As manau, kad verta tartis, nes gali pasirinkti gydytoja, zinai jo profesonaluma, tai garantuoti turi atsipalaidavima ir ramybe gimdymo metu. Mano abu gimdymai buvo susitarti, nors skiriasi kaip diena ir naktis. Abu kartus tiesa buvo skambinta is auksciau taip sakant, bet po to vis tiek atsilyginta. Vat antrasis gimdymas buvo tobulas, ir manau tik gydytojos profesonalumo deka. Atvykau esant nereguliariems saremiams diena pas ja i kabineta, apziurejo, pakrapste - taip paskatino kad gimdyciau butent ta diena. Pabaigoje mano vaiko sirdeles duziai pasyviai girdejosi, todel ir del tos priezasties nevertejo delsti. Taigi buvau nusiusta i priimamaji, be jokiu laukimu pirma praleido, gimdykloje susitikau su gydytoja. Taip gydytoja tik kartais uzeidavo, bet lygiai tiek kiek reikejo. Tai ji o ne akusere nuleido man vandenis paskatindama veikla, ji po valandos tik pamacius skausmingus prasidejusius saremius, liepe nuskausminti epiduru, nes nera ko toki skausma kenteti. Ji viska padare kad neplysciau, kirpo minimaliai, net nejutau. Ir svarbiausia - kai reikejo sutvarkyti ir graziai susiusti - ji susiuvo, taiip garantuodama man kokybiska ir greita gijima. Jau po 5 valandu as be svaigulio vaiksciojau, kita ryta sedejau prie kompo ir rasinejau SM apie puiku gimdyma ir savo mazyle. Pati abi dienas atejo, apziurejo tarpviete, patikrno kraujo isbeganti kieki, nereikejo isvykstant net ant kedutes lipti, nes daktare jau mane buvo apziurejusi. Po 2 dienu laiminga grizau namo. Nors mano vyras nemazai dirba, velai grizta namo, tada jau 2 men esant kudikiui isvyko menesiui i uzsieni - man tai nesudare sunkumu bunant su dviem vaikais, turejau pilna jegu, jokiu problemu del tarpvietes ar kt. nemaloniu dalyku. Zinoma buvau mokamoj vienvietej, turejau issvajota ramybe. Tik del to mani antrasis 3,5 val trukes gimdymas buvo idealus.
Laukiuosi treciojo, svajoju vel susitarti su sia gydytoja, jauciu jai didele pagarba. Jei pavyks, o taip atsitiktu kad ji negaletu atvykti ar gimdymas vyktu nakti, net nepatogu man paciai butu, todel visai nepykciau uz kita daktare, kuriai manoji paskambintu tokiu atveju. Susitarus, negalintis tavasis daktaras perleidzia tave patikimoms rankoms, viskas ir tokiu atveju buna sklandu. Man labai svarbu susitarti su prof. daktaru.
O kartais atsidekojama ne pinigais