Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis ar nesitarti su gydytoju?

QUOTE(Padangele @ 2010 10 22, 20:40)
nesuprantu ka turit omeny sakydamos " bet koks budintis gydytojas", ka reiskia bet koks.. tai jis ten ir dirba tam kad priimtu gimdyma o ne siaip nakti ligoninej praleistu. Niekas specialiai ligoninej nelaukia kad kas blogo nutiktu, tiesiog nereikia nusiteikt kad visi aplink kiekviena ant ausu sokines ir viskas, juk vis tiek bus kazkas is artimuju kad nesijaust viena, o gimdymas naturalus procesas su daktaru ar be jo. Kadangi esu medike tikrai macius ne viena gimdyma, komplikuota ir ne, visasi atvejais daroma kas reikia ir kaip imanoma geriau nepriklausomai tartasi ar ne. As nesiruosiu tartis, manau ir taip viskas bus ok  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai nesuprantu, ar nesitariant galvojat, kad prasidėjus komplikacijai, gydytojas stovės rankas susidėjęs ir nieko nedarys, nes nieko negavo? doh.gif

QUOTE(tuckaite @ 2010 11 24, 09:41)
o kai atejo laikas  gimdyt ji ir atliko visa darba  smile.gif

tikrai, kokį tą visą darbą atliko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 11 24, 12:49)
drinks_cheers.gif  tikrai nesuprantu, ar nesitariant galvojat, kad prasidėjus komplikacijai, gydytojas stovės rankas susidėjęs ir nieko nedarys, nes nieko negavo?  doh.gif
tikrai, kokį tą visą darbą atliko?  biggrin.gif

Oi kokia ironija. ne dėl grožio gi ten ta akušerė buvo.
Taigi, jei neaišku ką veikia akušerės per gimdymą: prižiūrėjo, sakė ką kada daryti, priėmė kūdikį, jį sutvarkė.
Atsakyti
Man ima pirstis logiska isvada, kad geriau tartis su akusere nei su gydytoja, nes is jusu pasakojimu tai atrodo, kad daugiau darbo atlieka akuseres, o apie sia praktika nekalbama ar kas nors tariasi su akusere ?
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 24, 20:57)
Man ima pirstis logiska isvada, kad geriau tartis su akusere nei su gydytoja, nes is jusu pasakojimu tai atrodo, kad daugiau darbo atlieka akuseres, o apie sia praktika nekalbama ar kas nors tariasi su akusere ?

Kiek žinau, galima tartis ir tik su akušere.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausimas toms, kurios taresi - ar jus atsidekojot daktarui (o gal ir akuserei) po gimdymo ar pries?
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 11 25, 11:27)
Sveikos,

Klausimas toms, kurios taresi - ar jus atsidekojot daktarui (o gal ir akuserei) po gimdymo ar pries?

Aišku, kad po..
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 24, 22:57)

As, kai tariausi su gydytoju (tiksliau mano mama), tai per gimdyma viskam vadovavo gydytojas, akusere tik del vaizdo buvo, bet paskui staigiai jis i operacine isveze mane cp. Tai nuostabus gydytojas Jursenas(AK).
Dabar nzn ar reiks tartis ar ne, nes pirma kart buvo reikalingas stebejimas pries pat gimdyma ligoninej.
Atsakyti
Kai gimdžiau pirmą, buvau jauna, nežinojau kur su kuo tartis, o ir pinigų per daug nebuvo - už mane susitarė mano mama. Ir ką? Gimdymas prasidėjo naktį, gydytoja pasijuto labai pavargusi ir neatvažiavo. Gimdymą priėme dvi budinčios gydytojos (pamaina pasikeitė gimdymo metu). Pagimdžiau, nenumiriau, nors gimdžiau sunkiai.
Antrą planuoju gimdyti nesitarus iš viso. Nemanau, kad gydytojai blogiau dirbs savo darbą, jei nesitikės vokelio. O pinigus geriau panaudoti vaikelio kraiteliui, arba kad ir mokamai palatai po gimdymo rolleyes.gif
Atsakyti
Oho,kokios arsios diskusijos... biggrin.gif
Na,ir as psisidedu prie tu, kurios pries tarimasi. Nemanau, kad susitarus su gydytoju, jis tau palengvins skausmus ar uz tave isstums rolleyes.gif Ir nemanau, kad kilus komplikacjoms kuris nors gydytojas stoves ir nieko nedarys, kad padetu , kadangi su juo nesitarei..
Nepersu savo nuomones niekam,tiesiog taip galvoju ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2010 11 28, 14:14)
Oho,kokios arsios diskusijos... biggrin.gif
Na,ir as psisidedu prie tu, kurios pries tarimasi. Nemanau, kad susitarus su gydytoju, jis tau palengvins skausmus ar uz tave isstums  rolleyes.gif  Ir nemanau, kad kilus komplikacjoms kuris nors gydytojas stoves ir nieko nedarys, kad padetu , kadangi su juo nesitarei..
Nepersu savo nuomones niekam,tiesiog taip galvoju ir tiek wink.gif

Visiskai sutinku cool.gif
Manau, kad labai dažnai moterys bijo skausmo, bijo būti paliktos be priežiūros ir intuityviai mąsto, kad sumokėjus, bus lengviau. Geresnė išeitis - gimdyti su vyru, kuris reikiamu momentu sulakstytų pakviesti gydytojos, jei jos šalia nebūtų...
Atsakyti
o as galiu pasakyti taip - gimdziau be pinigu - buvau ka tik gryzusi is Danijos ir susiduriau su lietuvisku mentalitetu - vyras kol nepradejo rekt kad zmonai jau reikia gimdyt - nes mate kaip as ten visa jau galus atidavinejau tai jos tol ir neatejo i palata, be to pries gimdyma uzeina kas tik nori ir duoda savo klaidingus patarimus paskui klausineja kas taip neteisingai liepe elgtis ... zodziu dabar zinau kitam tarsiuosi - nesvarbu kiek pinigu nors ir nedaug bet lietuviskas charakteris toks reikia kysio ir ji megsta cia be jo is karto piktumas ... taigis patariu geraiu nedaug bet vistiek duoti
Atsakyti
QUOTE(tabatule @ 2010 11 29, 16:44)
o as galiu pasakyti taip - gimdziau be pinigu - buvau ka tik gryzusi is Danijos ir susiduriau su lietuvisku mentalitetu - vyras kol nepradejo rekt kad zmonai jau reikia gimdyt - nes mate kaip as ten visa jau galus atidavinejau tai jos tol ir neatejo i palata, be to pries gimdyma uzeina kas tik nori ir duoda savo klaidingus patarimus paskui klausineja kas taip neteisingai liepe elgtis ... zodziu dabar zinau kitam tarsiuosi - nesvarbu kiek pinigu nors ir nedaug bet lietuviskas charakteris toks reikia kysio ir ji megsta cia be jo is karto piktumas ... taigis patariu geraiu nedaug bet vistiek duoti

O gal galit pasakyti kur gimdete?
Atsakyti