QUOTE(trudeme @ 2008 10 13, 18:21)
Galvoju, kad susitarimas yra daugiau mados ir prestižo reikalas. Juk tada galima pasigirti prieš kitas, kad.. "mokėjau 1000 Lt, gydytojas/a stovėjo šalia, nugarą masažavo ir pan..".
čia nuo žmogaus priklauso, jei jau tariasi dėl to, kad pasigirtų kitiems, kaip gerai buvo susitarus, tai tokie poelgiai mažų mažiausiai man nesuprantami... aš tariausi su gydytoju todėl, kad norėjau jaustis saugesnė ir ramesnė, galėjau bet kada skambinti gydytojui ir klausti, jei dėl kažko abejojau ar bijojau, nuvažiavus žinojau, kad nebūsiu palikta likimo valiai... nuėjus į priėmimą, buvau sutikta šaltai, kol nepasirodė gydytojas, be to, jei būčiau nesusitarus, turbūt būčiau pagimdžius gimdyklos wc, nes niekas nekreipė dėmesio į mano nusiskundimus, kad jau gimdau.
bet:
kai kam gali nepatikti apsimestinis gerumas dėl pinigų, man buvo svarbu, kad elgtųsi kaip su žmogum, nesvarbu dėl ko, nenorėjau gimdydama dar papulti ant kokios be nuotaikos gydytojos...
tiesa, po gimdymo gydytojas lankė, domėjosi mumis, nors galėjo gavęs pinigus apsisukti ir negrįžti