Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kūdikis gali būti be kepurytės vasarą?

Aš irgi jau senokai nebededu kepurytės tongue.gif . Iš pradžių kažkokia baimė buvo, bet dabar ne. Mums keputytė tik nuo saulutės mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 13 liepos 2005 - 10:26
Dabar taip karsta tai mes nededam kepurytes, o ir taip po gaubtuvu karsciau, tai manau tik suprakaituotu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 21, 22:29)
Sveikutės. Mano leliui 5,5 mėn. Ar reikia dėti kepuraitę vasarą?

Aš tai savo leliui esu nupirkusi juostelę ant ausyčių. Jų yra visokių rūšių: mergytėm su pagražinimais, manau ir berniukam tinkamų mamos rastų. Man atrodo nelabai gerai, kad tokiam mažiukui vėjai į ausytes švilptų. Be to su ja tikrai nebus karšta mažiukui. wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 22, 07:52)
O kaip su vėju? Ar nesusirgsim  ausų uždegimu jei būsim be kepurytės?

na, as savo mazylei kepuryte dedu tik tokia nerta, kur ausyciu nesiekia... Ji tik nuo saules. Gydytoja mate ir nieko nesake... Tai, itariu, kad viskas gerai...
Atsakyti
mano supratimu, vejas ir ausu uzhdegimai neturi nieko bendro. ausu uzhdegimas gali buti papraschiausios slogos komplikacija - kadangi visi kanaleliai susisiekia, o mazhiuko jie labai trumpi, tai virusas ar bakterija labai lengvai gali patekti ish nosies i ausi...
o vejas chia visishkai nieko detas... man kaip tik atvirkshchiai atrodo - ishkelus per shiltai aprengta ir sushilusi vaika ish vezhimelio daug greichiau ji galima pershaldyti, negu vesiau aprengta...
Atsakyti
Kai karšta ir plieskia saulė,dedu kepurytę su snapeliu,o kai šaltoka vaikštome be kepurės. blush2.gif
Atsakyti
Kazkas uzsimine, kad deda juostele. Tikrai labai gerai, mes ir taip darom. Ir ausytes uzdengtos, ir galvyte nekaista. Zinoma, kai ne ant saules...
Atsakyti
Kaip tik prasidejo siltos dienos vaikui kepurytes nededu. Dedu tik plonyte nerta skrybelaite nuo saules apsaugoti.
Man gydytoja sake,kad silta diena, jei vaikui dedama kepurele, vaikas tik labiau susyla, sudregsta ausytes, tada padideja tikimybe, kad gali susirgt, ir gaut ausu uzdegima.
Atsakyti
Kaip šalčiau tai kepurites plonas o taip nuo saulės
Atsakyti
Nuo saulės tai man atrodo, būtinai reik su kepuryte, ne tik kūdikį. Pavėsy, galima jei nešalta ir vėjas nepučia, galima ir nuimti.
Atsakyti
Aš dažnai svarstau dėti ar nedėti kepurytę.Bet kai prasidejo karščiai kepuryte dedu atvirą,apsaugai nuo saulės.
Atsakyti
Nezinau kaip elgtis. Mazei 2 menesiai, lyg ir karsta lauke siom dienom, bet taip baisu be kepurytes ja i lauka vezti blink.gif
Atsakyti