Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 14, 16:44)

labai grazios foto thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 11:27)
o kas cia kalba apie issiciustijusius "plaukucius deliojancius" vyrus?  g.gif cia dazymasis kaip juokas buvo paminetas (ir net ne mano,as tik pritariui  mirksiukas.gif  ). Man visiskai nepatinka saldus vyrai  schmoll.gif tik pasakiau,kad lyginant merginas ir ju vyrus,bent tu,kurios cia sukelia foto,tai merginos man nepalyginamai grazesnes ir savo nuomones tikrai nekeisiu.cia kaip komplimenta reikejo priimti  4u.gif(nereiskia kad lietuvaiciai pabaisos,tik lietuvaites grazesnes  lotuliukas.gif )

Sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif tikrai retai buna, kad salia grazios nuotakos(nes kalbam apie SM fotoalbumus ir jaunuosius) nuotraukose buna ir grazus jaunikis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2008 10 16, 12:20)
Nuostabi pora, grazios nuotraukos  thumbup.gif  dvelkia laime i didziule siluma  wub.gif  laimingos jums keliones dviese gyvenimo keliu  4u.gif

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 12:27)
o kas cia kalba apie issiciustijusius "plaukucius deliojancius" vyrus?  g.gif cia dazymasis kaip juokas buvo paminetas (ir net ne mano,as tik pritariui  mirksiukas.gif  ). Man visiskai nepatinka saldus vyrai  schmoll.gif tik pasakiau,kad lyginant merginas ir ju vyrus,bent tu,kurios cia sukelia foto,tai merginos man nepalyginamai grazesnes ir savo nuomones tikrai nekeisiu.cia kaip komplimenta reikejo priimti  4u.gif(nereiskia kad lietuvaiciai pabaisos,tik lietuvaites grazesnes  lotuliukas.gif )

Niugi priimu,priimu komplimenta, brangioji 4u.gif Aisku, mes, lietuvaites thumbup.gif
Tiesiog ne taip gal supratau smile.gif,
pernelyg issiciustijusiu nemegstu, tai ju linkme ir pakomentavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 16, 12:00)
Mano nuomone, jeigu vyras be proto issidabines, kiekviena plaukiuka susideliojes, ir kaip moteris savimi rupinasi - tuomet, atleiskit, man kvepia gejuku lotuliukas.gif 
As uz vyrus, kurie savimi rupinasi tiek,kiek reikia, o ne uz "gejuku" tipo vyrus, kurie ten del kiekvieno spuogucio aimanuoja ir kosmetikom kaip moterys lentynas  nusikrove biggrin.gif

Taigi, naturalu, merginos teka uz normalios orentacijos vyru, tad nuotraukose gejaus tipazo vyru nera  lotuliukas.gif

Nepykit, cia mano nuomone 4u.gif

As gi pajuokavau,bet jei vyram butu priimta dazytis,tai butu normalus dalykas kaip ir mums-moterims.Zinoma jie atrodytu grazesni,juk makiazas ojoj ka padaro! smile.gif Nors esu macius tai tokiu kuriu net holivudo visazistai nepagrazintu,o nusiustu tiesiai i siaubeka vaidint be jokiio spakliaus doh.gif smile.gif gerai,ne i tema.
Laukiam foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 14, 10:04)
perkeliu savo foto, atsiprasau, kad chronologijos nera 4u.gif

http://picasaweb.goo...ey=V5zEGeuiBGs#

kaip grazu, o ypac masinyte kaip patiko thumbup.gif kas cia taip originaliai sugalvojo papuosti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikaxx @ 2008 10 16, 14:23)
kaip grazu, o ypac masinyte kaip patiko  thumbup.gif  kas cia taip originaliai sugalvojo papuosti  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Patys sugalvojom, norejom kazko isskirtinio, su cinkeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 16, 14:15)
As gi pajuokavau,bet jei vyram butu priimta dazytis,tai butu normalus dalykas kaip ir mums-moterims.Zinoma jie atrodytu grazesni,juk makiazas ojoj ka padaro! smile.gif Nors esu macius tai tokiu kuriu net holivudo visazistai nepagrazintu,o nusiustu tiesiai i siaubeka vaidint be jokiio spakliaus doh.gif  smile.gif gerai,ne i tema.
Laukiam foto smile.gif

drinks_cheers.gif
Laukiam foto, nes jau tikrai ne i tema plepam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 14, 16:44)

Smagios nuotraukytes, auskariukai labai ydomus. smile.gif
Tik man tie juodi jaunikio marskiniai nesiziurejo... doh.gif nors su jais tikrai i lietuvi nepanasus biggrin.gif
Atsakyti
Kad panos tempiasi kiek begali, o vyram dzin ir jie atrodo kaip tik nori, tai galima pastebėti mieste. Bet aš manau, kad vestuvių dieną visi būna pasitempę maksimaliai, o vat kad jų bruožai negražūs ar nesimpatiški, tai juk nieks to nepakeis, nei mergina, nei jis pats. Beje, net galiu pastebėti, kad visi gražesni vyrai būna gėjai ir mergišiai.
Dar norėjau pasakyti, kad yra panų, kurios pridažytos atrodo baisiau už savo nešpakliuotą vyrą. Nesenai mačiau prie santuokų rūmų tokią porą... doh.gif
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 16, 10:27)
Suknele nebloga(nors ne mano skonio)bet tikrai nesutinku ,kaip kad juraciukyta sake,kad ji tobula lotuliukas.gif

