Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 14, 16:44)

Labai grazus jaunieji thumbup.gif Vyras lietuvis?
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 14, 10:04)
perkeliu savo foto, atsiprasau, kad chronologijos nera 4u.gif

http://picasaweb.goo...ey=V5zEGeuiBGs#

wub.gif wub.gif wub.gif Wau kaip grazu... 10 balu... viskas tobulai nepakartojamai super !!!
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2008 10 15, 11:19)
vis karts nuo karto apsilankau sioje temoje, bet ziuriu situacija per trejus metus nepasikeite...man taip irgi kazkas padare....niezti kazkam rankos greiciausiai is pavydo.

Matyt kokioms surugusioms senmergems nagus niezti is pavydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 10 15, 13:38)
Labai grazus jaunieji  thumbup.gif  Vyras lietuvis?

Aga, lietuvis:) kuo gryniausias:)
Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 15, 16:30)
Aga, lietuvis:) kuo gryniausias:)
Aciu uz pagyras 4u.gif

o vardas ne T raide prasideda smile.gif ?
Atsakyti
[quote=meskytia,2008 10 15, 12:45]
Nuotaka simpatiska netgi labai 4u.gif , bet jau visose nuotraukose zvilgsnis pozuotas, na, isskyrus paskutiniaja wub.gif
Papildyta:

Tai, kad tas mano zvilgsnis tikrai ne pozuotas, kaip tik viskas labai naturaliai vyko, tik mano tokia natura, del to taip ir atrodo blush2.gif
Bet kritika visada ne pro sali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 10 15, 14:16)
Matyt kokioms surugusioms senmergems nagus niezti is pavydo  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 10 15, 10:08)
Mačiau Jūsų mašiniuką mieste, tik paprastą dieną.. nu atrodė super.  thumbup.gif  Įsivaizduoju, kiek darbo tas ramaškes priklijuot viena prie kitos... blink.gif
Ir nuotakos BATAI.... wub.gif  susilydyt galima. Pas man irgi kažkas panašaus buvo, tai 90proc. mačiusių būtent batus pastebėjo pirmiausiai. O taviškiai irgi super, prie suknios kaip ir buvę (o gal ir kartu pirkai.. blush2.gif ), bet galima susilydyt.. thumbup.gif

Batai is Cymbelline salono, suknia is Madonos 4u.gif
Nu jo, masinukas dar ir dabar turbut vazineja po Vilniu toks lotuliukas.gif
Vyro draugas savo "smarta" mums paskolino ir leido visa ramunem apkalti smile.gif Mes norejom po vestuviu tas ramunes nulupti, bet jis paprase atiduoti su visom ramunem :)megsta jis juokus kresti smile.gif sake, daug kas klausia ar jis ne vestuviu planuotojas lotuliukas.gif
Ramunes Gariunuose pirkom - didziuli maisa smile.gif Darbo buvo prie ramaskiu klijavimo... is pradziu galvojom su vyru savo jegom apklijuosim, pusdieni paklijave supratom, kad pritruks vienos nakteles lotuliukas.gif - tai gelininkei pavedem si darba - ji greit su savo pagalbininkemis - keturiese per viena vakara ir padare 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanapaulija @ 2008 10 15, 14:15)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Wau kaip grazu... 10 balu... viskas tobulai nepakartojamai super !!!

Aciu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=bagyra13,2008 10 15, 16:26]
[quote=meskytia,2008 10 15, 12:45]
Nuotaka simpatiska netgi labai 4u.gif , bet jau visose nuotraukose zvilgsnis pozuotas, na, isskyrus paskutiniaja wub.gif
Papildyta:
Tai, kad tas mano zvilgsnis tikrai ne pozuotas, kaip tik viskas labai naturaliai vyko, tik mano tokia natura, del to taip ir atrodo blush2.gif
Bet kritika visada ne pro sali thumbup.gif
[/quote]

labai grazu 4u.gif
Atsakyti

Super nuotraukytes, tokios siltos ir jaukios thumbup.gif labai grazus jaunieji smile.gif jeigu nepaslaptis kokioj baznycioj tuoketes? ax.gif
Atsakyti

super nuotraukytes,o jusu vestuves ne rugsejo 6d buvo?
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 14, 11:04)

Labai grazios nuotraukos thumbup.gif O jau jaunoji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabios nuotraukos wub.gif Labai labai labai smile.gif
Bet jus man paaiskinkit, tos ramskes gyvos? ir kaip jas klijuot prie masinos, kur gaut tokia kruva lipuku? blush2.gif
Atsakyti