Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Nu geras, kokios visos issigandusoios buna pries gimdymas ir kaip viskas paprasta ir aisku tampa po visko;))) Ir kokie juokingi tie klausimai atrodo....po to. Nebijokite, vaikeliu Jus tikrai visos sulauksite, svarbiau bus poto Juos uzauginti;) Laikykites!
Atsakyti
Manau priklauso nuo situacijos. Suprantu ir tas, kurios nesitaria ir tas, kurios tariasi. As tariausi.

Nestumo pradzioje galvojau, kad butinai tarsiuos. Paskui galvojau, o su kuo as tarsiuosi, jei nei vienos gydytojos nepazistu toje ligonineje, kurioje zadu gimdyti. Negi rinksiuosi gydytoja tik todel, kad apie ja gerai atsiliepia inernete forumuose? Gal vienam ji gera, o kitam ne. Bet paskutines savaites teko pagulet patologiniam skyriuj, kadangi priziurejo viena gydytoja, zinojo visa ligos istorija, net abejoniu nekilo, kad tureciau tartis gimdyti pas ja. Ir labai dziaugiuosi, kad tariausi, nes vyras koridoriuje sake tokiu fintu prisiklause..kai vienas gydytojas begioja per kelias gimdyklas, jei gimdymas komplikuotas, manau nieko gero nebutu...O mano gydytoja visa laika buvo salia manes ir priziurejo, jauciausi zymiai ramiau. Jei gimdysiu kada antra karta, manau tarsiuosi butinai vel.
Atsakyti
Žinot, aš irgi visą laiką galvojau, kad tarsiuos su gyd., nuo nėštumo pradžios žinojau net pas kurį, bet atsitiko taip, kad staiga persigalvojau.
Artėja man gimdymas, todėl nuėjau aš pas tą gyd. pasišnekėti ir paprašyti,kad jis priimtų mano gimdymą. Labai gaila, bet jis pasakė, kad mano gimdymo termino metu jis atostogaus... Sakau aš puikiai jaučiuosi ir tikiuosi, kad sulauksiu, kol jis grįš. Maloniai pakalbėjęs pasiūlė pažiūrėti kiek atsivėręs kaklelis. Žinoma ir man buvo įdomu, ar jau greitai susitiksiu su savo lelyte. Jaučiau, kaip jis įkišęs ranką pasukiojo ir pasakė, kad kaklelis jau atsidaręs 4 cm ir šią savaitę (dar iki jo atostogų pradžios ) aš pagimdysiu. Su nerimu namie laukiau kol jau prasidės man gimdymas. Bet praėjo viena diena, antra, trečia, aš vis dar negimdau, nors gyd. užtikrino, kad tikrai gimdysiu.
Nuvažiavau aš pas savo ginekologę, pas kurią lankiausi visą nėštumą. Ji pažiūrėjus kaklelį pasakė, kad jis atsivėręs tik 2 cm ir gimdysiu numatytą datą.
Tas gyd. labai žemai krito mano akyse specialiai bandydamas praplėsti kaklelį, kad tik spėtų priimti mano gimdymą ir gauti papildomų pinigėlių...
Dabar tikrai žinau, kad su niekuo nesitarsiu ir jokių kyšių niekam duosiu.
Sėkmės renkantis arba nesirenkant gydytojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2011 04 22, 19:14)
Žinot, aš irgi visą laiką galvojau, kad tarsiuos su gyd., nuo nėštumo pradžios žinojau net pas kurį, bet atsitiko taip, kad staiga persigalvojau.
Artėja man gimdymas, todėl nuėjau aš pas tą gyd. pasišnekėti ir paprašyti,kad jis priimtų mano gimdymą. Labai gaila, bet jis pasakė, kad mano gimdymo termino metu jis atostogaus... Sakau aš puikiai jaučiuosi ir tikiuosi, kad sulauksiu, kol jis grįš. Maloniai pakalbėjęs pasiūlė pažiūrėti kiek atsivėręs kaklelis. Žinoma ir man buvo įdomu, ar jau greitai susitiksiu su savo lelyte. Jaučiau, kaip jis įkišęs ranką pasukiojo ir pasakė, kad kaklelis jau atsidaręs 4 cm ir šią savaitę (dar iki jo atostogų pradžios ) aš pagimdysiu. Su nerimu namie laukiau kol jau prasidės man gimdymas. Bet praėjo viena diena, antra, trečia, aš vis dar negimdau, nors gyd. užtikrino, kad tikrai gimdysiu.
Nuvažiavau aš pas savo ginekologę, pas kurią lankiausi visą nėštumą. Ji pažiūrėjus kaklelį pasakė, kad jis atsivėręs tik 2 cm ir gimdysiu numatytą datą.
Tas gyd. labai žemai krito mano akyse specialiai bandydamas praplėsti kaklelį, kad tik spėtų priimti mano gimdymą ir gauti papildomų pinigėlių...
Dabar tikrai žinau, kad su niekuo nesitarsiu ir jokių kyšių niekam duosiu.
Sėkmės renkantis arba nesirenkant gydytojus  4u.gif

