mes sian pradejom gerti feroglobin b12, ziuresim poveiki
Sugėriau ir aš Feroglobin buteliuką (bet jau koks jis šlyykštus! ).Dėl skonio antro nesirįžau pirkt... Dabar geriu vitaminus nėščiosiom ir maitinančiom,nes ten kiek radau per visus vitaminus,daugiausiai geležies-net 60mg! Tai tikiuos padės.Sužinosiu artimiausiu metu ar padėjo,nes vėl reiks bendrą kraujo tyrimuką pasidaryt...
Kiek zinau gelezies preparatus rekomenduojama vartoti ilga laika, o tos Ferro folgamma yra kapsulytemis, tai ir skonio nesijaucia
Mazoji geria FLORADIX su kalciu,mums metukai,bet pasiule del to,kad turim tik 2 dantukus
dukrytei nesenai nustate mazakraujyste, tai vartojam kiekviena diena hemofer lasiukus gelezies, ziuresim ar pades.
Pas mane taip pat yra mažakraujystė, tačiau daug vaistų nevartojau, nes nemėgstu pirmiausia griebtis vaistų. Pirmiausia išbandau liaudiškus preparatus ir bandau susibalansuoti mityba ir valgyti produktus su daugiau geležies.
Puslapyje trumpai diskutuojama apie tai, o čia patarimų, bei būdų apie mažakraujystę pateikiama
Puslapyje trumpai diskutuojama apie tai, o čia patarimų, bei būdų apie mažakraujystę pateikiama
Buvo 6men mazakraujyste, gerem Ferum Lek, padejo. Dabar eisim darytis kraujo tyrimus, nes labai nevalgus, tai ziuresim kaip bus.
Aš jau pridaviau kraują tyrimam ir košmarus sapnuoju,kad mano hemoglobinas-90 Sakot tas Ferum Lek geras.. Nes jau pradedu galvot koks sekantis bus preparatas mo naudojamas hemoglobinui kelt...
Ferum Lek, gan neblogi vaistai, kažkada mano sesuo pati vartojo juos. http://www.pasveik.l...ferrum-lek/7216 cia anatocija yra apie juos. Bet šiaip manau, kad kiekvienam žmogui vaistai skirtingai veikia
QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 08, 17:28)
Ferum Lek, gan neblogi vaistai, kažkada mano sesuo pati vartojo juos. http://www.pasveik.l...ferrum-lek/7216 cia anatocija yra apie juos. Bet šiaip manau, kad kiekvienam žmogui vaistai skirtingai veikia
Nereiks tikiuos man daugiau niekada nieko nuo mažakraujystės (tfu tfu tfu) hemoglobinas mano 129!!!!
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 06 08, 22:18)
Nereiks tikiuos man daugiau niekada nieko nuo mažakraujystės (tfu tfu tfu) hemoglobinas mano 129!!!!
Džiugu girdėti!!
O naudojai kokius nors vaistus ar natūraliai susitvarkė?
QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 09, 12:52)
Gėriau 1 feroglobino bambaliuką (daugiau negalėjau,nes buvo ŠLYKŠTU!),geriau vitaminus nėštukėm,nes ten yra gydomoji geležies dozė- 60mg ir valgiau daug hematogenų,burokėlių ir mėsos,bet dabar mėsos jau nebegaliu vėl kasdien valgyt,nes nusibodo ir neskanu! (neesu didelė mėsos gerbėja ir valgau 1 max 2 kartus per savaitę...)