Kad panos tempiasi kiek begali, o vyram dzin ir jie atrodo kaip tik nori, tai galima pastebėti mieste. Bet aš manau, kad vestuvių dieną visi būna pasitempę maksimaliai, o vat kad jų bruožai negražūs ar nesimpatiški, tai juk nieks to nepakeis, nei mergina, nei jis pats. Beje, net galiu pastebėti, kad visi gražesni vyrai būna gėjai ir mergišiai.
Dar norėjau pasakyti, kad yra panų, kurios pridažytos atrodo baisiau už savo nešpakliuotą vyrą. Nesenai mačiau prie santuokų rūmų tokią porą...
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 16, 10:27)
Suknele nebloga(nors ne mano skonio)bet tikrai nesutinku ,kaip kad juraciukyta sake,kad ji tobula
O apie komentarą pasakysiu taip. Mergina pasakė, kad mato tobulą suknelę, o tavęs šioje vietoje juk nieks neprašė to paneigti. Pasakei, kad ne tavo skonio, bet kam kitą nuneigi?
Juk pati kai rodei savają nelabai norėjai kritikos, beje kaip tik tavoji man ir atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė. Šiaip metais išryškėjo dvi tendencijos. Nuotakos užpuolė nuomos punktus su reikalavimais trumpų suknelių, o vestuvių dieną atakuojamos degalinės. Vienas kitas pasikartojimas įdomu, bet kai tai tampa tendencija, jau pradeda pykinti.
Juraciukyta, šaunios nuotraukos. Ir tie baltiniai visai dera, nes jaunikio plaukai tamsūs.