Mano mazui dar menesio nebuvo,kai sesele pamacius kepure nuime..paklause ar as proto neturiu,taip karsta,jis po stogu(vezimo) ir dar su kepure.sake kai virs 18 ir nera l.didelio vejo tai ir kepures nereik...nebent kai pradeda is vezimo lipt ir tada jau saulute i akis sviecia,tai plonute tik kad nuo saulutes butu...
o aš uždedu kepurytę anyta atvežė iš Baltarusijos tokias "vasariškas" kepurytes, nemanau, kad mažei būna karšta nes jos laaaaaaaaabai plonos
Kepuryte dedu tik tuomet jei stiprus vejas
QUOTE(Moncele @ 2006 08 26, 18:30)
Kepuryte dedu tik tuomet jei stiprus vejas
As irgi dedu kepuryte tik kai stiprus vejas
QUOTE(Svet@ @ 2006 08 26, 17:54)
Sutinku,bet kol dabar vasara ir kol dar nesėdi stengiuos nedėti.Taip ir pranešiojau kepurytę visą vasarą krepšį.
QUOTE(Svet@ @ 2006 08 26, 17:54)
Aš taip pat
Kepurytę dedu tik jai vėjuota diena o šiaip visada skrybelytę uždedu
QUOTE(PupaJūra @ 2006 08 27, 19:00)
Kepurytę dedu tik jai vėjuota diena o šiaip visada skrybelytę uždedu
Ir aš taip pat
As tai kai tik budavao grazus oras,nebudavo vejo tai visada be kepures
siaip wezime e kepures laikiau o jei paleisdawau kur paropot tai dedawau skarele kad galwyte neperkaistu.
kepurės reikia, kad nesušaltų kai šalti orai.
jei yra sloga, tada rekomenduoja, kad nepasigautų ausų uždegimo.
per šiltus orus, ir jei vėjuota būna, vėjas šiltas - nebūtina, juk vaikui karšta. patiems tai būna karšta - taip pat ir mažyliui.
aš pvz., dėdavau savo zuikiui kepurę per ne super didelius karščius vien tam, kad prakaitą sugertų kepurė, nes labai didelę galvą turi, kuri prakaituoja
jei yra sloga, tada rekomenduoja, kad nepasigautų ausų uždegimo.
per šiltus orus, ir jei vėjuota būna, vėjas šiltas - nebūtina, juk vaikui karšta. patiems tai būna karšta - taip pat ir mažyliui.
aš pvz., dėdavau savo zuikiui kepurę per ne super didelius karščius vien tam, kad prakaitą sugertų kepurė, nes labai didelę galvą turi, kuri prakaituoja
As tai nededu kepurytes tuo atveju, jei nera vejo. Bet tai buna yypac retai.