uždėčiau kokią plonytę, ką gali žinoti, gal reikės iš vežimuko pakelti, vėjas tai yra. Kiek atsimenu gydytoja sakydavo, kad tik į ausytes tokiems mažiams nepripūstų. Nors mano mergiotė pirmom savaitėm miegodavo ramiausiai lauke.
Be kepures mano vaikinas visa vasara. Juk jam irgi karsta, kaip ir man
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 07 25, 21:59)
O aš net nežinau mes tik 2 sav. ir rytoj einam į lauką trumpam kaip aprenkti kad mano tas kletskas nesušaltu tokia baimė.Ar dėti jam tą kepurytę kad bus vežimėlyje,juk mes tokie maži ir pažeidžiami.SOS
Jei turi ploną ploną kepurytę, geriau ją uždėk. Tik ne storą, svarbu, kad vaikiukas ne tik neperšaltų, bet ir neperkaistų renk plonai, geriau užklok, jei bus vėsu
Mes visada dedam kepuryte - nuo saulutes
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2006 07 25, 23:45)
Mes visada dedam kepuryte - nuo saulutes
mes irgi nuo saulės dedam
aš visada stengiuos uždėt,bet mažoji vos tik pajunta kad su kepure,tuoj pat ją nusiima,aš vėl uždedu ji vėl nusiima....
O mes beveik be kepurės gyvenam. Pasiimu su savim, uždedu tik tada, jei tenka būt ant saulės, o vaiką iškeliu iš vežimo (panešti, kai pradeda pykti), arba kai tikrai stiprus vėjas.
Kartais dedame nuo vejo, kartais nuo saules, visai be kepurytes buna labai retai, kai nei vejo, nei saules, bet labai silta.
dazniausiai nesiojame. kai silta ir nera vejo dedames tokia kur uzdengia galvyte (ausyciu nedengia). kai vejas yra dedame risama.
vezime , kai miega buna, kad nuimu, kad nekaistu.
vezime , kai miega buna, kad nuimu, kad nekaistu.
mes kepurės visą vasarą beveik nenešiojame,nebent nuo saulės jei ent saulės truputį būnam,o vėjo mes ir nesisaugojam,aišku nenešu ant skersvėjo
QUOTE(Eeelita @ 2006 07 27, 13:42)
mes kepurės visą vasarą beveik nenešiojame,nebent nuo saulės jei ent saulės truputį būnam,o vėjo mes ir nesisaugojam,aišku nenešu ant skersvėjo
mes taip pat
Aisku gali!!!Pabandykit dabar jus per tokius karscius dar kepure uzsimaukslinti Tai ir vaikeliui ne kas, na aisku jei yra didelis vejas tai visai kas kita.Taciau jei gera sauleta ne vejuota diena tai kam ta kepuryte?Na isskyrus nuo saulytes, kad neperkaistu O siaip manau nereikia, dar blogiau g.b. jei vaikas sukais ir papus vejukas...