QUOTE(mamyte# @ 2008 10 13, 14:03)
puiki nuomone
kodel anksciau visos be issidirbinejimu pagimdydavo? ka dabar jau negali?
o kodėl tu parašius savo profily vaikas: Emilija ir rytdienos gimimo data? Juk šiandien dar tik spalio 14.
nu va kai pagimdysi "be išsidirbinėjimų", tada gal ir pavyks suprasti, dėl ko tie išsidirbinėjimai
QUOTE(trudeme @ 2008 10 13, 20:21)
Galvoju, kad susitarimas yra daugiau mados ir prestižo reikalas. Juk tada galima pasigirti prieš kitas, kad.. "mokėjau 1000 Lt, gydytojas/a stovėjo šalia, nugarą masažavo ir pan..".
aš mokėjau už gimdymą. Bet kaina - tai būtent ir yra tas dalykas, apie ką iš viso nenorėčiau kažkam pasigirti ar pasipasakoti.
Labiau norėčiau pasipasakoti apie tai, kad šalia turėjau, garantuotai turėjau, SAVO DARBO PROFESIONALĄ, ir labai pasitikėjau, labai. Jaučiausi laisva klausti ir įkyrėti savo mintimis, abejonėmis ir t.t. Jaučiausi rami ir viską žinanti apie save, žinanti tiek, kiek man kilo klausimų ir į visus gavau atsakymus. Juk tai ir yra didžiausias komfortas - kada apie savo nėštumą, o vėliau ir gimdymą, leliuko padėtį žinai tiek, kiek nori, kada nesigėdini klausti, o viską išgirdus, dar tau pasako - na, dar kas nors domina?
Juk rutinoje tai nerealu.
QUOTE(Maliku @ 2008 10 13, 21:30)
Juk gydytojas nežino ar paskutinį sykį gimdei, jei - ne, tai gal ir kitą sykį pasirinksi jį
nu gal ir toks variantas galimas... bet man labiau norisi tikėti, kad gydytojas, pasakęs "labas", ateis pasakyti ir "iki pasimatymo", ar "viso gero".
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...