QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 10:40)
Dabar jau pilka masė. Pirma trumpa suknelė buvo kažkas išskirtinio, bet dabar jau visos į tai taiko ir bando išlaužt stilių. Tikrai ilga daili, moteriška ir elegantiška suknelė man vestuvių dieną atrodo daug gražiau. Beje, vien nuo minties, kad pvz prieš kunigą stovėčiau su plikom kinkom, kažkaip nepatogu manau būtų.
Esmė ta, kad ji pati pasijuto praėjusi be kritikos, tai jaučiasi turinti teisę ant kitų varyt, nes neva pati labai idealiai atrodė. Nu gal neatrodo ta suknelė jai tobula, bet kam gerą komentarą užmušt blogu?
ka tu cia nusneki?
as be kritikos?Varna tu surask kur parasyta ,kad mano suknele ideali?kur tai rasiau?ir pasiskaityk komentaru,kritikos gavau neka maziau nei pagyru.Skaityk,o tada rasynek.
O del trumpu sukneliu,kad jos pilkuma nusisnekejai dar labiau
o kasd tau kunigas ,kad prie jo kojas geda rodyt?Jis toks pats zmogus,ir jam nei 5 nei 10 su kokia suknele tu,nes ne sukneles pas ji demonstruot atejai.
Papildyta:
Cia forumas,ir galiu drasiai reikst savo nuomone,kad ir kokia ji bebutu.Niekam siknon neturiu lyst,ir sakyt:o jega,kokia tavo suknele
galima pagalvot,kad visur tik teigiama nuomone reikia reikst.
Papildyta:
[quote=siaulietuke,2008 10 17, 10:50]
Jūs visiškai teisi.
Aš tik norėjau pabrėžti, kad kai kurios elgiasi labai netaktiškai. Ką tik pati praėjusi vertinimus, jau ant kitų kalba, kad vat tavo tai nieko gero ir t.t. Nesuprantu negi tokius nereikšmingus dalykus taip sunku nutylėti. Sakyk kas gražu. Tai iš viso reikėjo tada pacituoti visus gerus komentarus ir parašyt, kad ne taip nėra, viskas ten nieko gero ir t.t.
PS. Ne trumpą suknelę norėjau pabrėžti komentare, o ne taktą bendraujant. Plius, jei komentuoji blogai, turi labai pagrįstai nuomonę išsakyt, o ne šiaip, ai nieko tobulo ir tiek.
Kodel netobula?Nes tokiu nebuna!Ji visiskai paprasta,visiskai niekuo neisiskirianti.As nesakau,kad ji baisi,as tik sakau,kad ji netobula.O tai du skirtingi dalykai.