Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

kekviena nuotaka savotiskai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svedyjona @ 2008 10 17, 09:45)
kekviena nuotaka savotiskai grazi 4u.gif

Jūs visiškai teisi.
Aš tik norėjau pabrėžti, kad kai kurios elgiasi labai netaktiškai. Ką tik pati praėjusi vertinimus, jau ant kitų kalba, kad vat tavo tai nieko gero ir t.t. Nesuprantu negi tokius nereikšmingus dalykus taip sunku nutylėti. Sakyk kas gražu. Tai iš viso reikėjo tada pacituoti visus gerus komentarus ir parašyt, kad ne taip nėra, viskas ten nieko gero ir t.t.
PS. Ne trumpą suknelę norėjau pabrėžti komentare, o ne taktą bendraujant. Plius, jei komentuoji blogai, turi labai pagrįstai nuomonę išsakyt, o ne šiaip, ai nieko tobulo ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaulietuke: 17 spalio 2008 - 08:54
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 10:50)
Jūs visiškai teisi.
Aš tik norėjau pabrėžti, kad kai kurios elgiasi labai netaktiškai. Ką tik pati praėjusi vertinimus, jau ant kitų kalba, kad vat tavo tai nieko gero ir t.t. Nesuprantu negi tokius nereikšmingus dalykus taip sunku nutylėti. Sakyk kas gražu. Tai iš viso reikėjo tada pacituoti visus gerus komentarus ir parašyt, kad ne taip nėra, viskas ten nieko gero ir t.t.
PS. Ne trumpą suknelę norėjau pabrėžti komentare, o ne taktą bendraujant. Plius, jei komentuoji blogai, turi labai pagrįstai nuomonę išsakyt, o ne šiaip, ai nieko tobulo ir tiek.

bigsmile.gif gerai mergytes, laukim nauju nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 04:51)
O apie komentarą pasakysiu taip. Mergina pasakė, kad mato tobulą suknelę, o tavęs šioje vietoje juk nieks neprašė to paneigti. Pasakei, kad ne tavo skonio, bet kam kitą nuneigi?  doh.gif Juk pati kai rodei savają nelabai norėjai kritikos, beje kaip tik tavoji man ir atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė. Šiaip metais išryškėjo dvi tendencijos. Nuotakos užpuolė nuomos punktus su reikalavimais trumpų suknelių, o vestuvių dieną atakuojamos degalinės. Vienas kitas pasikartojimas įdomu, bet kai tai tampa tendencija, jau pradeda pykinti.
Juraciukyta, šaunios nuotraukos. Ir tie baltiniai visai dera, nes jaunikio plaukai tamsūs.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu aciu uz komentarus, kokie jie bebutu 4u.gif
Beje, kazkuri klause, ar jaunikis ne is T raides, tai atsakau, kad ne smile.gif
Na o del sukneles, man atrodo kad ji tobula, gal tik is neryskių foto to jums nesimato tongue.gif

QUOTE(truth @ 2008 10 16, 19:52)
Smagios nuotraukytes, auskariukai labai ydomus.  smile.gif
Tik man tie juodi jaunikio marskiniai nesiziurejo... doh.gif nors su jais tikrai i lietuvi nepanasus  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 17, 12:23)
Nu aciu uz komentarus, kokie jie bebutu  4u.gif
Na o del sukneles, man atrodo kad ji tobula, gal tik is neryskių foto to jums nesimato  tongue.gif

A, auskariukus tai is vienos supermamos pirkau:)
Atsakyti
rolleyes.gif Nuotraukėlių naujų norėtųsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 17, 12:24)
Nu aciu uz komentarus, kokie jie bebutu  4u.gif
Na o del sukneles, man atrodo kad ji tobula, gal tik is neryskių foto to jums nesimato  tongue.gif
Papildyta:
A, auskariukus tai is vienos supermamos pirkau:)

Auskarai thumbup.gif .Cia supermamos daryti?
Atsakyti
baigesi vasarele,baigesi ir vestuviu foto verysad.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/ingatomas/

kazin ar jau niekas daugiau nesituokia g.gif ? o rudeni, sako, susituoke labai ilgai gyvena.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Praejo ir musu sventes - pasidalinsiu su jumis savo nuostabia diena 4u.gif

http://picasaweb.goo...rDaiva20081004#

Atsakyti
QUOTE(Fecyte @ 2008 10 17, 20:49)
Sveikos,

Praejo ir musu sventes - pasidalinsiu su jumis savo nuostabia diena 4u.gif

http://picasaweb.goo...rDaiva20081004#

Sveikinu sukurus seima 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fainiausia foto kur i ausi kandi;) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Grazaus gyvenimo Jums;) smile.gif