Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Va va... Islepina tokie zmones, kurie "duoda", o paskui stebisi, kad kazkas kazko nepadaro taip greitai ir gerai, kaip noretusi, nes laukia pinigelio... Fui, kaip baisu.
Atsakyti
Aš manau, kad jeigu jau tariesi konkrečiai su gydytoju dėl gimdymo ir jis specialiai atvažiuoja, tai ir atsidėkoji. Negražu kažkaip kitaip.. O jeigu gimdai pas tą, kuris pakliuvo, kaip tuo metu budintis, tai nematau reikalo nieko duoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 04 11, 09:31)
ir ne tik kaip greitai bet ir kaip gerai  unsure.gif
mano nuomonė tokia, kad man mano vaikutis  svarbiau už pinigus  thumbup.gif

Pritariu 4u.gif O as manau gydytojai atliks savo gerai taip ar taip. Nors as tariausi abu kartus tongue.gif
Atsakyti
As nusprendziau nesitarti smile.gif nebent pagal situacija matysim, kad reikia duot, tai duosim kokius 50lt smile.gif bet ne 500-800lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2011 04 12, 22:02)
As nusprendziau nesitarti  smile.gif nebent pagal situacija matysim, kad reikia duot, tai duosim kokius 50lt  smile.gif bet ne 500-800lt  doh.gif

50lt blink.gif ,pagal situacija blink.gif o kokia situacija turetu but verta 50lt g.gif Beje tuos 500-800lt ir duoda tie kurie susitaria su savo gyditoju 4u.gif Aisku jei jus "na ura "vaziuojat,tokiu sumu ner ko moket,nu bet ir 50lt schmoll.gif tada geriau nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 15 balandžio 2011 - 12:07
Moterys, ar jus durnos? Kam jus pratinat gydytojus prie kysiu, kad jiem tai norma atrodo?
Neturit kur det pinigu geriau gimdykit privaciai.
Atsakyti
QUOTE(Dua @ 2011 04 17, 16:57)
Moterys, ar jus durnos? Kam jus pratinat gydytojus prie kysiu, kad jiem tai norma atrodo?

Jeigu jus tokia protinga , tai gal bent kainomis galetumete pasidometi mirksiukas.gif .
Gal suprastumete skirtuma tarp privataus gimdymo uz 5000 ir neprivataus uz 1000 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visata8: 17 balandžio 2011 - 18:48
QUOTE(RVJ @ 2011 04 06, 07:39)
Tai yra viena iš papildomai mokamų paslaugų. Kiekvienoje ligoninėje yra iškabinta informacija apie įvairias papildomas mokamas paslaugas.

Džiaugiuosi, kad yra tokia galimybė - pasirinkti tą patį profesionalų gydytoją specializuotai nėštumo priežiūrai ir gimdymui.

Motyvai, priežastys dėl ko pasirinkau gydytoją:
mano atsakingumas ypatingu periodu,
gydytojo profesionalumas  (išvengti rizikos ir tikėtis pačios profesionaliausios pagalbos),
psichologiniai aspektai (nepatirti streso, išvengti panikos, neatsidurti nežinomybėje ir užtikrintai jaustis),
emociniai aspektai (pacientės ir gydytojo bendravimo ryšys ir supratimas, tinkmas išaiškinimas),
privatumo aspektas (išvengti daugybės besikeičiančių gydytojų),
iš anksto apsiprasti su aplinka, personalu, esama tvarka, pakankamai turėti informacijos,
geresnių sąlygų sudarymas,
galimybės ir didesnės tikimybės, esant poreikiui, pasinaudoti ir kitomis mokamomis paslaugomis,
konsultacijos po gimdymo, sekantis nėštumas ir gimdymas.

drinks_cheers.gif
mergaitės, reikia tik džiaugtis, kad lt tokia galimybė yra, yra pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(visata8 @ 2011 04 17, 19:47)
Jeigu jus tokia protinga , tai gal bent kainomis galetumete pasidometi  mirksiukas.gif .
Gal suprastumete skirtuma tarp privataus gimdymo uz 5000 ir neprivataus uz 1000 ?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitur,bet Ukmergėj tikrai neverta tartis su gydytojų thumbup.gif Čia turbūt nesitarus geriau nei kur nors susitarus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dua @ 2011 04 17, 15:57)

Na ne durnos 4u.gif O prie kysiu cia jau musu teveliai daktarus pripratino,mums to daryt nebereikia biggrin.gif priprate yra,naivu tiketis kad taip greit atpras irnesakyk.gif
O beje as ir neduodu kysio,as susitariu,tada po visko susimoku uz suteikta paslauga 4u.gif Tai abipusis susitarimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Pamažu ir mes artėjam...
Skaitau, bet ne viską suprantu...

Lankausi Antakalnyje pas ginekologę - akušerę. Bet gimdyti norėčiau Vilniaus gimdymo namuose. Ar galiu tartis su savo ginekologe - akušere, kad ji priimtų gimdymą? Ir iš vis - kaip ir kokiu principu viskas vyksta? Na, susitariam, kad ji priima gimdymą, taip? Ir jinai turi atvažiuot į ligoninę ar kaip?

Ir dar - tarkim, man suėjo terminas, o gimdymas dar neprasideda. Į ką man kreiptis ir kada, kad skatintų? Važiuoti į ligoninę kažkokią? Skambinti gydytojai ar kaip?
Visiškai susipainiojau... blink.gif
Atsakyti