Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

Siaip susitarus su gyd.Jis pats gali pasiulit tau nuskausminima, paguodzia tai tikrai, sumazint skausma jis nesumazins.Bet jei baigsis jo darbo valandos,kai gimdymas ipuses jis iseis ir reiks but su kitu gyd.Beje jei gimdisit pacios nesusitare dazniausiai buna akusere,gyd ateina jei kazkas viksta neaiskaus.As pvz esu patenkinta kad susitariau, nesigailiu is vis.
Atsakyti
Aš tariausi, su gydytoju, nėštumo metu ėjau privačioms konsultacijoms, tad jis gerai žinojo kokia mano padėtis. Gimdyti pradėjau naktį, klinikose nebuvo vietų tad pasiūlė važiuoti kitur, bet kai pasakiau kad susitarus - vieta iš karto atsirado. Gydytojui paskambinus jis netruko atvažiuoti ir buvo iki tol kol mane perkėlė į palata. Viskas super, priežiūra thumbup.gif Tuo labiau kad tariesi su profesionalu ir žinai kam patiki vaikučio atėjimą.
Atsakyti
mano manymu neverta,nebent zinant kad tikrai bus CP
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 12 02, 23:50)
mano manymu neverta,nebent zinant kad tikrai bus CP

As del cezario kaip tik nesitarciau. Nors ir su paprastais gimdymais nesitariau.
Atsakyti
Aš esu PRIEŠ visokius susitarimus...bet esu UŽ padėkas... man negaila atsidėkoti gydytojui už gerai atliktą darbą...už priežiūrą... bet esu PRIEŠ davimą, kad jis tą darbą atliktų.

Ir mano asmeninė nuomonė yra tokia - visos mes skirtingos... visoms skirtingai praeina gimdymas... ir niekas nėra apsaugotas nuo gimdymo komplikacijų.. ir pinigai čia mažai padės
Atsakyti
Juk civilizuotais laikas gyvenam. Yra oficialios papildomos mokamos paslaugos - pasirenkant profesionalų gydytoją. Nemanau, kad verta rizikuoti savo ir vaikučio sveikata, kai šiais laikais sudarytos tokios galimybės ir yra pasirinkimo laisvė, ir pacientų teisė.
Gydytojas gydytojui nėra lygus savais gebėjimais, pasitaiko tokių atvejų, kad gydytojo profesionalumas labai daug ką gali ir reiškia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 05 gruodžio 2010 - 12:59
QUOTE(lenciajka @ 2010 12 05, 00:07)
Aš esu PRIEŠ visokius susitarimus...bet esu UŽ padėkas... man negaila atsidėkoti gydytojui už gerai atliktą darbą...už priežiūrą... bet esu PRIEŠ davimą, kad jis tą darbą atliktų.

Ir mano asmeninė nuomonė yra tokia - visos mes skirtingos... visoms skirtingai praeina gimdymas... ir niekas nėra apsaugotas nuo gimdymo komplikacijų.. ir pinigai čia mažai padės

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasitaiko situacijų - kai gydytojas dėl riboto profesionalumo priima netinkamą sprendimą. Taip nutiko ir mums, ko pasekoje laukia papildoma operacija, pergyvenimas ir planų sujaukimas.
Atsakyti
As taip pat nesitariu su jokiu gydytoju, o po gimdymo atsidekoti niekas nedraudzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2010 12 05, 12:56)
Gydytojas gydytojui nėra lygus savais gebėjimais, pasitaiko tokių atvejų, kad gydytojo profesionalumas labai daug ką gali ir reiškia.

Tikrai taip drinks_cheers.gif Kaip ir bet kurioj kitoj srity - yra daugiau patyre, kvalifikuoti ir maziau profesionalus darbuotojai, vieni sugeba greiciau, profesionaliau viska atlikti, kiti - ne.

QUOTE(Musyte_ @ 2010 12 06, 12:25)
As taip pat nesitariu su jokiu gydytoju, o po gimdymo atsidekoti niekas nedraudzia  smile.gif

Na, siaip atsidekojimas po visko - toks pats kysis mirksiukas.gif
http://verslas.delfi...u.d?id=17600355

Tik siuo atveju neaisku uz ka susimoki g.gif Nei daktara pagal profesionaluma, patirti pasirenki, nei ka... tiesiog uz tiesiogines pareigas jo darbo metu susimoki.
Atsakyti
me sis pradziu labai svarsteme su vyru ka daryti, tartis ar ne, bet nugalejo tai kad nesitareme, nes jei vaziuoji nakti, o gydytoja tikrai nevaziuotu, issimtis butu manau tik ta, jei vyktu planinis cezaris, tada as jau noreciau susirasti tikrai gera gydytoja.
o gimdant paciai geriau jau po visko duoti, nes matai kas ir kiek tau padejo:)
mes gydytojai nedavem, nes ji buvo arogantiska, nemaloni ir visi kiti minusai jai, o akuserei norejome duoti, bet ji neeme, o viska atliko super:) tikrai jei planinis cezaris - uz tarimasi, jei pati - ne.
Atsakyti
As tik uz tarimasi. Pirma vaika gimdziau susitarusi,gydytoja 3 val. nakties is namu atsivezem. Atbuvo saziningai visa laika prie manes, atliko visa darba, akuseres tik stumimo metu padejo. Atsilyginom jau po viska. Dabar kai prasides gimdymas ir kviesiuos. Man ramiau, kai zinau, jog esu patikimose rankose.
Gerai, jei nesitares atvaziuosi ir pataikysi ant normalios gyd. Bet kiek yra tokiu, pas kurias nenoretum papulti...
Atsakyti