Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kūdikis gali būti be kepurytės vasarą?

Sveikutės. Mano leliui 5,5 mėn. Ar reikia dėti kepuraitę vasarą?
Atsakyti
Spresk pagal ora, ar reikia ar ne, juk jei labai karsta vejo nera, pati ar vaiksiotum su kepure? blink.gif zinok jiems buna karsciau nei mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vaikelis guli, tai kepuryte nereikalinga; o jei jau sedi, tuomet reiktu nuo saules galvyte pasaugoti

Atsakyti
O kaip su vėju? Ar nesusirgsim ausų uždegimu jei būsim be kepurytės?
Atsakyti
aš klausiau gydytojos, tai paaiškino taip - juk tas vėjas irgi plius 25 laipsnių būna...karšta juk vaikui. kepurytė vasarą turi tarnauti NUO SAULĖS, man taip gydytoja pasakė. tai dabar jei pavėsy būnam, mes nesidedam jau ax.gif kolkas lyg ir jokių pašalinių reiškinių nepastebėjom ax.gif tfu tfu tfu...
Atsakyti
ash dedavau tik plona kepuraite nuo saules (tokia ant virshugalvio, be raishteliu, ausu neuzhdengianchia...)
Atsakyti
Vasaros vėjelis tikrai vaikui infekcijos į ausis nepripūs smile.gif Dažniausiai vaikams ausų uždegimas išsivystosi kai jie sloguoja.
Atsakyti
ausu uzdegimo tikrai negausi, ji gali gauti jei skersvejis,o vejas nieko blogo nedarys,nu nebent jis bus laaaaaaabai laaaaaab saltas.Bet vasara dazniausiai jis siltas buna ax.gif
Atsakyti
O aš esu iš bailiųjų mamų blush2.gif . Vis maukšlinu kepurytes einant į lauką sad.gif . Dar baisiau- net veždama į balkoną miegoti- ir tai kepurėles uždedu. Bet šiandien kažkaip įsidrasinau- be jokių kepuryčių lauke guli smile.gif . Įtariu, kad dabar jom pagrindinis minusas tas, kad negalima nieko sesei nuo galvos nutempti (nes kepures viena kitai visada nutempdavo smile.gif ) ... nors.. dabar dar plaukai ant galvos likę biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
as tai nededu nei po maudyniu kepurytes, nei siaip. tik, kai buname sauleje, tada uzdedu toki mini skrybeliuka, kad nenudegtu veiduko smile.gif
Atsakyti
O kaip prie jūros?
Atsakyti
vasara pagrindine kepurytes funkcija - apsaugoti nuo saules ax.gif
Atsakyti