Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(Perseida @ 2008 11 13, 12:10)
Visoms DIDŽIAUSIAS AČIŪ  aciuks.gif

Labai stengiaus, kad mums ir svečiams būtų gera  ax.gif

pinkdevil issivaizduoju, kaip tu lauki Savo nuotrauku, manau jos bus nepakartojamos mirksiukas.gif

Fantastisko nuotraukos, jaunieji laaabai grazus, dar karteli isitikinau kad pasirinkimas mano del fotografes geras blush2.gif

As labai noreciau paklausti taves kur daryta sukuosena ir makiazas? labai patiko man.
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2008 11 14, 14:45)
Fantastisko nuotraukos, jaunieji laaabai grazus, dar karteli isitikinau kad pasirinkimas mano del fotografes geras  blush2.gif

As labai noreciau paklausti taves kur daryta sukuosena ir makiazas? labai patiko man.

Dekoju visoms uz nuomones, kitoms uz nuosiruma 4u.gif

Makiaza dare Vita is Vivos salono..(mano nuomone ji pati geriausia visaziste klaipdeoj, kadangi ne viena esu isbandzius) sukuosena uosvenes nuopelnas, ji taip pat dirba Vivos salone ax.gif Norejau paprastos sukuosenos ir tik bruozus paryskinancio makiazo, kadangi skaiciau, jog mano suknele puosni..nenorejos, kad butu visko perkrauta, todel mane labai nudziugino, Jusu atsiliepimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 14, 15:05)
Dekoju visoms uz nuomones, kitoms uz nuosiruma  4u.gif

Makiaza dare Vita is Vivos salono..(mano nuomone ji pati geriausia visaziste klaipdeoj, kadangi ne viena esu isbandzius) sukuosena uosvenes nuopelnas, ji taip pat dirba Vivos salone  ax.gif  Norejau paprastos sukuosenos ir tik bruozus paryskinancio makiazo, kadangi skaiciau, jog mano suknele puosni..nenorejos, kad butu visko perkrauta, todel mane labai nudziugino, Jusu atsiliepimai  blush2.gif

kokia kainyte sumokejote uz fotografo paslaugas jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2008 11 14, 16:26)
kokia kainyte sumokejote uz fotografo paslaugas jei ne paslaptis?

kaina nuo daug ko priklauso..kiek val. fotografuoja ir t.t bet mums isejo apie2000lt bet jei tureciau milijona, atiduociau jai uz sias nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 14, 15:34)
kaina nuo daug ko priklauso..kiek val. fotografuoja ir t.t bet mums isejo apie2000lt bet jei tureciau milijona, atiduociau jai uz sias nuotraukas  biggrin.gif

Perseida, tikrai nuostabios nuotraukos thumbup.gif Jūs abu tiesiog švytėjot smile.gif
O kokio fotografo paslaugomis naudojotės?
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 14, 12:05)
Dekoju visoms uz nuomones, kitoms uz nuosiruma  4u.gif

Makiaza dare Vita is Vivos salono..(mano nuomone ji pati geriausia visaziste klaipdeoj, kadangi ne viena esu isbandzius) sukuosena uosvenes nuopelnas, ji taip pat dirba Vivos salone  ax.gif  Norejau paprastos sukuosenos ir tik bruozus paryskinancio makiazo, kadangi skaiciau, jog mano suknele puosni..nenorejos, kad butu visko perkrauta, todel mane labai nudziugino, Jusu atsiliepimai  blush2.gif

Aciu. 4u.gif
O kuo vardu uosviene? bandysiu uzsirasyti blush2.gif
O dar gal zinai pries kiek laiko reiketu uzsirasyti Vivos salone? vestuves vasara, populiariausiu laiku, tai gal man jau dabar verta pasiskabinti ten?
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 13, 09:17)
Mano vestuviu akimirkas rasite  ax.gif Cia

Kokie grazus jaunieji wub.gif Nuotaka, kaip modelis wub.gif Fotografams uz darba pats auksciausias ivertinimas, nuostabios nuotraukos wub.gif As kai pamaciau tavo nuotraukas i savo nebenoriu net ziuret biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 11 13, 12:17)
Labas rytas  smile.gif

Mano vestuviu akimirkas rasite  ax.gif Cia

labai super nuotraukos, jei ne paslaptis, kas fotografavo blush2.gif , tavo suknele be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
oi blush2.gif paskaiciau dagiau zinuciu ir pamaciau, kas fotografavo ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kirpeja Rima 4u.gif is vivos, na patarciau ten uzsirasineti, likus kokiems 4 men. iki vestuviu ax.gif

Fotografavo INESA IR LINAS wub.gif
Atsakyti
Perseidos vestuvines nuotraukos tikrai ispudingos. Ar nenuvargino tokia fotosesija?
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2008 11 04, 20:50)
sveikos jaunamartes,
as savo vestuves atsokau jau kiek daugiau nei pries metus. hm, jau esu su siokiu tokiu stazu smile.gif bet vis uzsuku i sia SM tema paziureti nuotrauku. et, kaip man siurpuliukai ima ziurint Jusu nuotraukas, vis prisimenu savo tadien isgyventas laimes akimirkas....
sekmes visoms jaunoms seimoms, daug laimes, dziaugsmo, tarpusavio nenutrukstancio rysio ir, aisku, meiles!!!!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

p.s. ikeliu ir savo kelias vestuviu nuotraukas, pasirodysiu  blush2.gif
http://picasaweb.goo...undar/Vestuves#

labai gražios ir žaismingos - super 4u.gif
Atsakyti
Perseida, pasakiškos nuotraukos wub.gif O dar Klaipėdos senamiesty thumbup.gif wub.gif
Atsakyti