O apie komentarą pasakysiu taip. Mergina pasakė, kad mato tobulą suknelę, o tavęs šioje vietoje juk nieks neprašė to paneigti. Pasakei, kad ne tavo skonio, bet kam kitą nuneigi? doh.gif Juk pati kai rodei savają nelabai norėjai kritikos, beje kaip tik tavoji man ir atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė. Šiaip metais išryškėjo dvi tendencijos. Nuotakos užpuolė nuomos punktus su reikalavimais trumpų suknelių, o vestuvių dieną atakuojamos degalinės. Vienas kitas pasikartojimas įdomu, bet kai tai tampa tendencija, jau pradeda pykinti.
Juraciukyta, šaunios nuotraukos. Ir tie baltiniai visai dera, nes jaunikio plaukai tamsūs. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 06:51)
Kad panos tempiasi kiek begali, o vyram dzin ir jie atrodo kaip tik nori, tai galima pastebėti mieste. Bet aš manau, kad vestuvių dieną visi būna pasitempę maksimaliai, o vat kad jų bruožai negražūs ar nesimpatiški, tai juk nieks to nepakeis, nei mergina, nei jis pats. Beje, net galiu pastebėti, kad visi gražesni vyrai būna gėjai ir mergišiai.
Dar norėjau pasakyti, kad yra panų, kurios pridažytos atrodo baisiau už savo nešpakliuotą vyrą. Nesenai mačiau prie santuokų rūmų tokią porą...  doh.gif

O apie komentarą pasakysiu taip. Mergina pasakė, kad mato tobulą suknelę, o tavęs šioje vietoje juk nieks neprašė to paneigti. Pasakei, kad ne tavo skonio, bet kam kitą nuneigi?  doh.gif Juk pati kai rodei savają nelabai norėjai kritikos, beje kaip tik tavoji man ir atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė. Šiaip metais išryškėjo dvi tendencijos. Nuotakos užpuolė nuomos punktus su reikalavimais trumpų suknelių, o vestuvių dieną atakuojamos degalinės. Vienas kitas pasikartojimas įdomu, bet kai tai tampa tendencija, jau pradeda pykinti.
Juraciukyta, šaunios nuotraukos. Ir tie baltiniai visai dera, nes jaunikio plaukai tamsūs.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif kazkas idomaus...
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 05:51)
Dar norėjau pasakyti, kad yra panų, kurios pridažytos atrodo baisiau už savo nešpakliuotą vyrą. Nesenai mačiau prie santuokų rūmų tokią porą...  doh.gif

O apie komentarą pasakysiu taip. Mergina pasakė, kad mato tobulą suknelę, o tavęs šioje vietoje juk nieks neprašė to paneigti. Pasakei, kad ne tavo skonio, bet kam kitą nuneigi?  doh.gif Juk pati kai rodei savają nelabai norėjai kritikos, beje kaip tik tavoji man ir atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė. Šiaip metais išryškėjo dvi tendencijos. Nuotakos užpuolė nuomos punktus su reikalavimais trumpų suknelių, o vestuvių dieną atakuojamos degalinės. Vienas kitas pasikartojimas įdomu, bet kai tai tampa tendencija, jau pradeda pykinti.
Juraciukyta, šaunios nuotraukos. Ir tie baltiniai visai dera, nes jaunikio plaukai tamsūs.  mirksiukas.gif

Super komentaras. Šaunu.
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 17, 06:51)
atrodė didelė nesąmonė, nes čia kaip pilka masė visos ant trumpų puolė.

Kad su trumpom merginos pilka mase, tai atsiprasau lotuliukas.gif turbut tos tortines suknios ne pilka - kai kas antra nuotaka su jom, atrodo nekaip. Bet ar beverta pletot ta tema. doh.gif
Laukiam nauju foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2008 10 17, 08:53)
Kad su trumpom merginos pilka mase, tai atsiprasau  lotuliukas.gif turbut tos tortines suknios ne pilka - kai kas antra nuotaka su jom, atrodo nekaip. Bet ar beverta pletot ta tema.  doh.gif
Laukiam nauju foto mirksiukas.gif

Dabar jau pilka masė. Pirma trumpa suknelė buvo kažkas išskirtinio, bet dabar jau visos į tai taiko ir bando išlaužt stilių. Tikrai ilga daili, moteriška ir elegantiška suknelė man vestuvių dieną atrodo daug gražiau. Beje, vien nuo minties, kad pvz prieš kunigą stovėčiau su plikom kinkom, kažkaip nepatogu manau būtų.
Esmė ta, kad ji pati pasijuto praėjusi be kritikos, tai jaučiasi turinti teisę ant kitų varyt, nes neva pati labai idealiai atrodė. Nu gal neatrodo ta suknelė jai tobula, bet kam gerą komentarą užmušt blogu?
Atsakyti