Aš irgi jau senokai nebededu kepurytės . Iš pradžių kažkokia baimė buvo, bet dabar ne. Mums keputytė tik nuo saulutės .
Dabar taip karsta tai mes nededam kepurytes, o ir taip po gaubtuvu karsciau, tai manau tik suprakaituotu...
QUOTE(neraska @ 2005 06 21, 22:29)
Sveikutės. Mano leliui 5,5 mėn. Ar reikia dėti kepuraitę vasarą?
Aš tai savo leliui esu nupirkusi juostelę ant ausyčių. Jų yra visokių rūšių: mergytėm su pagražinimais, manau ir berniukam tinkamų mamos rastų. Man atrodo nelabai gerai, kad tokiam mažiukui vėjai į ausytes švilptų. Be to su ja tikrai nebus karšta mažiukui.
QUOTE(neraska @ 2005 06 22, 07:52)
O kaip su vėju? Ar nesusirgsim ausų uždegimu jei būsim be kepurytės?
na, as savo mazylei kepuryte dedu tik tokia nerta, kur ausyciu nesiekia... Ji tik nuo saules. Gydytoja mate ir nieko nesake... Tai, itariu, kad viskas gerai...
mano supratimu, vejas ir ausu uzhdegimai neturi nieko bendro. ausu uzhdegimas gali buti papraschiausios slogos komplikacija - kadangi visi kanaleliai susisiekia, o mazhiuko jie labai trumpi, tai virusas ar bakterija labai lengvai gali patekti ish nosies i ausi...
o vejas chia visishkai nieko detas... man kaip tik atvirkshchiai atrodo - ishkelus per shiltai aprengta ir sushilusi vaika ish vezhimelio daug greichiau ji galima pershaldyti, negu vesiau aprengta...
o vejas chia visishkai nieko detas... man kaip tik atvirkshchiai atrodo - ishkelus per shiltai aprengta ir sushilusi vaika ish vezhimelio daug greichiau ji galima pershaldyti, negu vesiau aprengta...
Kazkas uzsimine, kad deda juostele. Tikrai labai gerai, mes ir taip darom. Ir ausytes uzdengtos, ir galvyte nekaista. Zinoma, kai ne ant saules...
Kaip tik prasidejo siltos dienos vaikui kepurytes nededu. Dedu tik plonyte nerta skrybelaite nuo saules apsaugoti.
Man gydytoja sake,kad silta diena, jei vaikui dedama kepurele, vaikas tik labiau susyla, sudregsta ausytes, tada padideja tikimybe, kad gali susirgt, ir gaut ausu uzdegima.
Man gydytoja sake,kad silta diena, jei vaikui dedama kepurele, vaikas tik labiau susyla, sudregsta ausytes, tada padideja tikimybe, kad gali susirgt, ir gaut ausu uzdegima.
Kaip šalčiau tai kepurites plonas o taip nuo saulės
Nuo saulės tai man atrodo, būtinai reik su kepuryte, ne tik kūdikį. Pavėsy, galima jei nešalta ir vėjas nepučia, galima ir nuimti.