Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 13, 14:58)
O as noriu pasirodyti savoi suknele:

http://skelbiu.lt/4769908.html

grazi ir neiprasta suknele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 15, 20:13)
Super nuotraukytes, tokios siltos ir  jaukios  thumbup.gif  labai grazus jaunieji  smile.gif  jeigu nepaslaptis kokioj baznycioj tuoketes?  ax.gif

Sv.Gertrudos, Kaune 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 10 15, 22:02)
super nuotraukytes,o jusu vestuves ne rugsejo 6d buvo?

Aciu 4u.gif Taip, rugsejo 6 d. buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanapaulija @ 2008 10 15, 14:15)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Wau kaip grazu... 10 balu... viskas tobulai nepakartojamai super !!!

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 22:28)
jeigu man pavyko, tai nuoroda cia http://public.fotki.com/ingatomas/

grazi nuotaka ir plaukuciai nerealus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceresne @ 2008 10 16, 01:13)
Nuostabios nuotraukos  wub.gif  Labai labai labai  smile.gif
Bet jus man paaiskinkit, tos ramskes gyvos? ir kaip jas klijuot prie masinos, kur gaut tokia kruva lipuku?  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Visko siais laikais galima gauti pirkti smile.gif
Atsakyti
o as pasakysiu,kad kokios tos lietuvaites grazios wub.gif ,..bet sorry lietuvaiciai tai tikrai vidutiniai,nepykit schmoll.gif bebe.gif visos nuotraukose kaip princeses bigsmile.gif ,o vyriokai tokie siaip sau,cia remiantis ne sia tema tik o visom ir iki tom buvusiom temom sakau lotuliukas.gif zodziu ziauri neteisybe kazkokia gaunasi lotuliukas.gif ai priimkit tiesiog kaip komplimenta liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 16 spalio 2008 - 07:46
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 16, 08:12)
Sv.Gertrudos, Kaune 4u.gif
Papildyta:
Aciu 4u.gif Taip, rugsejo 6 d. buvo smile.gif
Papildyta:
Aciu 4u.gif

pas mane nuotraukose net yra jusu smartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 08:45)
o as pasakysiu,kad kokios tos lietuvaites grazios  wub.gif ,..bet sorry lietuvaiciai tai tikrai vidutiniai,nepykit  schmoll.gif  bebe.gif visos nuotraukose kaip princeses bigsmile.gif ,o vyriokai tokie siaip sau,cia remiantis ne sia tema tik o visom ir iki tom buvusiom temom sakau  lotuliukas.gif zodziu ziauri neteisybe kazkokia gaunasi  lotuliukas.gif ai priimkit tiesiog kaip komplimenta liezuvis.gif

O čia įskaitant ir tavo lietuvaitį ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 09:45)
o as pasakysiu,kad kokios tos lietuvaites grazios  wub.gif ,..bet sorry lietuvaiciai tai tikrai vidutiniai,nepykit  schmoll.gif  bebe.gif visos nuotraukose kaip princeses bigsmile.gif ,o vyriokai tokie siaip sau,cia remiantis ne sia tema tik o visom ir iki tom buvusiom temom sakau  lotuliukas.gif zodziu ziauri neteisybe kazkokia gaunasi  lotuliukas.gif ai priimkit tiesiog kaip komplimenta liezuvis.gif

Maniski tai sm gyre thumbup.gif lotuliukas.gif Gal ir ne prastas.Na jie nesidazo,gal todel? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leblon @ 2008 10 16, 09:00)
grazi ir neiprasta suknele wink.gif

juk ji buvo idejus albuma,aj gal is pradziu suknele idejo...nu nsvrb.Suknele nebloga(nors ne mano skonio)bet tikrai nesutinku ,kaip kad juraciukyta sake,kad ji tobula lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 10 16, 10:53)
O čia įskaitant ir tavo lietuvaitį ar ne? smile.gif

iskaitant visus rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 16, 11:27)
Maniski tai sm gyre thumbup.gif  lotuliukas.gif Gal ir ne prastas.Na jie nesidazo,gal todel? g.gif  lotuliukas.gif

tai isimciu iasku yra,cia as bendrai toki pastebejima apie "bendra" mase biggrin.gif o del dazymosi gal yra tiesos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 16 spalio 2008 - 09:37
QUOTE(pokahonta @ 2008 10 16, 10:39)
iskaitant visus  rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
tai isimciu iasku yra,cia as bendrai toki pastebejima apie "bendra" mase  biggrin.gif o del dazymosi gal yra tiesos  lotuliukas.gif

Mano nuomone, jeigu vyras be proto issidabines, kiekviena plaukiuka susideliojes, ir kaip moteris savimi rupinasi - tuomet, atleiskit, man kvepia gejuku lotuliukas.gif
As uz vyrus, kurie savimi rupinasi tiek,kiek reikia, o ne uz "gejuku" tipo vyrus, kurie ten del kiekvieno spuogucio aimanuoja ir kosmetikom kaip moterys lentynas nusikrove biggrin.gif

Taigi, naturalu, merginos teka uz normalios orentacijos vyru, tad nuotraukose gejaus tipazo vyru nera lotuliukas.gif

Nepykit, cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 14, 10:04)
perkeliu savo foto, atsiprasau, kad chronologijos nera 4u.gif

http://picasaweb.goo...ey=V5zEGeuiBGs#

Nuostabi pora, grazios nuotraukos thumbup.gif dvelkia laime i didziule siluma wub.gif laimingos jums keliones dviese gyvenimo keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 16, 12:00)
Mano nuomone, jeigu vyras be proto issidabines, kiekviena plaukiuka susideliojes, ir kaip moteris savimi rupinasi - tuomet, atleiskit, man kvepia gejuku lotuliukas.gif 
As uz vyrus, kurie savimi rupinasi tiek,kiek reikia, o ne uz "gejuku" tipo vyrus, kurie ten del kiekvieno spuogucio aimanuoja ir kosmetikom kaip moterys lentynas  nusikrove biggrin.gif

Taigi, naturalu, merginos teka uz normalios orentacijos vyru, tad nuotraukose gejaus tipazo vyru nera  lotuliukas.gif

Nepykit, cia mano nuomone 4u.gif

o kas cia kalba apie issiciustijusius "plaukucius deliojancius" vyrus? g.gif cia dazymasis kaip juokas buvo paminetas (ir net ne mano,as tik pritariui mirksiukas.gif ). Man visiskai nepatinka saldus vyrai schmoll.gif tik pasakiau,kad lyginant merginas ir ju vyrus,bent tu,kurios cia sukelia foto,tai merginos man nepalyginamai grazesnes ir savo nuomones tikrai nekeisiu.cia kaip komplimenta reikejo priimti 4u.gif(nereiskia kad lietuvaiciai pabaisos,tik lietuvaites grazesnes lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 16 spalio 2008 - 11:30