Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(sanrea @ 2008 11 23, 22:29)
SUPER  thumbup.gif
Jei gali parašyk Inesos ir Lino tel nr. niekur neradau  ax.gif

863312334 4u.gif
Atsakyti
Pirmos mano nuotraukos (cia sveciu, profesionaliu dar nera)
smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2008 11 24, 10:32)
smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 13, 12:17)
Labas rytas  smile.gif

Mano vestuviu akimirkas rasite  ax.gif Cia

prisidedu prie pagyru jusu vestuviu nuotraukoms. Viskas tiesiog nuostabu wub.gif
Mus fotografavo tie patys fotografai. Musu vestuves buvo rugsejo 13, savaite veliau nei jusu (jei teisingai supratau), bet dar neturim savo nuotrauku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 24, 09:21)
863312334  4u.gif

Dėkui, man labai patinka jų foto wub.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite patirtimi kaip jūs tariatės su fotografais, kad padarytų jie albumą jums nuotraukų ar kompaktą imate? Kaip labiau apsimoka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 11 24, 19:36)
prisidedu prie pagyru jusu vestuviu nuotraukoms. Viskas tiesiog nuostabu  wub.gif
Mus fotografavo tie patys fotografai. Musu vestuves buvo rugsejo 13, savaite veliau nei jusu (jei teisingai supratau), bet dar neturim savo nuotrauku  verysad.gif

geriau ilgiau palaukti ir paskui dziaugtis ju profesionaliu darbu... thumbup.gif turek kantrybes, viskas atsipirks kai pamatysi savo nuotraukas wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Užtikau Delfi reportažą apie parodą "Šiuolaikinė vestuvinė fotografija". Daug jau matytų šioje temoje vestuvinių nuotraukų. Kaip supratau paroda vyksta "Europoj". Įdomu, reiktų nuvažiuoti. Gal kuri nors apžiūrėjote?
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2008 11 25, 14:57)
Užtikau Delfi reportažą apie parodą "Šiuolaikinė vestuvinė fotografija". Daug jau matytų šioje temoje vestuvinių nuotraukų. Kaip supratau paroda vyksta "Europoj". Įdomu, reiktų nuvažiuoti. Gal kuri nors apžiūrėjote?

maciau - tikrai ispudingos nuotraukos biggrin.gif
P.S. o kurios nuotraukos cia buvo rodytos? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(C`est_la_vie @ 2008 11 24, 08:32)
smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

laabai simpatiska nuotaka wub.gif
tikiuosi nesupyksit, bet man tos rankovytes prie sunkeles negraziai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 11 21, 20:15)
Merginos, nepykit, kad dedu antrasyk savo vestuviu nuotraukas. Tiesiog nebepadoru amzinai jas savo viesame tinklalapyje laikyti, tai paverciau senaji albuma "slaptu" ir pasikeite jo adresas... O zinau, kad mergytes, kurios skaito visas temas, paskui labai piktinasi (as taip pat! smile.gif ), kai neberanda daug apsneketu albumuku lotuliukas.gif Tai va, naujasis adresas toks:
http://picasaweb.goo...ey=XOham7n_qks#

Komentaru jau nebeprasau, simtakart viskas vasara buvo apsneketa... blush2.gif

Perseida, prisidedu prie komplimentu choro, nuostabios jusu nuotraukos! 4u.gif

o man sios nuotraukos tokios siltos, idomios 4u.gif
Atsakyti
Perseida, norejau pasiteirauti del tavo fotografu. Ar jei tu nori jie tau pasako kokia poza, kur atsistoti ir pan. Ir ar galima gauti is ju nuotraukos CD? Beje pries kiek laiko reikia juos uzsisakyti ir ar jie atvaziuotu i kita miesta?
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2008 11 27, 22:48)
Perseida, norejau pasiteirauti del tavo fotografu. Ar jei tu nori jie tau pasako kokia poza, kur atsistoti ir pan. Ir ar galima gauti is ju nuotraukos CD? Beje pries kiek laiko reikia juos uzsisakyti ir ar jie atvaziuotu i kita miesta?

Na nelabai jie sako kaip ka daryti, nes as tokiu ir nuotrauku nenorejau, bet pvz. pasako dabar sokit..na kazkaip man nereikejo nieko sakyti, tik pyskino ir viskas, todel nei sketuku, nei veduokliu neprireike biggrin.gif bet jei butu toks pageidavimas, manau tikrai pasakytu ax.gif
Ju nuotraukos ir yra CD visos, dar net su slide show CD buna, tad gausi net du CD, o is ju jau ka noresi padarys popieriniai, tai pagal sutarti kazkiek ieina ir popieriniu, jei bus pageidavimas damokant ir tu popieriniu daugiau padaro rolleyes.gif
o vaziuoja jie visur, tik aisku uz papildoma mokesti...bet manau pasiskambinus jiems tikrai daugiau suzinosi kas kaip, nes gal kitiems metams ir kas pasikeite, tad juos uzsisakyti siuliciau dabar jau, nes ne viena diena jau uzimta pas juos 4u.gif
Atsakyti