Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai nuo mažakraujystės

parasysiu stai, ka neseniai suzinojau budama su mazuoju kacergines sanatorijoj. mazojo kraujas buvo 118, ir israse tokius 3 preparatus, kurie gerina krauja. tai: ferum lek, foline rugstis ir vit C. gyd paaiskino, kad tik juos 3 vartojant galima pasiekti geru rezultatu. dabar tai ir bandom smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes as savo kleckam duodu floradix skystos gelezies formule,ten sudetis ivairios sultys ir labaiskanios vaikai geria be problemu
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2008 11 16, 12:17)
O mano vaikui per tris metus nepadėjo niekas iš cheminių preparatų... Jei ir būdavo pagerėjimas, tai tik trumpalaikis... verysad.gif  O išbandėm turbūt visus daktarų siūlomus preparatus doh.gif  Galiausiai pradėjau ieškot natūralių vaistukų ir per du mėnesius Spirulina tablečių pagalba kraujas pasitaisė iki reikiamų rodiklių ir jie nekrenta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Mažakraujystė įveikta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gal galit pasakyti kas ta Spirulina? mažakrayjystė kamuoja ne tik mano vaiką bet ir pačią mane, nežinau ką begert rolleyes.gif
Atsakyti
Mazakraujyste labai gerai atstato brokeliu sultys.Reikia nulupti zalia brokeli sutarkuoti isspausti sultis,palaikyti pora valandu,nes ju is karto gerti negalima,ir gerti, per diena mazdaug puodeli,tik ne is karto.
Atsakyti
Kiek skaičiau, tai Ferumlek vienintelis trivalentės geležies vaistas Lietuvoj. Tai reiškia, kad geležis tokioj formoj, kuri nedirgina virškinimo trakto, bet jia išku daug lečiau pasisavinama. Man gydytoja irgi sakė, kad reikia kartu su folio rūgštim naudoti, nes kitaip ne taip greitai tie hemoglobinai auga g.gif
Atsakyti
Isbandyta ant saves o ir maziukui daviau Floradix skystos gelezies formule- skaniai gerem abu, padejo pakelti hemoglobina.

Feroglobinas skirtas daugiau anemijos profilaktikai nes jis palyginus silpnas. Beje turi vit B- atsargiai alergiukams.

FerumLek- neblogas preparatas bet nuo jo baisiai viduriai uzkietedavo tai turejom nutraukti.

Beje apie burokeliu sultys skaiciau kad nieko gero- jos turi tokios rugsties kuri kaip tik trukdo pasisavinti gelezi.

O Fe geriau pasisavinama kartu su vit C ir foline rugstimi.
Atsakyti
Mes gėrėm nuo mažakraujystės Feroglobin, tai oi oi oi kaip išbėrė, pasirodo esam alergiški jo sudedamosioms dalims. Dabar taip ir stovi buteliukas, nes ir pati negaliu gert jo nes dar maitinu savo dukriuką, Kažin kiek galima laikyt atidarytą? kažkaip neradau niekur parašyta g.gif
Atsakyti
Maiseme su misinuku ir labai gerai padejo, kraujas pasitaise.
Sekmes visiems
Atsakyti
Geriau as kazkada nuo mazakraujystes..bet deja..padejo tik tam laikui..praejo dvi sav,isnyko poveikis...sad.gif nepamenu kokie vaistai... unsure.gif
Atsakyti
Nuo mazakraujystes yra preparatas Ferro folgamma,jis atstato gelezies trukuma organizme, bent jau mes vartojame si preparata nes turime mazakraujyste:(
Atsakyti
feroglobina dukra gere smile.gif
Atsakyti
Mazakraujystei yra gelezies sulfatas ferro folgamma, tai butent vaistas nuo mazakraujystes,zinau nes mano geriausios drauges berniukui yra mazakraujyste tai zinau kad jie perka si preparata.
Atsakyti