.gif Atsiskaitymas tai jau vyro reikalas biggrin.gif
Atsakyti