Nesitariau. Likau viskuo patenkinta. Visi elgėsi žmoniškai. Priežiūros ir rūpesčio tiek per gimdymą, tiek po jo užteko
As nesitariau. Ir esu patenkita labai labai Gyditoja superine rupinosi manim iki tol kol isveze is gimdyklos jau i palata po visko Visa saremiu laika kol atsivere kaklelis rupinosi nors vyras buvo sale daktare kaip mama manim rupinos, akusere irgi superine buvo. Esu labai patenkinta kad nesitariau ir visas ciki piki
Nesitariau, bet gydytoja ir akušerė buvo nuostabios - paslaugios, malonios...
Po gimdymo simboliškai atsidėkojom, nes tikrai buvo už ką - visos dirbom kaip komanda
Ir kas maloniausia, kad po "atsidėkojimo" abi elgėsi taip pat, kaip ir prieš tai - be jokio papildomo meilikavimo, ar pataikavimo. Gerbiu tokius žmones
Po gimdymo simboliškai atsidėkojom, nes tikrai buvo už ką - visos dirbom kaip komanda
Ir kas maloniausia, kad po "atsidėkojimo" abi elgėsi taip pat, kaip ir prieš tai - be jokio papildomo meilikavimo, ar pataikavimo. Gerbiu tokius žmones
Nerandu kur paklausti, tai uzklausiu cia.
O jei as visa nestuma noriu lankytis pas viena gine,
kuri gera ir pigiau kainuoja, o gimdyt noriu pas kita,
bet ten lankytis negaliu visa nestuma nes brangu.
Tai nuo kurios savaites man reiktu eiti jau pas ta, pas kuri gimdysiu?
O jei as visa nestuma noriu lankytis pas viena gine,
kuri gera ir pigiau kainuoja, o gimdyt noriu pas kita,
bet ten lankytis negaliu visa nestuma nes brangu.
Tai nuo kurios savaites man reiktu eiti jau pas ta, pas kuri gimdysiu?
nesitariau ir niekam neatsidekojom. Nezinau, ar geras mano poziuris, bet toks yra tas gydytoju darbas - priimti gimdyma. Juk man uz mano kasdienini darba tai niekas papildomai neatsidekoja, mes visi uz savo darba gauname atlyginima... palikome personalui kelias dezutes saldainiu, tiesiog kad gyvenima pasisaldintu ir viskas. Tarciausi nebent tik tokiu atveju, jei gale nestumo butu buve kokiu komplikaciju, jei kas negerai butu buvem, tada gal ramiau gimdyciau, jei su gydytoju butu sutarta... bet kitu, atveju, jei viskas moteriai gerai, nematau reikalo tartis... nieko kitaip gydytojai tikrai neatliks, jei ir butu susitarta...
kita karta tarciausi tikrai
taip, jie dirba savo darba, dirba ir tiek, ir jiems nelabai rupi kaip tau skauda, ateina pasiziuri ir iseina, o kad skausmai milziniski - tai gi naturali veikla, ir kol pakviete anasteziologe, tai jau per velu buvo ir epidura daryt, o kai pasakiau kad atsilyginsiu, tai tada tik pradejo aplink sokinet, tokia mano situacija buvo
taip, jie dirba savo darba, dirba ir tiek, ir jiems nelabai rupi kaip tau skauda, ateina pasiziuri ir iseina, o kad skausmai milziniski - tai gi naturali veikla, ir kol pakviete anasteziologe, tai jau per velu buvo ir epidura daryt, o kai pasakiau kad atsilyginsiu, tai tada tik pradejo aplink sokinet, tokia mano situacija buvo
po pirmojo kosmaro, su antru gimdymu jau tariausi
per si gimdyma nesitariau, tai buvo didziausia klaida, nedaug truko iki nelaimes, kita karta is anksto tarsiuos.
Prieš gimdymą nesitariau su niekuo ir viskas vyko sklandžiai. Aišku atsakingai rinkausi gimdymo namus. Gimdymas buvo sklandus, puikus gydytojas bei personalas Aišku, gerai kai viskas gerai, man matomai pasisekė Beje, gimdžiau VGN.
Pirma tariausi, jau tik pastojus atsaingai rinaus gydytoja, kad pas ja galeciau lankytis ir nestumo metu, o taip pat ji galetu priimt gimdyma. Na viskas buvo gerai. Pastojus su antru, vel lankiaus pas ta pacia, gale nestumo atsargiai paklausiau ar atvaziuotu vel, kai prasidetu gimdymas, ji pasake, jei norit, tai atvaziuosiu Tai toks susitarimas ir buvo, nes kazkaip giliai viduj kirbejo, kad vaziuosiu nepaskambinus jai. Taip ir buvo. Nuvykom i GN, pasitiko nerealiai faina akusere visa laika buvo salia ir padejo kaip tik imanydama. Prieziura po gimdymo, buvo taip pat nerealesne. Kazkodel atrodo, kad viskas si syki buvo kiek geriau, bet po to suprantu, kad pati i viska reagavau kitaip. Suprantu ir tas kurios tariaisi, ir tas kurios ne. As nesigailiu nei del vieno sprendimo, pirmas gimdymas viskas baisu, didele nezinia, o antra kart viska zinai, todel ir jautiesi drasiau Kad ir kaip butu, nuo nelaimiu nieks nesam apsaugotos ir ne visada tai buna gydytoju kalte..
Keturis kartus gimdžiau ir nei karto nesitariau. Viskas vyko labai sklandžiai ir puikiai. Ačiū visiems gydytojams, visi buvo nuostabūs.