Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kūdikis gali būti be kepurytės vasarą?

Mano mazui dar menesio nebuvo,kai sesele pamacius kepure nuime..paklause ar as proto neturiu,taip karsta,jis po stogu(vezimo) ir dar su kepure.sake kai virs 18 ir nera l.didelio vejo tai ir kepures nereik...nebent kai pradeda is vezimo lipt ir tada jau saulute i akis sviecia,tai plonute tik kad nuo saulutes butu...
Atsakyti
o aš uždedu kepurytę tongue.gif anyta atvežė iš Baltarusijos tokias "vasariškas" kepurytes, nemanau, kad mažei būna karšta schmoll.gif nes jos laaaaaaaaabai plonos thumbup.gif
Atsakyti
Kepuryte dedu tik tuomet jei stiprus vejas
Atsakyti
QUOTE(Moncele @ 2006 08 26, 18:30)
Kepuryte dedu tik tuomet jei stiprus vejas

As irgi dedu kepuryte tik kai stiprus vejas
Atsakyti
QUOTE(Svet@ @ 2006 08 26, 17:54)

Sutinku,bet kol dabar vasara ir kol dar nesėdi stengiuos nedėti.Taip ir pranešiojau kepurytę visą vasarą krepšį.
Atsakyti
QUOTE(Svet@ @ 2006 08 26, 17:54)

Aš taip pat bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kepurytę dedu tik jai vėjuota diena smile.gif o šiaip visada skrybelytę uždedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PupaJūra @ 2006 08 27, 19:00)
Kepurytę dedu tik jai vėjuota diena  smile.gif  o šiaip visada skrybelytę uždedu  bigsmile.gif

Ir aš taip pat
Atsakyti
As tai kai tik budavao grazus oras,nebudavo vejo tai visada be kepures biggrin.gif
Atsakyti
siaip wezime e kepures laikiau o jei paleisdawau kur paropot tai dedawau skarele kad galwyte neperkaistu.
Atsakyti
kepurės reikia, kad nesušaltų kai šalti orai.
jei yra sloga, tada rekomenduoja, kad nepasigautų ausų uždegimo.
per šiltus orus, ir jei vėjuota būna, vėjas šiltas - nebūtina, juk vaikui karšta. patiems tai būna karšta - taip pat ir mažyliui.

aš pvz., dėdavau savo zuikiui kepurę per ne super didelius karščius vien tam, kad prakaitą sugertų kepurė, nes labai didelę galvą turi, kuri prakaituoja doh.gif
Atsakyti
As tai nededu kepurytes tuo atveju, jei nera vejo. Bet tai buna yypac retai.
Atsakyti