g.gif Na jeigu taip paprasta ta kakleli rankomis prapliesti, tai kam tada skatinamuosius vaistus naudoja - vienas, du ir prapletei laugh.gif
Kazkoks matyt naujas budas gimdymo skatinimo ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 04 22, 22:09)
g.gif Na jeigu taip paprasta  ta kakleli rankomis  prapliesti, tai kam tada skatinamuosius vaistus naudoja - vienas, du ir prapletei laugh.gif

O kodėl jis man sakė, kad 4 cm, jei ginekologė tvirtino, jog 2 cm. Ant 2 cm apsirikti, tai irgi gydytojas.... O jeigu per patį gimdymą apsiriks 2 cm, tai ir gimdą taip galima suplėšyti. Sakys jau atsivėrę 10 cm o bus tik 8 cm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obelėlė: 23 balandžio 2011 - 08:43
QUOTE(Leonsija @ 2011 04 22, 21:09)
g.gif Na jeigu taip paprasta  ta kakleli rankomis  prapliesti, tai kam tada skatinamuosius vaistus naudoja - vienas, du ir prapletei laugh.gif

rankomis galima praplesti kakleli
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 04 23, 10:44)
rankomis galima praplesti kakleli

As suprantu, kad galima ( rankomis daug ka galima praplesti, kur jau tam kakleliui), bet turbut ne tokioje situacijoje, per apziura,
ir matomai tai turetu buti gan skausminga, kiek isivaizduoju g.gif .

Na bet tema ne apie tai blush2.gif , tiesiog uzkluvo tokia ...biski nesamone biggrin.gif ( atsiprasau nesamones autores 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 23 balandžio 2011 - 21:58
QUOTE(Leonsija @ 2011 04 23, 22:57)
As suprantu, kad galima ( rankomis daug ka galima praplesti, kur jau tam kakleliui), bet turbut ne tokioje situacijoje, per apziura,
ir matomai tai turetu buti gan skausminga, kiek isivaizduoju  g.gif .

Na bet tema ne apie tai  blush2.gif , tiesiog uzkluvo tokia ...biski nesamone  biggrin.gif ( atsiprasau nesamones autores  4u.gif  )

Aš atleidžiu, jei tai tikrai nesąmonė, bet skaudėjo nežmoniškai, vos išėjau iš kabineto, visa dieną gulėjau, kraujavau...
Atsakyti
As galvojau, kad nestumo pabaigoje apsispresiu, t.y. jei viskas gerai tai nesitarsiu, o jei kas ne taip tai prasysiu, kad mano gydytoja butu per gimdyma. Tai taip ivyko, kad mazylis nenorejo apsiversti ir tam, kad isvengti komplikaciju buvo nuspresta daryti Cezari, todel ilgai nemasciau ir susitariau su gydytoja. Viskas praejo labai gerai, jokiu baimiu pries operacija net nebuvo, o ir randas man atrodo ganetinai mazas ir grazus (kas irgi priklauso ir nuo gydytojo), o mazylio bambute is vis nereali, nesu maciusi tokios dailios bambutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2011 04 24, 09:51)
Aš atleidžiu, jei tai tikrai nesąmonė,  bet skaudėjo nežmoniškai, vos išėjau iš kabineto, visa dieną gulėjau, kraujavau...

Nieko sau blink.gif blink.gif blink.gif
Tai tada atsiprasau blush2.gif .
Tiesiog neisivaizduoju, kad mane taip kasnors apziuretu g.gif ,
matomai iki atostogu tikrai toks gydytojas nedagyventu...
Su tokiu sadistu tikrai nesitarciau schmoll.gif
Manau butu idomu kas toks, kad kitos mamytes galetu pasisaugoti ax.gif .
Atsakyti
Ar kas nors lankotės pas Žiobaką ir planuojat pas jį gimdyti? Aš lyg ir tariausi pas jį, bet negarantavo, kad priims gimdymą.. :/
Atsakyti
As nesitariau ir labai patemnkinta, gydytoja net nebuvo nosies ikisusi per gimdyma. jei viskas gerai, tai nemanau, kad verta tartis, nebent daug uzdirbat biggrin.gif as tai mieliau savo kudikeliui leidziu tuos pinigelius smile.gif
Atsakyti