Va va... Islepina tokie zmones, kurie "duoda", o paskui stebisi, kad kazkas kazko nepadaro taip greitai ir gerai, kaip noretusi, nes laukia pinigelio... Fui, kaip baisu.
Aš manau, kad jeigu jau tariesi konkrečiai su gydytoju dėl gimdymo ir jis specialiai atvažiuoja, tai ir atsidėkoji. Negražu kažkaip kitaip.. O jeigu gimdai pas tą, kuris pakliuvo, kaip tuo metu budintis, tai nematau reikalo nieko duoti.
QUOTE(sandruciukass @ 2011 04 11, 09:31)
ir ne tik kaip greitai bet ir kaip gerai
mano nuomonė tokia, kad man mano vaikutis svarbiau už pinigus
mano nuomonė tokia, kad man mano vaikutis svarbiau už pinigus
Pritariu O as manau gydytojai atliks savo gerai taip ar taip. Nors as tariausi abu kartus
As nusprendziau nesitarti nebent pagal situacija matysim, kad reikia duot, tai duosim kokius 50lt bet ne 500-800lt
QUOTE(kristiene @ 2011 04 12, 22:02)
As nusprendziau nesitarti nebent pagal situacija matysim, kad reikia duot, tai duosim kokius 50lt bet ne 500-800lt
50lt ,pagal situacija o kokia situacija turetu but verta 50lt Beje tuos 500-800lt ir duoda tie kurie susitaria su savo gyditoju Aisku jei jus "na ura "vaziuojat,tokiu sumu ner ko moket,nu bet ir 50lt tada geriau nieko
QUOTE(Dua @ 2011 04 17, 16:57)
Moterys, ar jus durnos? Kam jus pratinat gydytojus prie kysiu, kad jiem tai norma atrodo?
Neturit kur det pinigu geriau gimdykit privaciai.
Jeigu jus tokia protinga , tai gal bent kainomis galetumete pasidometi .
Gal suprastumete skirtuma tarp privataus gimdymo uz 5000 ir neprivataus uz 1000 ?
QUOTE(RVJ @ 2011 04 06, 07:39)
Tai yra viena iš papildomai mokamų paslaugų. Kiekvienoje ligoninėje yra iškabinta informacija apie įvairias papildomas mokamas paslaugas.
Džiaugiuosi, kad yra tokia galimybė - pasirinkti tą patį profesionalų gydytoją specializuotai nėštumo priežiūrai ir gimdymui.
Motyvai, priežastys dėl ko pasirinkau gydytoją:
mano atsakingumas ypatingu periodu,
gydytojo profesionalumas (išvengti rizikos ir tikėtis pačios profesionaliausios pagalbos),
psichologiniai aspektai (nepatirti streso, išvengti panikos, neatsidurti nežinomybėje ir užtikrintai jaustis),
emociniai aspektai (pacientės ir gydytojo bendravimo ryšys ir supratimas, tinkmas išaiškinimas),
privatumo aspektas (išvengti daugybės besikeičiančių gydytojų),
iš anksto apsiprasti su aplinka, personalu, esama tvarka, pakankamai turėti informacijos,
geresnių sąlygų sudarymas,
galimybės ir didesnės tikimybės, esant poreikiui, pasinaudoti ir kitomis mokamomis paslaugomis,
konsultacijos po gimdymo, sekantis nėštumas ir gimdymas.
Džiaugiuosi, kad yra tokia galimybė - pasirinkti tą patį profesionalų gydytoją specializuotai nėštumo priežiūrai ir gimdymui.
Motyvai, priežastys dėl ko pasirinkau gydytoją:
mano atsakingumas ypatingu periodu,
gydytojo profesionalumas (išvengti rizikos ir tikėtis pačios profesionaliausios pagalbos),
psichologiniai aspektai (nepatirti streso, išvengti panikos, neatsidurti nežinomybėje ir užtikrintai jaustis),
emociniai aspektai (pacientės ir gydytojo bendravimo ryšys ir supratimas, tinkmas išaiškinimas),
privatumo aspektas (išvengti daugybės besikeičiančių gydytojų),
iš anksto apsiprasti su aplinka, personalu, esama tvarka, pakankamai turėti informacijos,
geresnių sąlygų sudarymas,
galimybės ir didesnės tikimybės, esant poreikiui, pasinaudoti ir kitomis mokamomis paslaugomis,
konsultacijos po gimdymo, sekantis nėštumas ir gimdymas.
mergaitės, reikia tik džiaugtis, kad lt tokia galimybė yra, yra pasirinkimas
QUOTE(visata8 @ 2011 04 17, 19:47)
Jeigu jus tokia protinga , tai gal bent kainomis galetumete pasidometi .
Gal suprastumete skirtuma tarp privataus gimdymo uz 5000 ir neprivataus uz 1000 ?
Nežinau kaip kitur,bet Ukmergėj tikrai neverta tartis su gydytojų Čia turbūt nesitarus geriau nei kur nors susitarus
QUOTE(Dua @ 2011 04 17, 15:57)
Moterys, ar jus durnos? Kam jus pratinat gydytojus prie kysiu, kad jiem tai norma atrodo?
Na ne durnos O prie kysiu cia jau musu teveliai daktarus pripratino,mums to daryt nebereikia priprate yra,naivu tiketis kad taip greit atpras
O beje as ir neduodu kysio,as susitariu,tada po visko susimoku uz suteikta paslauga Tai abipusis susitarimas
Sveikos, merginos
Pamažu ir mes artėjam...
Skaitau, bet ne viską suprantu...
Lankausi Antakalnyje pas ginekologę - akušerę. Bet gimdyti norėčiau Vilniaus gimdymo namuose. Ar galiu tartis su savo ginekologe - akušere, kad ji priimtų gimdymą? Ir iš vis - kaip ir kokiu principu viskas vyksta? Na, susitariam, kad ji priima gimdymą, taip? Ir jinai turi atvažiuot į ligoninę ar kaip?
Ir dar - tarkim, man suėjo terminas, o gimdymas dar neprasideda. Į ką man kreiptis ir kada, kad skatintų? Važiuoti į ligoninę kažkokią? Skambinti gydytojai ar kaip?
Visiškai susipainiojau...
Pamažu ir mes artėjam...
Skaitau, bet ne viską suprantu...
Lankausi Antakalnyje pas ginekologę - akušerę. Bet gimdyti norėčiau Vilniaus gimdymo namuose. Ar galiu tartis su savo ginekologe - akušere, kad ji priimtų gimdymą? Ir iš vis - kaip ir kokiu principu viskas vyksta? Na, susitariam, kad ji priima gimdymą, taip? Ir jinai turi atvažiuot į ligoninę ar kaip?
Ir dar - tarkim, man suėjo terminas, o gimdymas dar neprasideda. Į ką man kreiptis ir kada, kad skatintų? Važiuoti į ligoninę kažkokią? Skambinti gydytojai ar kaip?
Visiškai susipainiojau...