nesuprantu ka turit omeny sakydamos " bet koks budintis gydytojas", ka reiskia bet koks.. tai jis ten ir dirba tam kad priimtu gimdyma o ne siaip nakti ligoninej praleistu. Niekas specialiai ligoninej nelaukia kad kas blogo nutiktu, tiesiog nereikia nusiteikt kad visi aplink kiekviena ant ausu sokines ir viskas, juk vis tiek bus kazkas is artimuju kad nesijaust viena, o gimdymas naturalus procesas su daktaru ar be jo. Kadangi esu medike tikrai macius ne viena gimdyma, komplikuota ir ne, visasi atvejais daroma kas reikia ir kaip imanoma geriau nepriklausomai tartasi ar ne. As nesiruosiu tartis, manau ir taip viskas bus ok
QUOTE(Padangele @ 2010 10 22, 22:40)
nesuprantu ka turit omeny sakydamos " bet koks budintis gydytojas", ka reiskia bet koks.. tai jis ten ir dirba tam kad priimtu gimdyma o ne siaip nakti ligoninej praleistu. Niekas specialiai ligoninej nelaukia kad kas blogo nutiktu, tiesiog nereikia nusiteikt kad visi aplink kiekviena ant ausu sokines ir viskas, juk vis tiek bus kazkas is artimuju kad nesijaust viena, o gimdymas naturalus procesas su daktaru ar be jo. Kadangi esu medike tikrai macius ne viena gimdyma, komplikuota ir ne, visasi atvejais daroma kas reikia ir kaip imanoma geriau nepriklausomai tartasi ar ne. As nesiruosiu tartis, manau ir taip viskas bus ok
niekas ir nesako kad visi šokinės aplink kiekvieną gimdyvę todėl ir klausiu nes samdytis noriu tik dėl savo ramybės kad būtent ta gydytoja, kurios noriu priims gimdymą ir kad jis bus šalia nepaisant to bus kas iš artimųjų ar ne.
Chi chi is jusu kalbu. Is principo pries kysius. Pries 10metu gimdziau sunu ir nedaviau kysio. Vandenys nubego nakti, ligoninej patikrino ir nuejo miegoti. Sunus be vandenu isbuvo12 val. Rytine pamaina atejo ir uz galvos susieme, nes man gimda neatsidarinejo ,o traukes nuo spazmu. Na skatinamieji ir pagaliau sunelis..... Po desimt metu gimdziau dukryte. Dabar mums 8men. Vandenys nubego , o gimda neatsiveria...gydytoja dalyvavo gimdyme uz pinigus, akusere pakiso lapa , kad gimdima priims tik ji. As ir pasirasiau...su trim skatinamaisiais. Tai tartis su gydytoju ar ne? Duoti kysi ar ne?
QUOTE(Vilmute35 @ 2010 10 22, 23:00)
Chi chi is jusu kalbu. Is principo pries kysius. Pries 10metu gimdziau sunu ir nedaviau kysio. Vandenys nubego nakti, ligoninej patikrino ir nuejo miegoti. Sunus be vandenu isbuvo12 val. Rytine pamaina atejo ir uz galvos susieme, nes man gimda neatsidarinejo ,o traukes nuo spazmu. Na skatinamieji ir pagaliau sunelis..... Po desimt metu gimdziau dukryte. Dabar mums 8men. Vandenys nubego , o gimda neatsiveria...gydytoja dalyvavo gimdyme uz pinigus, akusere pakiso lapa , kad gimdima priims tik ji. As ir pasirasiau...su trim skatinamaisiais. Tai tartis su gydytoju ar ne? Duoti kysi ar ne?
nu bet ir įdomiai jei buvo susitarta su gydytoju ir jis nedalyvavo, tokiu atveju tikrai jam nemokėčiau
QUOTE(Vilmute35 @ 2010 10 23, 13:06)
Normaliai nepaaiskinau..Ne as nemokejau...kita sumokejo, prie jos ir buvo gydytoja, pas mane net neuzejo. O jei gimdai, tai ir pagimdysi, kur desies. Cia mes visus islepinom ir duoti bei tartis tapo norma. O mums kas ka duoda?
ai dabar supratau esmę, pirmą kart priešingai supratus buvau.
As nesitariau su gydytojais. Nuvaziavom su vyru i Mazyli, prieme normaliai, gimdyt papuoliau pas ta, kur labiausiai nenorejau Bet kadangi zinojau kas tai per daktare, tai nieko is jos per daug ir nesitikejau, praktiskai visa gimdyma prabuvau su vyru ir akuseres prieziura. Aisku, jei tariesi, tai to komforto daugiau bus, sypsosis, graziai kalbes, i akis lys kas 15 min
Dabar ne uz kalnu antras gimdymas, manau, kad vel nesitarsiu, jei vyras kartu gimdyti vaziuos
Dabar ne uz kalnu antras gimdymas, manau, kad vel nesitarsiu, jei vyras kartu gimdyti vaziuos
laab, nesitariau,nei cento neisleidau, ir viskas buvo super, tuo metu man geri zodziai jau nieko nepagelbtu, tad uz juos moketi neverta
geriau , tuos pinigelius, skirkit savo sveikatos atstatymui po gimdymo
geriau , tuos pinigelius, skirkit savo sveikatos atstatymui po gimdymo
Mano pusbrolio zmona, vaziavo gimdit i VGN su nieko nesitare gimde per iseigines.Visu pirma su ja ten elgesi ar prieme nemandagiai, antra- iskankino nerealiai gimdikloj prabuvo beveik para,ir galiausiai atejes kitos pamainos daktaras pasiurpo pamates visa tai (sake raporta rasis ant visu) cp buvo per velu daryt, vaika trauke replemis.Pasekmes ant galvos dukrelei apie 2sav melyne, motinai isverte ir subjaurojo gimda (2k gali vaiko neisnesiot) o dar po gimdivinis periodas.,apie 2men negalejo siuvimo vieta uzgit.Vargsele su asaromis prisimena ta diena.Stai jums ir nesitark.Pateksit ant tokiu isgamu ir bus jum...
.Stai jums ir nesitark.Pateksit ant tokiu isgamu ir bus jum...
[/quote]
tai ivardinu kaip klaida, nes net ne abejoju, kad ir su tom isgamom kazkas taresi, ir viskas buvo ok
[/quote]
tai ivardinu kaip klaida, nes net ne abejoju, kad ir su tom isgamom kazkas taresi, ir viskas buvo ok
[quote=ikeja,2010 11 22, 21:54]
[/quote]
[/quote]
gal ir klaida bet as tokio atejo nenoreciau, po teismus uztasyciau tokius daktarus.
ir tada geriau jau sumoki tuos litukus, bet zinai kad gausi prieziura. as tariaus ir nesigailiu, dakatre i akis nelindo, per visa laika buvo tik du kart uzejus i palata ir lb del to dziaugiuos. o kai atejo laikas gimdyt ji ir atliko visa darba
[/quote]
[/quote]
gal ir klaida bet as tokio atejo nenoreciau, po teismus uztasyciau tokius daktarus.
ir tada geriau jau sumoki tuos litukus, bet zinai kad gausi prieziura. as tariaus ir nesigailiu, dakatre i akis nelindo, per visa laika buvo tik du kart uzejus i palata ir lb del to dziaugiuos. o kai atejo laikas gimdyt ji ir atliko visa darba
QUOTE(tuckaite @ 2010 11 24, 08:41)
kai atejo laikas gimdyt ji ir atliko visa darba
Vis tik manau, kad visa darba atlikote jus