Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kūdikis gali būti be kepurytės vasarą?

Siltas vasariskas vejukas nepakenks, aisku jei vejas didelis tai geriau uzdet kepuryte ar skaryte bigsmile.gif Perkaitinti vaikucio nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 06 01, 11:09)
Siltas vasariskas vejukas nepakenks, aisku jei vejas didelis tai geriau uzdet kepuryte ar skaryte  bigsmile.gif Perkaitinti vaikucio nereikia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai buvo karščiai, nedėdavau, nes vaikas tik suprakaituodavo. Bet kai vėsiau arba yra didelis vėjas, dedu.
Atsakyti
Nors mano panelė ir nemaža jau, bet į lauką visada einam su skrybėlyte ar skaryte. ax.gif
Atsakyti
aš visad stengiuos dėt bet ne kepurytė o skarelę rišu, tad jei karšta labai tai ją nuimu - bet išeinam visada su ja
Atsakyti
Mes kai karšta nesidedam kepurių. Iš pradžių bijojau. Bet žiūriu ir vėjelis kasas pakedena bigsmile.gif ir nieko.. Tai dabar jau drąsiai.
Atsakyti
Kepuryte dedu tik nuo saules smile.gif
Atsakyti
Per karščius būtinai rišu skarytę, kiek ten jiems trūksta perkaisti. Taip tik atrodo, kad vėjelis pakedena. O jei pavakarys ir be vėjo, tai išeiname ir "basa" galva. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 06 04, 22:22)
Kepuryte dedu tik nuo saules  smile.gif

QUOTE(laukinukė @ 2007 06 05, 07:54)
Per karščius būtinai rišu skarytę, kiek ten jiems trūksta perkaisti. Taip tik atrodo, kad vėjelis pakedena. O jei pavakarys ir be vėjo, tai išeiname ir "basa" galva.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi pagrinde saugau mažutės galvelę nuo saulės...O kai nebūna saulės arba pavėsyje būname tai nuimu kartais kepurytę wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad galvos dangalas turi būti visuomet ant vaiko galvos. Kad ir karšta, vistiek reikia saugot galvytę. Yra dabar visokių kepuryčių, skarelių su skylutėm, kad neperkaistų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 06 01, 10:09)
Siltas vasariskas vejukas nepakenks, aisku jei vejas didelis tai geriau uzdet kepuryte ar skaryte  bigsmile.gif Perkaitinti vaikucio nereikia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kartais uzdedu plona skaryte. Ir gaila ziureti i vaikucius su storom medvilninem kepurytem karsta vasaros diena unsure.gif Jus pacios pameginkit karsta diena isbuti su tokia kepure blink.gif
Atsakyti
jei didelio vejo nera tai einam be kepurytes hi.gif
Atsakyti
Manau, kad gali būti ir be kepurės vasarą, svarbu, kad ne ant saulės ir nėra didelio vėjo.
Aš dukrytei dedu tik nuo saulės kepurę. smile.gif
Atsakyti